- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.881
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
iyi herşey yolunda devam ediyoruz allahın izniyle.günaydınn canım iyiyiz sen nasılsın bakimmmzemuszemus
günaydın canımgünaydın şeker...a.s.
ay bozo seninde durumun zor valla çok oluyor.allah kolaylık versin canım...
dilse 4. aydamı başladı bulantıların tam anlayamadım..genelde ilk aylar bulantı olur diyorlar sonra geçer..sende tersimi oldu??bilmiyorumkismile
boşver yha hepsi çok güzel bugünleriniz çok güzel kıymetini bilin ben yetişemiordum gece uyurken eşim uyandırıordu kusuosun koş die uykumda çok ağır uyanamıodum düşün yani uykumda kusuodum yatak üstüm başım kusmuk ıygggg:bbo: eşşim ben banyoda duşa girdiimde yatağı topluodu temizliodu ne günlerdi yha ama o kadar zor günleri şimdi gülerken anımsıorum tadını çıkarın o küçük bebeişinizi ben burdayım anneciim dior sizlere
korkma hiçbirşey olmaz bana bebeğime bişi olmadıysa kimseciklere bişi olmaz içini ferah tut canımcım dr biile şaşıordu bana o ilaçlarla o serumla nasıl oluor anlamıorum diordu görülmemiş vakayım artık gittim misafirlikte bile klozetin önüne diz çöküp ağlıordum geliorlardı iimisin die iim gelemicem ben burdayım diordum:1shok:
bebeişlerinizi gördünüz mü bakiim ulrasonda o minik kalp atışını pıt pıt titreşimini