-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.941
ya ben bişey soracam ama size; benim SAT: 22 aralık... 19 ocakta kan testi yaptırdım 193 çıktı ben ne kadarlık hamileyim 2 haftalık mı üç haftalık mı heryerden bişeyler okuya okuya başım döndü.
inşallah canım inşallah...ben gülin hanımı okadar çok sevdimki anlatamam..hele o boşgebelikte hayallerimin yıkılmasıyla okadar kötü olmuştum ki kürtajda bana ne moraller verdi elimi tuttu öptü abla gibi yanımda olşdu bende ondan vazgeçmedim artık..elide çok hafif.kürtajdan sonra tek bir ağrım olmadı ağrıkesici bile kullanmadım.kalktım gittim resmen...kanamam bile olmadı nerdeyse diyebilirim..
jale hanımı çok duydum iyi diye ama hiç gitmedim canım onunda baya hastası var.sen memnun kalmamışmıydın?
setup hayırlı olsun.hoşgeldin aramıza....
bizde yarın doktora gidiyoruz bir kezde babası görsün bakalım mercimeği :)
ondan sonra kayınvalidemlere gideceğiz onlara söyleyeceğiz...
kızlar sizler haber verdinizmi artık çevrenize?
canım sanaa kaç haftalık dedi doktor... zaten pazartesi bir daha yaptıracağım kan testini. cuma cumartesi pazar akşama kadar doluyum. ama bir yandan da nasıl korkuyorum biliyor musun. ya düşük değer çıkarsa...cnm senınle hemen hemen aynı gbıyız benımde sat:23 aralık
adetten 1gun once kan testı yaptrdım 180 cıktı (gecen cuma)
pazartesı (18 ocakta)adetten 2 gun sonra tekrar yaptrdım 533 cıktı ben bugun 4+1 gunlugum
kac gunde adet oluyrsun?
ben 25 gunde oluyrm
bu gun tekrar kan testı yaptrabılırsın ya da ptesı..
dr degerın ıkı katına cıkarsa gebelık garantı olur demıstı bende yaptırmıstm
genelde onerıyrlar 2.kez kan testını
h.olsn cnm umarm yardmcı olabıldm
sağol canım benim sana da hayırlı olsun inşallah:)setup hayırlı olsun canım
cnm yaran mı vaar?
cnm ya gecen cuma yaralarımın oldugu ogrendgm gun hamıle oldugumu da ogrendım
senın yaran hamılelık oncesı mıydı?
hamıle olmasaydım yakılırmıs ama sımdı ne olacak? bebege zarar mı bılmıyrm?
ay gerçekten mi ben daha küçük sanıyordum... pazartesine kadar sabredemiyorumki:)4 haftalık 2 gunluksun nettekı hesaplamalara gore cnm dr daha net soyler cnm
canım sanaa kaç haftalık dedi doktor... zaten pazartesi bir daha yaptıracağım kan testini. cuma cumartesi pazar akşama kadar doluyum. ama bir yandan da nasıl korkuyorum biliyor musun. ya düşük değer çıkarsa...
evt öyle davranması tuhaf yani...neyse bu doktorundan memnun olman önemli canım inşallah sonuna kadar böyle gider sağlıkla alırsın bebişini kucağına...çok güzel çok şanslısın o zaman sen.. Benim şuandaki doktorum da iyi gibi. Ben jale hn. a 3 kere gittim ilkinde çok iyiydi sonrasında yaramı dondurttu benim. Saolsun dondurtma işlemini güzel yaptı. Fakat sonraki gidişlerimde dinlemedi bile. Ben örenğin oturuyorum anlatıyorum şöyle sıkıntım var falan hemen ayağa kalkıyo inşallah geçer düzelir falan öyle yani... Bende onun o kadar methini duyup özelden hasta aldığı halde gitmiştim ona açıkçası üzüldüm dinlememesine.
teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun inşallah... oooooo haber vermediğim yer kalmadı:)
Yok cnm bebeğine falan hiç zarar vermez ama doğumdan sonra ihmal etmeden hemen müdahale ettirmen gerekir. Ben hiç doğum yapmadığım halde donturttum 4 ay önce. Artık sende kırkın çıkınca gidersin....
ay gerçekten mi ben daha küçük sanıyordum... pazartesine kadar sabredemiyorumki:)
acıkcası hamıle oldugum gun ogrendgm ıcın hamılelıgme sevınemedm dr cok korkuttu benı
cokkk yaram varmıs
ıns bı sey olmaz
pembe 50 teşekkür ederim canım sağol, allah sanada hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin. offffff offff nasıl korkuyorum. pozitif düşünmem gerek işte ama işte dediğin gibi gönül ferman dinlemiyor