2010 Eyll anneleri buraya

sabrettim ama bide bana sorun..
ne zormuş ya böyle şeyleri içimizde tutmak :)
artık yavaş yavaş söylemeye başlayacağız kızlar kalp atışlarını duyalım öyle söyleriz demiştik duyduk çok şükür..
artık çevremize haber veririz :)

canım benim eşim ilk kan testinde herkese söledi allahtan mercimek bizi utandırmadı değerleri yükseldi hepkaydirigubbakcemile3

ay mercimek dedikçe canım mercimek yemeği çekti vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bizim işeyrinde çaycımızın kızı da eylül annesiydi.7 haftalık kalp atışı duyulmamış en azından ekrandan görmem lazımdı demiş doktor.salıya kadar bekleyelim göremezsek kürtaj yaparız demiş.ayy çok moralim bozuldu ya ya bende duyamazsam korktum şimdi.allah herkesin bebeğini korusun.:sinifsinif:

kalbine kötülük getirme cnm... Allah korusun hepimizin bebeklerini...

bebeğide görmemişmi kesenin içinde.eğer haftayada görmezse boşgebeliktir işte.benimde öyle olmuştu(((((((((((((((
korkma canım allah büyük görürsün hayırlsıyla.

ben hemencecik aradım annemii anane oluyosun dedim kan testini yaptırdık hemen o gün sonucu alır almaz da aradık kim var kim yoksa hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…