Selam kizlar ben daha yeni yazabildim sabah 6 dan beri kizim cok huysuz bugun sadece iki kez uyudu uykusuzluga hiz dayanamiyor sanirim gazi var karni gurulduyor siz gaz damlasi kullaniyomusunuz hala ? Ben nurse harvey kullaniyodum ama o da kalkmis artik ne alacam bilemedim
az önce çorba yaptım bebişime
kereviz
havuç
bir tane ısbanak yaprağı
soğan
irmik
birkaç damla limon
çorbaları çok az yapıyorum bir yada ikikez yiyebiliyor
afiyet olsun bebişlere çabucak büyüyüp koşup oynasınlar:118::122:
arkadaşlar bebeğim emmiyordu yemiyordu şu ilaçları kulandım yada şu yöntemleri denedim şimdi düzeldi diyenleriniz varsa paylaşırmısınız fikirlerinize çok ihtiyacım var
az önce çorba yaptım bebişime
kereviz
havuç
bir tane ısbanak yaprağı
soğan
irmik
birkaç damla limon
çorbaları çok az yapıyorum bir yada ikikez yiyebiliyor
afiyet olsun bebişlere çabucak büyüyüp koşup oynasınlar:118::122:
Selam kizlar ben daha yeni yazabildim sabah 6 dan beri kizim cok huysuz bugun sadece iki kez uyudu uykusuzluga hiz dayanamiyor sanirim gazi var karni gurulduyor siz gaz damlasi kullaniyomusunuz hala ? Ben nurse harvey kullaniyodum ama o da kalkmis artik ne alacam bilemedim
kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler, ayva kompostosu yapcam bakalım nasıl olacak,bu sıralar biraz süt sorunum var inşallah işe yarar.
ben hergün yenisini yapıyorum.. az az yapıyorum kalanını ben yiyorum.. ertesi gün tekrar.. ben de kereviz patates havuç ıspanak pırasa karışımı verdimevde ne varsa attımiçine yani ben buna buggs bunny çorbası diyorum..
slm kızlar...oğlumu uyutmaya çalışıyorum malesef,tıslayıp duruyor
Tıslamak mı? Bu da yeni moda.
Burnu kurumuz olabilir mi? Benimkinin burnu kuruyunca tıslıyor.
pırasa soğangillerden olduğu için 7.aydan önce gaz yapar diye duymuştum ben
Ben ilk üç ay yemedim heralde, öyle hatırlıyorum. Sonra yedim de yedim. Çok güzel süt yapıyor,özellikle etli kurufasulye, gaz da yapmadı üstelik.bu arada ben hala nohut kuru fasulye,mercimek,portakal ekşi vs.gaz yapan şeyleri yemiyorum,siz yiyormusunuz.oğlumun ilk 4 ay çok fazla gaz problemi vardı doktor yemememi söylemişti.şimdi çok şükür yok gaz problemimiz 2 aydır
mrb kızlar gaz yapabilecek sebzelere pişirirken çay kaşığının ucuyla şeker atınca gaz yapmıyo
bende havuç balkabağı ve pirinçten çorba yaptım bugün piştikten sonrada 1 ölçek aptamil koydum çookk lezzetli bişi oldu ama benim kız sevmedi
tatlı olan şeyleri seviyo hamileyken ben tatlıdan tiksinmiştim halbuki demekki anne ne yerse bebekde onu sever die bişey yokmuş