- 14 Mart 2009
- 310
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.901
günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde ilk bulantım bugun başladı hafif bi şekilde
hmm sanırım 8 yada 9 haftada kalp atışlarını görmüştüm ultrasonda gövdesinin içinde sürekli titreyen bir yer var tırnak ucu kadar o kalp işte zaten dinleme o zaman başlıo yani:) ama ben 6. haftada görmüştüm ilk bebeğimi vajinal ultrasonla normal usg ile göremmeiştik çok küçktü:)
öbür düşük oldugundan 3 gün önce ben sir agda yaptırmıstım..cok korkmustum..kendimi kastım ve cok geri cektim..düşügü ona bile bagladım..devamlı yapıyosan rahatsan sakıncası olmaz ama
Teşekkür ederim... Off ben vajinal ultrason istemiyorum umarım bakmaz doktor... Birde kızlar özel olacak ama özel bölgeye sir ağda tehlikeli olur mu? şimdiler de.
kızlar bir şey olmaz die biliorum çünkü bende yapıordum birde ben kendim yapamıordum eğilemiordum benim karnım çok erken çıkmıştı hiçbir şey olmadı yha kusura bakmayın valla o günlerimi o kadar özledimki yardımcı olmak isteğiyle bi gidemedim amma konuşuo amma bilmiş demezsiniz işlh:uhm:[/QUOTE
Aşk olsuuunnn... Senin fikirlerin hem bana hemde ilk bebeğine hamile olan arkadaşlarım için çok önemli... :1hug:
ben geçen hafta 6+1de kalp atışını gördüm ve doktor dinletti...yarın yine gideceğiz bakalım
arkadaslar yarın 6+0 doktora gidince kalp atışlarını görürmüyüm..bir gün daha bekliyeyim mi?
tamam ben gidiorum siz beni istemiorsunuz:dilcikar::1no2:
sevcan buarada bende bursadanım canım opuyorumnanaktan
hangi doktora gidiyorsun acaba merak ettim.