2010 Eyll anneleri buraya

ya ben bişey soracam ama size; benim SAT: 22 aralık... 19 ocakta kan testi yaptırdım 193 çıktı ben ne kadarlık hamileyim 2 haftalık mı üç haftalık mı heryerden bişeyler okuya okuya başım döndü.

cnm senınle hemen hemen aynı gbıyız benımde sat:23 aralık

adetten 1gun once kan testı yaptrdım 180 cıktı (gecen cuma)

pazartesı (18 ocakta)adetten 2 gun sonra tekrar yaptrdım 533 cıktı ben bugun 4+1 gunlugum

kac gunde adet oluyrsun?

ben 25 gunde oluyrm

bu gun tekrar kan testı yaptrabılırsın ya da ptesı..

dr degerın ıkı katına cıkarsa gebelık garantı olur demıstı bende yaptırmıstm

genelde onerıyrlar 2.kez kan testını

h.olsn cnm umarm yardmcı olabıldm

setup hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza....
bizde yarın doktora gidiyoruz bir kezde babası görsün bakalım mercimeği :)
ondan sonra kayınvalidemlere gideceğiz onlara söyleyeceğiz...
kızlar sizler haber verdinizmi artık çevrenize?

inşallah canım inşallah...ben gülin hanımı okadar çok sevdimki anlatamam..hele o boşgebelikte hayallerimin yıkılmasıyla okadar kötü olmuştum ki kürtajda bana ne moraller verdi elimi tuttu öptü abla gibi yanımda olşdu bende ondan vazgeçmedim artık..elide çok hafif.kürtajdan sonra tek bir ağrım olmadı ağrıkesici bile kullanmadım.kalktım gittim resmen...kanamam bile olmadı nerdeyse diyebilirim..
jale hanımı çok duydum iyi diye ama hiç gitmedim canım onunda baya hastası var.sen memnun kalmamışmıydın?

çok güzel çok şanslısın o zaman sen.. Benim şuandaki doktorum da iyi gibi. Ben jale hn. a 3 kere gittim ilkinde çok iyiydi sonrasında yaramı dondurttu benim. Saolsun dondurtma işlemini güzel yaptı. Fakat sonraki gidişlerimde dinlemedi bile. Ben örenğin oturuyorum anlatıyorum şöyle sıkıntım var falan hemen ayağa kalkıyo inşallah geçer düzelir falan öyle yani... Bende onun o kadar methini duyup özelden hasta aldığı halde gitmiştim ona açıkçası üzüldüm dinlememesine.

ben dayanamayıp soyleyenlerdenım:) 1 gun sabrettım:)

bakalım hayırlısı cnm

sen ııyı dayanmıssın:)

cnm senınle hemen hemen aynı gbıyız benımde sat:23 aralık

adetten 1gun once kan testı yaptrdım 180 cıktı (gecen cuma)

pazartesı (18 ocakta)adetten 2 gun sonra tekrar yaptrdım 533 cıktı ben bugun 4+1 gunlugum

kac gunde adet oluyrsun?

ben 25 gunde oluyrm

bu gun tekrar kan testı yaptrabılırsın ya da ptesı..

dr degerın ıkı katına cıkarsa gebelık garantı olur demıstı bende yaptırmıstm

genelde onerıyrlar 2.kez kan testını

h.olsn cnm umarm yardmcı olabıldm
canım sanaa kaç haftalık dedi doktor... zaten pazartesi bir daha yaptıracağım kan testini. cuma cumartesi pazar akşama kadar doluyum. ama bir yandan da nasıl korkuyorum biliyor musun. ya düşük değer çıkarsa...

teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun inşallah... oooooo haber vermediğim yer kalmadı:)

cnm yaran mı vaar?

cnm ya gecen cuma yaralarımın oldugu ogrendgm gun hamıle oldugumu da ogrendım

senın yaran hamılelık oncesı mıydı?

hamıle olmasaydım yakılırmıs ama sımdı ne olacak? bebege zarar mı bılmıyrm?

