- 22 Şubat 2009
- 3.865
- 2.053
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.921
bende pazartesi gidicem umarım duyabilirim... Benimki sanırım 6 haftalık falan olacak o gün
..
aaa öylemi? çok sevindim.. Ben kk dan çok güzel dostlar edindim geneld her cumartesi birimzin evinde toplanıyoruz... delikafadulden Ben bahar hastanesi Gönül Duras a gidiyorum sen kime gidiyorsun cnm.
son adet tarihin neydi canım??
bide 6.haftada kalp atışı başlıyor ışık yanıp sönüyor ekranda ama gittiğiniz yerde dopler mi ne öyle bir ultrason cihazı varsa sesi doktor dinletebiliyormuş.yani gelişmiş ultrasonlarda erkenden ses duyulabiliyormuş.yoksa bidahaki haftalarda ses arttıkça duyulabiliyormuş..
oyüzden 6 olmasa bile 7de falan kesin duyulur yani
ay negüzel canım..ben çok uzun zamanlardır üye olmama rağmen ve çok arkadaşım olmasına rağmen hepsi başka başka şehirlerde malesef.kimseyle görüşmüyorum oyüzden.birde çalıştığım için çok zor yani..ama belki hamilelik döneminde bizde tanışma fırsatı buluruz canım...
ben jimere gidiyorum gülin okan doktorum...daha öncede bi boş gebeliğim olmuştu..ozamandan gülin hanıma gidiyorum.çok yakın buldum kendime şimdi yine ona devamopuyorumnanaktan
jimere gitseydin ordada denk gelirdik :ecrin_bebek:
selam çok şükür ben de artık anne adayıyım hemde eylül anne adayı yaşasın. dilerim bütün anne adayları sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar... tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. tabi kendimi de:)
son adet tarihine göre hesaplar yine...
ya işte o aletin adını bilmiyorum bende:)))
ama ekranda görürsün önce..eğer o çok gelişmiş bir ultrason aletiyse seste duyulabilir..ben jimere gidiyorum.gülin okan.
setup hayırlı olsun bebeişin canımcım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Umarım tanışabiliriz :)...
Bende daha önce yaramla ilgili jimerde faruk bey ve jale hn. a gitmiştim. Daha sonra memnun kalmadım. Ama gülin hn. ın iyi olduğunu duydum. İnşallah bu gebeliğin Sağlıklı geçer cnm.
benimde ilk bulantım bugun başladı hafif bi şekilde
teşekkür ederim canım hoşbulduk allah kısmet ederse artık eylüle kadar birlikteyiz.:1hug:hayırlı olsun bebişin cnm :) aramıza hoş geldin...
Evet internette de hesapladım sat ı soruyor buna göre 6 haftalık falan oluyor. Umarım görürüz kalbini. Sen gittmişmiydin doktora gördün mü?
Umarım tanışabiliriz :)...
Bende daha önce yaramla ilgili jimerde faruk bey ve jale hn. a gitmiştim. Daha sonra memnun kalmadım. Ama gülin hn. ın iyi olduğunu duydum. İnşallah bu gebeliğin Sağlıklı geçer cnm.