2010 Eyll anneleri buraya

e peki o saman:dance: burdayım kendimi hatırlıorumda onu görcem kalp atışlarını duycam die haftada bir dr a gidiordum ya çok özledim o günlerimi sizlerin yazdıklarınızı okuyunca nasıl özendim bir dahamı yapsamkihihoyyyt

selam çok şükür ben de artık anne adayıyım hemde eylül anne adayı yaşasın. dilerim bütün anne adayları sağlıkla bebişlerini kucağına alırlar... tüm anne adaylarını tebrik ediyorum. tabi kendimi de:)

bende pazartesi gidicem umarım duyabilirim... Benimki sanırım 6 haftalık falan olacak o gün
..

son adet tarihin neydi canım??
bide 6.haftada kalp atışı başlıyor ışık yanıp sönüyor ekranda ama gittiğiniz yerde dopler mi ne öyle bir ultrason cihazı varsa sesi doktor dinletebiliyormuş.yani gelişmiş ultrasonlarda erkenden ses duyulabiliyormuş.yoksa bidahaki haftalarda ses arttıkça duyulabiliyormuş..
oyüzden 6 olmasa bile 7de falan kesin duyulur yani

setup hayırlı olsun bebeişin canımcım allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

aaa öylemi? çok sevindim.. Ben kk dan çok güzel dostlar edindim geneld her cumartesi birimzin evinde toplanıyoruz... delikafadulden Ben bahar hastanesi Gönül Duras a gidiyorum sen kime gidiyorsun cnm.

ay negüzel canım..ben çok uzun zamanlardır üye olmama rağmen ve çok arkadaşım olmasına rağmen hepsi başka başka şehirlerde malesef.kimseyle görüşmüyorum oyüzden.birde çalıştığım için çok zor yani..ama belki hamilelik döneminde bizde tanışma fırsatı buluruz canım...
ben jimere gidiyorum gülin okan doktorum...daha öncede bi boş gebeliğim olmuştu..ozamandan gülin hanıma gidiyorum.çok yakın buldum kendime şimdi yine ona devamopuyorumnanaktan
jimere gitseydin ordada denk gelirdik :ecrin_bebek:

sanırım dopler değil cnm. Sesi duyamasamda kalbinin pıt pıtını görebilirmişim belki. Benim son adet 11 aralıkta başlanmıştı. Fakat adetim o ay 12 gün sürdü ilk defa. ancak 28 aralıkta ilişki başlamıştı. Buna göre hesaplarsak en fazla bebeğim şuanda 4+4 falan gibi doktor nasıl hesaplar tabi bilemiyorum cnm... Senin doktor kimdi.

Umarım tanışabiliriz :)...
Bende daha önce yaramla ilgili jimerde faruk bey ve jale hn. a gitmiştim. Daha sonra memnun kalmadım. Ama gülin hn. ın iyi olduğunu duydum. İnşallah bu gebeliğin Sağlıklı geçer cnm.

son adet tarihine göre hesaplar yine...
ya işte o aletin adını bilmiyorum bende:)))
ama ekranda görürsün önce..eğer o çok gelişmiş bir ultrason aletiyse seste duyulabilir..ben jimere gidiyorum.gülin okan.

son adet tarihine göre hesaplar yine...
ya işte o aletin adını bilmiyorum bende:)))
ama ekranda görürsün önce..eğer o çok gelişmiş bir ultrason aletiyse seste duyulabilir..ben jimere gidiyorum.gülin okan.

Evet internette de hesapladım sat ı soruyor buna göre 6 haftalık falan oluyor. Umarım görürüz kalbini. Sen gittmişmiydin doktora gördün mü?

inşallah canım inşallah...ben gülin hanımı okadar çok sevdimki anlatamam..hele o boşgebelikte hayallerimin yıkılmasıyla okadar kötü olmuştum ki kürtajda bana ne moraller verdi elimi tuttu öptü abla gibi yanımda olşdu bende ondan vazgeçmedim artık..elide çok hafif.kürtajdan sonra tek bir ağrım olmadı ağrıkesici bile kullanmadım.kalktım gittim resmen...kanamam bile olmadı nerdeyse diyebilirim..
jale hanımı çok duydum iyi diye ama hiç gitmedim canım onunda baya hastası var.sen memnun kalmamışmıydın?

Evet internette de hesapladım sat ı soruyor buna göre 6 haftalık falan oluyor. Umarım görürüz kalbini. Sen gittmişmiydin doktora gördün mü?

evt canım çok şükür gördük..bide boşgebelik geçirdiğim için çok korkuyordum. 6+1 de görüldü..kalp atışını gördükten sonra doktor sesini açtı güp güp güp diye tok sesler..eşimde diyor maşşallahh maşşallahh orkestra gibi))))yani okadar nett duyduk.çok şükür...yarın yine bakılacak..7+2 olacak yarında..

kızlar yazılarnz ıcın tesekkur ederım...

insallah zamanla daha ıyı kaynasırız...

mıde bulantılarnız ıns.. hemen gecer ya emınım cok zordur

bozocum Ayardmcn olsn

elsecım emınım herkesn tecrubene ıhtyacmz olcaktır

yenı katılan arkadaslara hayırlı olsunnnnnnnnn:)

ya ben bişey soracam ama size; benim SAT: 22 aralık... 19 ocakta kan testi yaptırdım 193 çıktı ben ne kadarlık hamileyim 2 haftalık mı üç haftalık mı heryerden bişeyler okuya okuya başım döndü.

cnm yaran mı vaar?

cnm ya gecen cuma yaralarımın oldugu ogrendgm gun hamıle oldugumu da ogrendım

senın yaran hamılelık oncesı mıydı?

hamıle olmasaydım yakılırmıs ama sımdı ne olacak? bebege zarar mı bılmıyrm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…