2010 Eyll anneleri buraya

hmm sanırım 8 yada 9 haftada kalp atışlarını görmüştüm ultrasonda gövdesinin içinde sürekli titreyen bir yer var tırnak ucu kadar o kalp işte zaten dinleme o zaman başlıo yani:) ama ben 6. haftada görmüştüm ilk bebeğimi vajinal ultrasonla normal usg ile göremmeiştik çok küçktü:)

hmm sanırım 8 yada 9 haftada kalp atışlarını görmüştüm ultrasonda gövdesinin içinde sürekli titreyen bir yer var tırnak ucu kadar o kalp işte zaten dinleme o zaman başlıo yani:) ama ben 6. haftada görmüştüm ilk bebeğimi vajinal ultrasonla normal usg ile göremmeiştik çok küçktü:)

Teşekkür ederim... Off ben vajinal ultrason istemiyorum umarım bakmaz doktor... Birde kızlar özel olacak ama özel bölgeye sir ağda tehlikeli olur mu? şimdiler de.

öbür düşük oldugundan 3 gün önce ben sir agda yaptırmıstım..cok korkmustum..kendimi kastım ve cok geri cektim..düşügü ona bile bagladım..devamlı yapıyosan rahatsan sakıncası olmaz ama

kızlar bir şey olmaz die biliorum çünkü bende yapıordum birde ben kendim yapamıordum eğilemiordum benim karnım çok erken çıkmıştı hiçbir şey olmadı yha kusura bakmayın valla o günlerimi o kadar özledimki yardımcı olmak isteğiyle bi gidemedim amma konuşuo amma bilmiş demezsiniz işlh:KK43::uhm:

ben geçen hafta 6+1de kalp atışını gördüm ve doktor dinletti...yarın yine gideceğiz bakalım

öbür düşük oldugundan 3 gün önce ben sir agda yaptırmıstım..cok korkmustum..kendimi kastım ve cok geri cektim..düşügü ona bile bagladım..devamlı yapıyosan rahatsan sakıncası olmaz ama

Bi arkadaşta demişti doktor yaptırma demiş ona. Allah bebişlerimizi korusun hepimiz bu topikten kucaklarımızda mis kokulularımızla çıkalım...
Ben sir sürekli yapıyorum fakat korktum şimdi, doktora sorabilirsem sonrasında yaparım. umarım o şekilde muayne etmez.

Teşekkür ederim... Off ben vajinal ultrason istemiyorum umarım bakmaz doktor... Birde kızlar özel olacak ama özel bölgeye sir ağda tehlikeli olur mu? şimdiler de.

sevcan ben hep yapıyorum ağda bence alakası yok yani...bebek vajinanın ucunda durmuyor yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hatta daha geçenn hafta yaptım bişicik olmadı ...sırnaşık şey

kızlar bir şey olmaz die biliorum çünkü bende yapıordum birde ben kendim yapamıordum eğilemiordum benim karnım çok erken çıkmıştı hiçbir şey olmadı yha kusura bakmayın valla o günlerimi o kadar özledimki yardımcı olmak isteğiyle bi gidemedim amma konuşuo amma bilmiş demezsiniz işlh:KK43::uhm:[/QUOTE

Aşk olsuuunnn... Senin fikirlerin hem bana hemde ilk bebeğine hamile olan arkadaşlarım için çok önemli... :1hug:

sevcan buarada bende bursadanım canım opuyorumnanaktan
hangi doktora gidiyorsun acaba merak ettim.

arkadaslar yarın 6+0 doktora gidince kalp atışlarını görürmüyüm..bir gün daha bekliyeyim mi?

canım 1gün beklemene gerek yok.bide şu önemli mesela sen 6 hafta oldu dersin ama ultrasona göre 5 hafta çıkar.yani döllenmeyle alakalı olarak...bence git gör ..inşallah duyarsın canım benim...1 gün çok bişi değiştirmez bence

X