2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım o hemşire biraz sorunlu anlaşılan gayet güzel bebeğinin gelişimi kilosu da boyu da çok güzel bence, sıkma canını.

canım benim kızımda 6400kg boyuda 62 cm di bide dr götür derim ben

Aman ha doktora sormadan kullanmayın, yanlış birşey yapmayın.

oğlum galiba üşüttü bugün sürekli kusuyor
Geçmiş olsun canım, üşütecek bir durum oldu mu ki?

canım bebek gelişim tablolarından bak internetten için daha rahat eder .

Ezbere birşey söyleyemem canım, kitabımda gelişim tablosu vardı, oraya bakar yazarım, internette de tablolar var, bir bak istersen. Hem ayına göre kilo boy va baş çevresi için net sayılar yok ki, o aralıkta olması yeterli,

teşeşkür edrim canım ya ben internette ğelişim taplosunu yeni ğördüm eee o zamn benim bebeğim bu taploya ğöre ortalamanın üsünde bile.kızlar internetteki taployu göze alırsak bizim hemşire kafayı yemiş.teşşekür edrim içimi rahatlattınız.

Anladığım kadarıyla ezbere konuşmuş, "Neye göre karar verdiniz " diye sorup bir tablo istemeliydin. Öyle durumlarda birşeyler oluyor zaten bize, tutuluyor dilimiz.

canım bakma sen o hemşirelere hafif kilolu bir bebek gelincede şeker olabilir bu bebekte deyip çıkıyorlar ,bebeğinin çok normal kilosu da boyu da nasıl söylemiş öyle birşey anlamadım

Anladığım kadarıyla ezbere konuşmuş, "Neye göre karar verdiniz " diye sorup bir tablo istemeliydin. Öyle durumlarda birşeyler oluyor zaten bize, tutuluyor dilimiz.

evet canım ya o anda oğluşumun bacağı kanıyordu. birde ağlıyordu soramadım.ama inan dünden bu yana kafayı yiyecektim şimdi içim rahatladı.ben ona sorardım bir daha kine ama 6 ay sonra aşımız.

kızlar Utku ya bebek arabası alacaz,önerilerinizi bekliyorum...

Neyse umarım başka annelerin canını yakmaz. Ve tabi bebeklerin de

Son düzenleme:
kızlar Utku ya bebek arabası alacaz,önerilerinizi bekliyorum...

Biz Kraft Horn aldık, sitesinde videosu da var inceleyebilirsin, memnunuz şimdilik, Karda bile sürdük Kırmızısını aldık rengi bile çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…