Yok cnm bebeğine falan hiç zarar vermez ama doğumdan sonra ihmal etmeden hemen müdahale ettirmen gerekir. Ben hiç doğum yapmadığım halde donturttum 4 ay önce. Artık sende kırkın çıkınca gidersin....

canım sanaa kaç haftalık dedi doktor... zaten pazartesi bir daha yaptıracağım kan testini. cuma cumartesi pazar akşama kadar doluyum. ama bir yandan da nasıl korkuyorum biliyor musun. ya düşük değer çıkarsa...

cnm 3 haftalık gbısın demıstı ultrsona gırdım sadece kalınlasma var dedı
ortada bı sey yoktu daha cok yenı dedı

cnm dollenmeye falan baglı kısıden kısıye gecıyo ultrasonda gorunmesı

cnm gecen hafta aynı seylerı yasadım gece 3 lere kadar uyuymadm

ctesı pazar gunu gecmedı bır turlu..

hamdolsun kı deger yukseldı..

sana tavsım kendını benım gbı yeme desem de gonul ferman dınlemıyo.yıprandgmzla kalıyrz

ınsallah yukselır hayrlı hamılelıkler gecırrsın

çok güzel çok şanslısın o zaman sen.. Benim şuandaki doktorum da iyi gibi. Ben jale hn. a 3 kere gittim ilkinde çok iyiydi sonrasında yaramı dondurttu benim. Saolsun dondurtma işlemini güzel yaptı. Fakat sonraki gidişlerimde dinlemedi bile. Ben örenğin oturuyorum anlatıyorum şöyle sıkıntım var falan hemen ayağa kalkıyo inşallah geçer düzelir falan öyle yani... Bende onun o kadar methini duyup özelden hasta aldığı halde gitmiştim ona açıkçası üzüldüm dinlememesine.
evt öyle davranması tuhaf yani...neyse bu doktorundan memnun olman önemli canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun inşallah... oooooo haber vermediğim yer kalmadı:)

bende geçen hafta pıt pıtları duyduktan sonra herkeze yaydımkaydirigubbakcemile3

Yok cnm bebeğine falan hiç zarar vermez ama doğumdan sonra ihmal etmeden hemen müdahale ettirmen gerekir. Ben hiç doğum yapmadığım halde donturttum 4 ay önce. Artık sende kırkın çıkınca gidersin....

acıkcası hamıle oldugum gun ogrendgm ıcın hamılelıgme sevınemedm dr cok korkuttu benı

cokkk yaram varmıs:KK43:

ıns bı sey olmaz

pembe 50 teşekkür ederim canım sağol, allah sanada hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin. offffff offff nasıl korkuyorum. pozitif düşünmem gerek işte ama işte dediğin gibi gönül ferman dinlemiyor

canım benim eşim ilk kan testinde herkese söledi allahtan mercimek bizi utandırmadı değerleri yükseldi hepkaydirigubbakcemile3

acıkcası hamıle oldugum gun ogrendgm ıcın hamılelıgme sevınemedm dr cok korkuttu benı

cokkk yaram varmıs:KK43:

ıns bı sey olmaz

Bişey olmaz cnm ya bebeğe. ama yaralar ihmale gelmiyor. Benimde çok büyüktü bu şekilde hamile kalma olasılığın az demişlerdi dondurttum hemen hamile kaldım... Sende dondurtursun doğumdan sonra...

pembe 50 teşekkür ederim canım sağol, allah sanada hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin. offffff offff nasıl korkuyorum. pozitif düşünmem gerek işte ama işte dediğin gibi gönül ferman dinlemiyor

senı cok ıyı anlıyrm cnm

rıca ederm aynı seylerı bırebır bende yasadım

herkeste yasıyo zaten hamılelık ıcım hem cooook zevklı hemmmm cok streslı

bence de aynen oyle... zevkınını daha cok yasamn dılegyle tatlım

hberlernı beklıyrz optm cnm

X