- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.781
LİL@ canım benim dr dedim duyamazmıyım bendiye oda ona bialet gerekli ddi ama unuttum şimdeğil dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı ilişkiden kaçın dedi ağır kaldırma yat dedi tüplerden ameliyat olduğum için vajınadan bakalım dedi bende bakmasak dedim oda sen ameliyat geçirdiğin için dış gebelik olabilir onun için iyi teg-hşis koya bilmemiz için alttan bakalım dedi kuzu kuzu yattım baktı çok güzel dedi iyi gayet dedi yani sevindim çok şükür
bozo seninki kızmı acaba :) bulantıların varmış... Çin takvimine baktınız mı? bu arada kızlar.
herkese slm..Dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:CüvCüv:Bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.Ben Fraxiparine iğnelere başladım.Bugün ilk iğnemi oldum.Kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.İnş.herşey yolunda gider.:Saruboceq:Bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktanTekrar görüşmek üzere..
herkese slm..Dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:CüvCüv:Bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.Ben Fraxiparine iğnelere başladım.Bugün ilk iğnemi oldum.Kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.İnş.herşey yolunda gider.:Saruboceq:Bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktanTekrar görüşmek üzere..
gözün aydın hayırlı olsun canımherkese slm..dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:cüvcüv:bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.ben fraxiparine iğnelere başladım.bugün ilk iğnemi oldum.kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.inş.herşey yolunda gider.:saruboceq:bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktantekrar görüşmek üzere..
mrb hoşgeldin canım aramıza bebişin 5 haftalıksa tabiki gözükürmerhaba kızlar ;
benıde kaydedermısın bende artık sızlerleyım..:)
5 haftalık hamıleyız..:)
acaba gtsem keseyı gorurmuyum dersınız..cadıarzu
Canım hayırlı olsun bebeğin, Allah kucağına da almayı nasip etsin.. Acele etme doktorun hesabı farklı oluyor. Daha küçük oluyor onlarda.merhaba kızlar ;
benıde kaydedermısın bende artık sızlerleyım..:)
5 haftalık hamıleyız..:)
acaba gtsem keseyı gorurmuyum dersınız..CADIARZU
canım üzlme senin şuan hassas dönemlerin kafana takma o kadar o da yaptıgı hatayı anlar sen mercimegine iyi bak yeter.kızlar nasılsınız bakalım, okudum da eskileri. Herkesin derdi ortak, yani çoğumuzun: Vajinal kaşıntı, bulantı, mide... Kaşıntı için dün travazol yazdırdım. Allah yardımcımız olsun. Beni dün eşim çok üzdü. Ağladım falan. Dün midem çok ağrıdı. Ne yaptıysam geçmedi. Belim sızlıyordu sanki, kıvrıldım yattım. Akşam kahvaltı kızartma falan yeriz diye düşündüm. Eşim geldiğinde masayı hazırlıyordum. "kızartmaya bakabilir misin?" dedim ve "yaa ben çok yoruluyorum, işte çalışıyorum, eve geliyorum evde çalışıyorum." demez mi!!!!!!!!!! Benim söylemem gereken şeyleri o söylüyor, inanamadım. Kulaklarım uğuldadı. Hiç konuşmadan yemek yedik, o kalktı sonra, mutfağı topladım ve salona geçtim. Ama midemdeki ağrı öyle şiddetlendi ki stresten. çalışıyorum ama hep yemeğim hazırdır, evim temizdir. Ne bileyim elimden geleni yapıyorum. Burda ne annem kimsem yok. Gurbet elde bana böyle mi yapmalıydı? çok üzdü çok...
sen gene biraz daha bekle o zaman doktor öyle dediyse . Biz 6+4sağol angel:)
cuma gunu gıdıcem cok merk edıyorum doktorum gozukmez dedı ama herkes senın gbı gozukur dyor..nettede baktım gozukmesı lazım..tesekkurler cnm:)
senın kc haftalık