2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nazarlar deydi sayfamıza hebugün millet bi suskun neyse bende çıkıp yemek yapim geri dönerim birazdan hadi görüşürüzzz:79:

nazarlar deydi sayfamıza hebugün millet bi suskun neyse bende çıkıp yemek yapim geri dönerim birazdan hadi görüşürüzzz:79:
evet ya bugün neyse üstümüzde topluca bir sıkıntı mı vardır nedir? ya kızlar bebek bezi prima kullanıyourm şimdiye kadar çok memnunum yalnız bezi inceltecez diye emmez hale getirmişler. kakası sırtına taşıyor bzim ki dişten biraz da ishal gibi oldu ama sinmir oluyorum her gün üst baş değişiyruz? ben de mi problem bezde mi anlamadım. ama bıktım artık. bebişimde bıktı çocuk kaka yaptığına yapacağına pişman oluyor.

aynı problem bızdede var bende cok sınır oluyorum ama takıp ettım oturrken yaptıgı zaman oluyor yatarken yapınca bısey olmuyor

bu problem benim oğlumun hemen hemen her kakasında oluyor bütün kıyafetlerimizi değiştiriyoruz hatta bazen günde iki,üç defa yaptığı oluyor çok sinirleniyorum sorun bende mi acaba bağlamayı mı beceremiyorum diye düşünüyordum ama annemde bağladı yine aynı şey oldu ,işin garip tarafı çok fazla değil az bişey kaka yapıyor ama tamamı sırtında oluyor

bende prima kulanıyorum bizde 2 kere aynı şeyi yaşadık çünkü kucakta olunca oluyo yatarak yaptıgı zaman bişey olmuyo

Şimdi benim oğlum ishaldi ya bugün kakanın şekli baya katı gibide iyileştimi acaba.sabahtan beri 3 oldu ama.Katıydı.sevinsemmi üzülsemmi

bizim belirli olmuyo kii 2 gündür az az yapıyo 2-3 kez degiştigimiz oluyor acaba böle düzenli olmaması normal mi ki:44:

B..k incelemekten içim dışıma çıktı..Çok zormuş Allah kimseye vermesin.

Şimdi benim oğlum ishaldi ya bugün kakanın şekli baya katı gibide iyileştimi acaba.sabahtan beri 3 oldu ama.Katıydı.sevinsemmi üzülsemmi

bence iyleşmiştir.. katı yapmasının sebebi muhtemelen katı gıdalar. gittikçe değişecek dedi doktor..

arkadaşlar şimdi kereviz yemeği yapmak istiyorum ama eşim kerevizi pek sevmez.. kereviz olduğunu çaktırmayacak bir kereviz tarif var mı elinizde? :44:

Kereviz Salatası

Malzemeler
4 adet kereviz
2 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karabiber

Üzeri için;
Kereviz yaprakları

Yemeğin Tarifi
Kerevizlerin kabuğunu soyup, yıkayın ve kararmamaları için limonla ovun. Rendenin iri tarafıyla rendeleyin. Bu arada kereviz yapraklarını da iyice yıkayıp, kıyın. Mayonezle yoğurdu karıştırın. Rendelenmiş kerevizi karabiberle birlikte bu karışıma iyice bulayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış kereviz yapraklarıyla süsleyip, servis yapın.

SOSUN TARİFİ

Limon suyu, yoğurt ve mayonezi bir kapta çırpıp tuz ilave edin.

hmmm herkes yemek yiyor galibaa oohh yarasın bol bol süt olsun bebişleree
kızlar süt demişken devam sütü kullanan var mı markası ne nasıl kullanıyorsunuz?

teşekkür ederim canım.. yarın yapcam artık bugün oğlan durmadı kaldı..

kızlar süt demişken devam sütü kullanan var mı markası ne nasıl kullanıyorsunuz?

Milupa aptamil kullanıyorum ben, sütüm yetmediğinde veririm diye almıştım ama içimlik vermiyorum, sebze püresine ve muhallebisine katıyorum birer ölçek.

ben basta aptamil kullanıyordum kızım 2 aylık falandı bebelac denedım kızım ıcınce kusuyordu bende aptamıle devam ettım 2 ay once bebelac ı tekrar denedım bu sefer aldı sımdı bebelac a devam edıyoruz ben hastanede beslenme uzmanına sormustum markalar arasında fark olmadıgını hepsının aynı oldugunu soylemıstı yanı ucuz kotudur dıye dusunmeyın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…