evet ya bugün neyse üstümüzde topluca bir sıkıntı mı vardır nedir? ya kızlar bebek bezi prima kullanıyourm şimdiye kadar çok memnunum yalnız bezi inceltecez diye emmez hale getirmişler. kakası sırtına taşıyor bzim ki dişten biraz da ishal gibi oldu ama sinmir oluyorum her gün üst baş değişiyruz? ben de mi problem bezde mi anlamadım. ama bıktım artık. bebişimde bıktı çocuk kaka yaptığına yapacağına pişman oluyor.nazarlar deydi sayfamıza hebugün millet bi suskun neyse bende çıkıp yemek yapim geri dönerim birazdan hadi görüşürüzzz:79:
evet ya bugün neyse üstümüzde topluca bir sıkıntı mı vardır nedir? ya kızlar bebek bezi prima kullanıyourm şimdiye kadar çok memnunum yalnız bezi inceltecez diye emmez hale getirmişler. kakası sırtına taşıyor bzim ki dişten biraz da ishal gibi oldu ama sinmir oluyorum her gün üst baş değişiyruz? ben de mi problem bezde mi anlamadım. ama bıktım artık. bebişimde bıktı çocuk kaka yaptığına yapacağına pişman oluyor.
evet ya bugün neyse üstümüzde topluca bir sıkıntı mı vardır nedir? ya kızlar bebek bezi prima kullanıyourm şimdiye kadar çok memnunum yalnız bezi inceltecez diye emmez hale getirmişler. kakası sırtına taşıyor bzim ki dişten biraz da ishal gibi oldu ama sinmir oluyorum her gün üst baş değişiyruz? ben de mi problem bezde mi anlamadım. ama bıktım artık. bebişimde bıktı çocuk kaka yaptığına yapacağına pişman oluyor.
Şimdi benim oğlum ishaldi ya bugün kakanın şekli baya katı gibide iyileştimi acaba.sabahtan beri 3 oldu ama.Katıydı.sevinsemmi üzülsemmi
Şimdi benim oğlum ishaldi ya bugün kakanın şekli baya katı gibide iyileştimi acaba.sabahtan beri 3 oldu ama.Katıydı.sevinsemmi üzülsemmi
B..k incelemekten içim dışıma çıktı..Çok zormuş Allah kimseye vermesin.
bGünde kaç kere kaka yapıyor bebeler???
Kereviz Salatası
Malzemeler
4 adet kereviz
2 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
Kereviz yaprakları
Yemeğin Tarifi
Kerevizlerin kabuğunu soyup, yıkayın ve kararmamaları için limonla ovun. Rendenin iri tarafıyla rendeleyin. Bu arada kereviz yapraklarını da iyice yıkayıp, kıyın. Mayonezle yoğurdu karıştırın. Rendelenmiş kerevizi karabiberle birlikte bu karışıma iyice bulayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış kereviz yapraklarıyla süsleyip, servis yapın.
SOSUN TARİFİ
Limon suyu, yoğurt ve mayonezi bir kapta çırpıp tuz ilave edin.
hmmm herkes yemek yiyor galibaa oohh yarasın bol bol süt olsun bebişleree
kızlar süt demişken devam sütü kullanan var mı markası ne nasıl kullanıyorsunuz?
hmmm herkes yemek yiyor galibaa oohh yarasın bol bol süt olsun bebişleree
kızlar süt demişken devam sütü kullanan var mı markası ne nasıl kullanıyorsunuz?