2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim biraz var gibi geldi dercemizde bozuk galiba olcemedim calpol verdim yarim cqy kasigi ne ne olmaz gece yukselir farkedmem felan ne olur ne olmaz verdim

iyi yapmışsın canım.. umarım bişeyi kalmaz yarına...

bakıyorumda bizler de hiç çocuklu kadınlar gibi değiliz gecenin bi vakti olunca internetin başına geçiyoruz tam dinlenmemiz gereken zamanda

kızlar ben yatıyorum.. acayip sinir oldum eşime uyurken yastıkla boğsam nasıl olur :95:
herkese iyi geceler..

kızlar ben yatıyorum.. acayip sinir oldum eşime uyurken yastıkla boğsam nasıl olur :95:
herkese iyi geceler..

sana iyi geceler, olur öyle zamanlar dünde ben sinir olmuşdum eşime ama boğmadım sen de boğma
herkese iyi geceler kızlar ben çıkıyorum geç oldu

kitabım geldi bugün.Beklediğim kadar geniş bişey değilmiş..Yarın detaylı olarak inceliysem.2 tanede tek seferlik kaşık mamalarından yollamışlar

Bende uyumaya gidiyorum kızlar.Uyuyabilirsem tabi.Çok yorgunum heryerim dökülüyor. Herkese tatlı rüyalar diliyorum

off ya bu saat oldu bız hala ayaktayız uyutuyorum yeıne yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor her gece 4-5 defa yasıyoruz bunu ıkı gundur de uyuturken ayaklarını bırbırıne surtuyor baktım bısey de yok anlamadım ya ne yapabılırım bu cadının bır kerede uyuması ıcın varmı bu sorunu yasayan?

var canım merak etmee bak ben hala ayaktayım 2 gecedir aynı bizim kız 3 de uyyo allahtan mızır mızır deil oynuyo ama ben sinir krizi geçircem eşim yanımda horlarken bende bogabilirim o derece yaniii:95::95:

kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmi siz kocanız koynunda ben soğuktan ölemmi?
Ben işe gidiyorum kızlar

Huuuu huuuu...Kimse yok muuuuuu???Günaydın herkese. Çok kısa kalacağım zaten,benimki mızlamaya başladı.

kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmi siz kocanız koynunda ben soğuktan ölemmi?
Ben işe gidiyorum kızlar

Kolay gelsin sana canım.Merak etme biz de 6.30'dan beri ayaktayır.Kocam da 4'te kalkıp havaalanına gitti,iş gezisi.Zaten biz en geç 7'de kalkıyoruz hep,büyük kız okula gidiyor.Ama tabii ki çalışmak, sabahın köründe evden çıkmak çok daha zor bilirim.

günaydın kızlar,dünden beri pek takılamıyorum,belimin ağrısı tavan yaptı mahvediyor beni.tek sevindirici haber oğlum sebze yemeye başladı çok şükür annemin sayesinde

var canım merak etmee bak ben hala ayaktayım 2 gecedir aynı bizim kız 3 de uyyo allahtan mızır mızır deil oynuyo ama ben sinir krizi geçircem eşim yanımda horlarken bende bogabilirim o derece yaniii:95::95:

bızde oyle ya saat 3 bız yurutecte sarkı soyleyıp oyun oynuyoruz kacgundur onunkeyfı yerınde ama ben cıldırıyorumm

bızde oyle ya saat 3 bız yurutecte sarkı soyleyıp oyun oynuyoruz kacgundur onunkeyfı yerınde ama ben cıldırıyorumm

canım bizim bebeklerimizin doğum tarihi aynı sanırım bence yürüteç için erken benimki daha doğru düzgün oturamıyo bile destekle bile oturtmuyorum...

canım bizim bebeklerimizin doğum tarihi aynı sanırım bence yürüteç için erken benimki daha doğru düzgün oturamıyo bile destekle bile oturtmuyorum...

benimkide ayaklarını birbirine sürtüyor sürekli yapıyor oyun oynuyo sanırım uyku problemi bizde yaşıyoruz gündüzleride 2defa 1er saat uyuyo okadar uykuyu hiç sevmiyo ama uyumadığı zamanda huzursuz oluyo ağlıyo uyutmaya uğraşıyorum onada ağlıyo anlamadım gitti:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…