2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah maşallah benim kocam da odundur felan ama severim keratayı.. özellikle k.çını çünkü son zamanlarda hep o tarafını dönüp uyuduğu için çok samimi olduk

maşallah maşallah benim kocam da odundur felan ama severim keratayı.. özellikle k.çını çünkü son zamanlarda hep o tarafını dönüp uyuduğu için çok samimi olduk

güldürme kız beni, eşim soracak neye gülüyorsun açıklayamayacağım da

son zamanlardaki en büyük zevkim bebek muhabbeti ama bebekli olmayanları sıkmamak için çok bahsetmiyorum..

İstanbullular, havalar nasıl gidiyor? Bebekle gezebilecek kadar oldu mu?

Yarın akşam kopucaz işte biz

sorma benim de görümcem geliyor yarın gelir gelmez bilmeden konuşmaya başlar.
bebeği daha seyrek yıkayın, kalın giydirin, iyice örtün... duyan da 9 tane çocuk büyüttü sanır, 20 yaşında kız ama kaynana gibi..

İstanbullular, havalar nasıl gidiyor? Bebekle gezebilecek kadar oldu mu?

bugün güneşliydi aslında ama rüzgar vardı diye gözüm yemedi çıkmaya... cumartesi güzelmiş galiba.. doktordan çıkınca biraz dolaşırız belki sahilde felan.. oralar nasıl?

Boşver he de geç.

şekerdelisi hoşgeldin, senin bebişi ben görememiştimi koysana fotoğrafını.
Harpy seninkini de göremedim ben.

bugün güneşliydi aslında ama rüzgar vardı diye gözüm yemedi çıkmaya... cumartesi güzelmiş galiba.. doktordan çıkınca biraz dolaşırız belki sahilde felan.. oralar nasıl?

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KARS Şuraya bak, 0 ya da 0'ın altında.
İstanbul'u da takip ediyorum burdan, Aşağıdaki harıtadan tüm Türkiye'yi takip edebiliyoruz.

bugün çok güldürdün beni bir bu yazdığın birde,eşin arkasını dönüp yatıyormuş ya tabi senin tabirin çok güzel olmuş baya güldüm,bizde dört beş gündür bu şekilde yatıyoruz da

Ben hiç takip edemiyorum nasıl yattığımızı, yorgunluktan.

Ben hiç takip edemiyorum nasıl yattığımızı, yorgunluktan.

benim hiç gözümden kaçmıyor geçen gün bişey söylemiştim ona kızdı sanırım, hayatta söylemez kızdığını küstüğünü böyle hallerinden anlıyorum işte

kızlaaaar gördünüz mü bebeişimi? değiştiriyorum.. amakötü bi haberim var eski avatarımı bulamadım

çook alemsn. valla ben arada hırsımı alıyorm. şakalaşrken pata küte dalıyorum

ayeser eşin nerdee..
ah ahh ben de yeni evli olsam özlerdim herhalde.
7 yıl olunca pek aklına gelmiyor insanın.
biz de uzun yıllar çıktık üniversitede dip dibe okuduk 4 sene boyunca 4 sene de evlilik ama ben hala özlerim ya allah başımızdan eksik etmesin Allah korusun yokluklarını düşünmek bile içimizi acıtır
şekerdelisi canım benim bebeğimde emmiyordu ama doktor bize multivitamin verdi demişsin bana markasını yazarmısın burdan yazılmıyorsa özelden msj atarsan çok sevinirim
canım yazmamda sakınca olmaz sanırım bizimki polivit canım bilinen bi vitamin 4. aydan sonra kullanılıyormuş. sabah tok karnına ver seninki de canavar olur inşallah.
canım bide hap yada başka bir ilaç kullanıyor musun? onlar da sütün tadını değiştirirse emmek istemez bebeğin. yada sigara içiyor musun? yada rezene gibi bitki çaylarını fazla tüketirsen de sütün tadı değişir ve emmez. mesela benim oğlum sütü çok içtiğimde beni imkanı yok emmiyor. oysa sütü su gibi severim bir de eşi çocuk dr u olan bi arkadaş söylemişti bana demir ilacınızı iyi kullanın. yemeklerden hemen önce yada sonra verme etkisini kaybediyormuş. D vitamini ile de beraber verilmeyecek. mümkünse hergün aynı saatte vermeye çalış ki bünyesi alışsın başka aklıma gelen yok canım.
ha bide bebeğim yine emmeyecek diye değil de" emecek yavrum şimdi annesinin memişlerini emecek bitirecek o memeden o memeye ikisini de içecek bitirecek koca adam olacak" gibi kendini motive et ki stres hormonun salgılanıp oğlunu da olumsuz etkilemesin. ben öyle yapardım sahsen :)

ben zinco kullanıyorum canım vermezsem agrılı oluyor benim oğlan. bide arada rezene veriyorum ama az bile versem hep uykulu oluyor akşama kadar bağırıyor uykusundan. sen de böyle olmazsa önce rezene ver derim ben.
harikasın :)
en sevmediğim insan profili

Boşver he de geç.
ben hiç he deyip geçemem ya sanki karşıdakine saygısızlık oluyor gibi geliyor yapamıyorum yani aslında yapmak lazım en çok kayınvalideme demek isterdim bu akşam bizdelerdi kesin karar verdim benim kayınvalide delinin arkadası yani psikopat :)))
şekerdelisi hoşgeldin, senin bebişi ben görememiştimi koysana fotoğrafını.
Harpy seninkini de göremedim ben.
canım bur netbook tan koymam lazım masaüstündeki resimleri böcek gibi daha küçücükmüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…