2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bu çocuğun keyfi pamuk ipliğine bağlı, anladım...
Kafamı çeviriyorum başlıyor mızırdanmaya. :96:

güzelmiş bence ama internet siteleri bazen üretim yerlerini sallıyorlar.. bana pek mantıklı gelmedi amerikan malı olup luksemburgda üretilmiş olması.. zira o luxenburg değil luxemburg

Merhaba,
Aynen, pek hoşlanmıyorlar ama öyle olmak zorunda, ben de çok hoşlanmıyorum ama ne yapalım
İkinci çocuk için doğru zaman ne zaman acaba?

walla bana bi 30 yıl felan var gibi geliyor.. :111: 1.yi evlendireyim 2.yi ozmaan düşünürüm... :83:

gayet güzel görünüyor,gerçi ben mama sandalyesi almayacağım burdan giderken birde taşıma sorunu var uğraşmak istemiyorum.

Merhaba,
Aynen, pek hoşlanmıyorlar ama öyle olmak zorunda, ben de çok hoşlanmıyorum ama ne yapalım
İkinci çocuk için doğru zaman ne zaman acaba?

ben aralarında çok fazla yaş olsun istemiyorum ama bakıcının ikisine birden bakmasıda zor olacağı için oğlum kreşe gidince düşünürüm sanırım diğerini Allah kısmet ederse

gayet güzel görünüyor,gerçi ben mama sandalyesi almayacağım burdan giderken birde taşıma sorunu var uğraşmak istemiyorum.

Aslında ben de şimdi almayacağım ama araştırıyorum işte. Yaklaşık bir hafta sonra yolculuğa çıkacağız. Ne yapacağım bilmiyorum.Park yatağı arabası falan götüreceğim istanbula. Uçak da o kadar eşya almaz, kargolayacağız gitmeden.
Bu arada Cazal var Türkiyede üretiliyor yazıyordu,aynı sitede. Ama beğenmedim. Benim oğlumu tartmaz gibi geldi Araştırıyorum araştırıyorum hangi marka nerede üretiliyor bir türlü çıkmıyor. Sinir oldum.

ben aralarında çok fazla yaş olsun istemiyorum ama bakıcının ikisine birden bakmasıda zor olacağı için oğlum kreşe gidince düşünürüm sanırım diğerini Allah kısmet ederse

Çok yaş iyi değil ama bazı çocuklarda da kıskançlık oluyor, pisikolojileri bozuluyor.

Çok yaş iyi değil ama bazı çocuklarda da kıskançlık oluyor, pisikolojileri bozuluyor.

bizim ailede çocuk çok olduğu için önümde örnekte çok tabi ama arasında az yaş farkı olanda çok olanda kıskanıyor gördüğüm kadarıyla genellikle kız çocukları çok kıskanıyor sanırım

Benim abimin oğlu var 4 yaşında, şimdi yeni bir bebek bekliyorlar, yeğenimin de haberi var kardeşi olacağından.
-benim beşiğimde yatırmayacaksınız onu, yeni beşik de almayacaksınız ona, diyor.
Bebek nerede yatacak belli değil yani henüz.
Hiç kıskanç bir çocuk değildi ama çok kıskanmaya başlamış. Levent'i çok seviyordu. Gaz çıkarırken sırtına vuruyoruz ya, bize çok kızıyordu niye dövüyorsunuz Levent'i diye. Hastaneye geldiler Levent'i görmeye, "hadi anne , bana para ver LEvent'e araba alıcam" dedi

belli olmuyor bu çocukların işi ,benim yeğenimde 4 yaşında şimdi bi kardeşi oldu çocuğa yapmadığı kalmıyor o yüzden bebeğin odası sürekli kilitli,halbuki doğmadan önce nasıl dört gözle bekliyordu kardeşim olacak diye ama doğunca işler değişti,abim diyorki beyza kardeşin acıkmış annene söyle gelsin doyursun diyorum beyza annesine gidip anne acele etmene gerek yok kardeşim daha acıkmamış diyor dedi çok güldüm, ama ablamın 3 yaşında oğlu var hiç kıskanç değil

Kızlar dönence kullanıyor musunuz?

bizim yatağımızın üzerinde vardı ama gecenlerde çıkardım internette okudum bu dönemde çocuklar tutup çekebilir bi kaza olabilir kullanmayın yazıyordu çıkardım, ucundaki oyuncaklarla tek tek oynuyor artık

zaten onları alacam diye çok mücadele ediyor sırılsıklam oluyordu

ben de dönence kullanıyorum.. çoğu zaman ona baka baka uyuyor.. çok işe yaradı doğduğundan beri.. 5 aylıkdan sonra kullanmayın yazıyor ama bence hala ona uzanamaz ayağa kalksa bile oyuncaklara yetişmesi mümkün değil. ondan çıkartmadım..

Zamane çocuklarının hepsi çok fena.

tamamen katılıyorum. benim bi arkadaşımın oğlu 6 yaşındayken kardeşi doğdu.. çocuk sanki kardeşi yokmuş gibi davranıyordu. onunla ilgili bişey sorarsan cevap vermiyordu.. bebiş koltukta yatarken hopdiye koltuğun tepesine çıkıp zıplamaya başlıyordu kaç kere üzerine düşecek ya da basacak diye aklım çıktı. bebişi uyutuyordu annesi abisi gelip durup durursen çığlık atıyordu falan.. hiç adeti değilken burnunu karıştırmaya falan başlamıştı.. kardeş olayı çok zor çocuklar için.. nasıl atlatılır bilmem...

Bizim dönencemiz yok, geçen bir arkadaşa gittiğimde kızının yatağında altını değiştiriyordum bebeğimin, dönence vardı kurdum, bayıldı.
Alsak mı dedik de park yatağa uymama durumu da var. İnceledim uyar gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…