Kızlar sonra bizede söyleyin neler anlatıldığını
Sultan maşallah bebişine.
Şırınga işe yarıyor Harpy, mutlaka denemelisin.
Ben şırıngayla verdiğimden beri dışkısı da gevşedi biraz. Taş gibi yapıyordu bez bile kirlenmiyordu.
Bu arada program devam ediyor. Genelde bildiğimiz şeylerden bahsedildi. şimdi kan damlasından bahsediliyordu ara verdiler.
gün içinde sık sık veriyorum artık daha çok içiyor ama kakası aynı.. ne kadar veriyorsun günde?
gün içinde sık sık veriyorum artık daha çok içiyor ama kakası aynı.. ne kadar veriyorsun günde?
kan damlası ile ilgili bilgileri bana verirseniz sevinirim kızlar
kan damlası ile ilgili bilgileri bana verirseniz sevinirim kızlar
ben de hepsini dinleyemedim oğluş yüzünden ama duyduğum kadarıyla demir ilacısindirim sorunlarını yol açar ama kırmızı ette aynı sorun olmuyor.. damlayerine et yedirmeliymişiz bebişlere.. tabi 6. aydan sonra..
slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:
Levent durmadı ben o kısımları kaçırdım,
slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:
bence erkeğede olur bu künyeler