2010 Eyll anneleri buraya

ehee benimde kız çıktı ama ben yine diyorum bu yıl erkek senesi çevremde herkes ya erkek doğurdu yada erkek bebeğe hamile..
tabii Allah bilir...
bakalım nasip artık..

kızlar geç kalmışım,işe daldım yaaa
bulmuşsunuz rus yöntemini.
benim de kız çıkıyo ona göre.
çin takviminde ise erkek çıkıyo.
ben ruslarınkine inanmak istiyorum ama aslında ikisinide inanmıyoruuum.

kız diyor cnm... Ne derece doğru doğurduktan sonra anlarız. zemuszemus
çok saol teşekkür ederim bende en başından beri kız hissediom ama herkese erkek diom çnk sonra erkek olursa kaynanamı düşünemiom neyse çin takvimindede kız çıktı eyooo belkşi kızdır

allahımmmm sağlık versin bizim minikm meleklerimizzede kızı erkeği işin merak yanı

bende sendenim... bi taraf erkek bi taraf kız... Ama erkek hissediyorum bende. Sanki kız olsa daha iyi ama ... Allahım hayırlı evlatlar versin inşallah.

kızlar dr dan geldim şimdi bebek çok iyiymiş kalbinin atışını duymadım ama sinyal verir gibi oldu
keseside kendiside çok iyiymiş
ama santimi az gibi geldi 3.5 mm nasl sizce

kızlar dr dan geldim şimdi bebek çok iyiymiş kalbinin atışını duymadım ama sinyal verir gibi oldu
keseside kendiside çok iyiymiş
ama santimi az gibi geldi 3.5 mm nasl sizce

ndn küçük olsun tam olarak nekadarlıksın ayrıca meleğin ii olmasa sölerdi dr bence gayet ii ufaklık

canım kalp sesini sen tık tık attığınımı duydun yoksA SİNYAL VERRİ GİBİ onumu duydum

nagiş hadi gözün aydı canım.
ben hastaneye gittiğimde baktılar kalp atışları duyuluyor annesinede dinletelim dediler böyle tuhaf tuhaf seslerdi yaa ben zaten dikkat etmedim pür dikkat durumunu doktordan duyma çabasındaydım.
tamam kalbinide duyduk herşey güzel dedi ben o anda uçtum zaten.
yani kalp atışını duymak değilde doktorun ağzından herşeyin yolunda olduğunu duymak önemliydi benim için.
zaten cuma özele gideceğimiz için pek üstüne düşmedim nasıl olsa cuma eşimle beraber duyarız dedim...
hadi sevin canım bak en azından herşey yolundaymış önemli olan bu.
zaten kalp atışındada öyle gümbür gümbür bişey duyulmuyor tabii yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir...en azından bende öyle olmuştu...
haa ben boyunu falan bilmiyorum ultroson kağıdında gs :.... cm gibi bişiy vardı ama dikkat etmedim o da hastane dosyama koyuldu zaten.

LıL@ canım benim dr dedim duyamazmıyım bendiye oda ona bialet gerekli ddi ama unuttum şimdeğil dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı ilişkiden kaçın dedi ağır kaldırma yat dedi tüplerden ameliyat olduğum için vajınadan bakalım dedi bende bakmasak dedim oda sen ameliyat geçirdiğin için dış gebelik olabilir onun için iyi teg-hşis koya bilmemiz için alttan bakalım dedi kuzu kuzu yattım baktı çok güzel dedi iyi gayet dedi yani sevindim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…