Cevap verdiğin için sağol canım. Bazen burda bile çok kötü hissettiğim oluyor. Birşeyler soruyorum ama kimse birşey yazmıyor.
iyi ya da kötü herkesin bir fikri vardır diye düşünerek yazıyorum halbu ki.
:)) canım niye kendini kötü hissediyorsun. emin ol okuyorlardır ama cevap yazacak fırsat bulamıyrlardır, bundan sonra işimiz zor, bu bebeklerin yanından ayrılmaya gelmiyor.
bileklikler çok güzel. ve bence kız erkek ayrımı yoktur. seyrek nazarlıklı olan daha hoş durur.
slm kızlar bulşıkları ancak yıkadım ayeser künyeler çok güzel bencede takılır bende bayılıyorum bebişlerin kollarında
Kızlar sizce erkek bebekler bu tarz takı takabilir mi? Yoksa kızlar için mi bunlar, nazar boncuklu takı almayı düşünüyorum Levent'e. Nasıl birşey olabilir?
Eki Görüntüle 149474 Eki Görüntüle 149473 Eki Görüntüle 149472 Eki Görüntüle 149471
Kızlar sizce erkek bebekler bu tarz takı takabilir mi? Yoksa kızlar için mi bunlar, nazar boncuklu takı almayı düşünüyorum Levent'e. Nasıl birşey olabilir?
Eki Görüntüle 149474 Eki Görüntüle 149473 Eki Görüntüle 149472 Eki Görüntüle 149471
yazık bebiş yaa kıyamam ben onaaKıyamam yavruyaaaaaaa
Bir kezinde de ben babasına emanet edip dışarı çıkmıştım, sarıp sarmalamış koltuğuna yatırmış yatağa almış koltuğu da, uyutmuş önce, kendi de uyumuş sonra, bizim minik emziği düşünce uyanmış, babası da uyku arasında emziği ters koymuş ağzına, eve bir geldim, baba uyuyor, benim minik de emziği ağzıyla alacağım diye mücadele veriyor, almaya çalıştıkça kayıyor emik,boncuk boncuk terlemişti yavrum.
bu test 6. aydan sonra yapılıyormuş ben yapamadım. kırmızı et nasıl vereceğiz ? harpy gözün aydın 6 ayın dolmuş maşallaahh6. aydan sonra kırmızı et verilmesi gerekiyormuş.. bir de şu testi verdiler anne sütünün yeterli olup olmadığını öğrenebileceğin..
Anneler Görev Başına || Sütüm Yeterli Mi?
yalnız ben bu testi yapmaya korkuyorum çünkü oğlum zaten formülü hiç bir şekilde almıyor
slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:
bence en güzeli en sondaki açık mavi syrek boncuklu olan :) erkek bebeğe de çok yakışır :) bize de annanemden hediye geldi isimli künye takmıyoruz ama formalite icabı iste adet yerini bulsun :) anca 1 yaşına doğru takar şimdi takılmaz, günün büyük kısmını hala uyuyarak geçiriyor zavallı rahatsız edebilir.
yazık bebiş yaa kıyamam ben onaa
bu test 6. aydan sonra yapılıyormuş ben yapamadım. kırmızı et nasıl vereceğiz ? harpy gözün aydın 6 ayın dolmuş maşallaahh
bizim ki de öyleydi ben şöyle bir yöntem buldum akşam7.30 da 8 veya 9 a kadar uyuyor tekrar uyanıyor o arada oynuyoruz ediyoruz saat 11-12 olmaya tekrar uyuyor gece 3 te emmek için uyanıyor bazen 1 de ve 5 de de mızırdanıyor hatta bazen saat başı amaann işte paşanın keyfine göre sabah 8 kalkış
slm kızlar,oğlum 2 gündür çıldırdı galiba,akşamları aynı saatte uyutmama rağmen sabah 4 te uyanıyor 2 gündür deli olacam,uyku düzenim kalmadı benim,6 gibi tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum,akşamları da onun gibi 8-9da uyuyamıyorum,ne yapacam bilmiyorum:18:
aaaaaaaaaaaaaaa şimdi gördümbenim oğlum abi oldu maşallah uyansa da mıncıklasam biraz
zaman çok çabuk geçiyor doğdukları gün daha dün gibi geliyor insana, bazen ben şaşırıyorum hareketlerine bakıp bu kadar büyüdü mü diye
aynen biz de babasıyla bakıyoruz ayy çirkin ördek yavrusu gibiymiş diyoruz. bir de övüne övüne çok güzel diye seviyorduk
evet yaa doğduğu zamanki fotolara bakıpya bu bebek miydi benim aşık olduğum diyorum. kurbağa gibi bişey