2010 Eyll anneleri buraya

günaydın kızlar.ben bugün hiç iyi deilim çok kaşıntım var sanırım mantar oldu ve kaşıtmaktan tahriş olmuş durumda idrarımı yaparken ağladım resmen çok acıdı.off off.gebeliğin ilk aylarında olabilirmiş sizde de var mı bu tür şikayetler?

çok geçmiş olsun cnm... Sebamed yada numis med alıp onunla yıkasan belki iyi gelir. Doktora gidersen o söyler zaten sana.

günaydın kızlar..
geçmişolsun seher<<çamaşırlarını ütülemeden giyme bencede....
benim hiç birşikayetim yok bulantılarımda azaldı 2 gündür sabah rahat kalkıyorum....
birtek ben wc ye çıkamıyorum çok rahatsızım.kayısı yemekten içim dışıma çıktı ama tık yok..tek rahatsızlığım bu var<

günaydın kızlar ben yine sabah aç karnına çıkarttım rahat kahvaltı yaptım ama şimdi yine başladı hafif bulnatı var

Sevcancım ben hem Çın takvımıne hem rus teknıĞıne baktım.ıkısınde farklı Çıkıyor.
ınanmıyorum ben onlara yaa.

nagişşş :))) dün akşam acele uğradım okudum çıktım yazamadım bişiy o anda yakalamışın beni :)))
canım tabiki duyabilirsin artık kalp atışlarını 1 gün beklemene gerek yokki ben 6+1de duydum aslında benim hesabıma göre 6+3 dü(bu hesaplamalar alt üst yapıyo beni )
neyse kızlar bana misafir gelcek hamur yapıyorum çıkmam lazım öptüm hepinizi...

kızlar tşk ederim dün doktora gittiğimde söledim zaten canesten die bi krem verdi dünden beri kullanıyorum ama biliosunuz idrara sık çıkıoruz dolayısıyla kremin bi etkisi olmuyor.ama tavsiyelerinizi yapacam çamaşırımı hiç ütülemeyi denemedim akşam eve gidince yapayım işyerindeyim ya o yüzden zorlanıyorum.ha birde beyaz çamaşırlarımı 70 derecede yıkıorum yüksek deil mi sizce?

Kızlar birde şunları okuyun... Benimki bu yazılanlara, çin takvimine ve de içime doğduğu kadarıyla sanırım erkek... Rabbim hayırlı evlatlarnsaip etsin....

ıŞTE SıZE CıNSıYET TAHMıNıNDE KULLANILAN DıĞER BıLGıLER

Yanlızca türk insanları değil, diğer ülkelerin insanları da uzun zamanlardan beri doğacak bebeğin cinsiyetini tahmin edebilmek için çeşitli önerilerde bulunmuşlardır.

Toplayabildiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla bu önerileri aşağıda belirttik:

Not: hayal kırıklığına uğramamanız için bu bilgileri yanlızca eğlence amaçlı kullanın.

'Ye Acıyı Doğur Hacıyı' ; :-))
hamile iken canı acı yemek isteyenin oğlu olurmuş...
Dr. Gülay'a teşekkürler...

'Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi...' ; :-))
Bir Anadolu atasözüymüş...
Seval Esasli'ya teşekkürler...

Anne adayının karnı yumurta gibi büyürse bu bebegin ERKEK olacağı, eger yana dogru yayılırsa KIZ olacağı anlamına gelirmiş.
Muftah Atak'a teşekkürler...

Erkek bebek olacaksa anne adayının karnı sivri, kız olacaksa daha yuvarlak ve büyük olurmuş...
Melek Kepekli'ye teşekkürler...

Baba adayı gebelik boyunca anne adayıyla birlikte kilo alırsa, bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayı gebelikte "güzelleşirse" bebek ERKEK olacaktır, çünkü kız çocukları annelerinin güzelliklerini alırlar.

Gebelikte anne adayının canı daha çok tatlı şeyler çekerse KIZ bebek, tuzlu şeyler çekerse ERKEK bebek olacağına delalet eder.

ERKEK olacak bebek karında daha aşağıda, KIZ olacak bebek ise daha yukarıda durur.

KIZ bebek olduğunda anne adayının kiloları daha çok kalça ve basende birikir, ERKEK bebekte ise bu birikme göbek kısmındadır.

Gebelikte anne adayının göğüs bölgesi iyi gelişirse bu bebeğin KIZ olacağı anlamına gelir.

ERKEK olduğunda anne adayının canı daha çok et ve peynir gibi besinler isterken, KIZ olduğunda meyveyi daha çok ister.

Anne adayının idrar rengi açık sarıysa bu bebeğin ERKEK olacağı, koyu sarıysa KIZ olacağı anlamına gelir.

Anne adayının gebelik boyunca ayakları üşüyorsa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Anne adayının bacak kılları gebelikte daha hızlı büyümeye başladıysa bu bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

Erken gebelik döneminde aşırı bulantı kusma olduğunda bu bebeğin "saçlı" olduğu (KIZ olduğu) anlamına gelir.

Anne adayının gebelikte burnu büyüdüyse bu doğacak bebeğin ERKEK olacağı anlamına gelir.

doğacak bebeğin cinsiyetinin belirlenmesi tıbbi olarak mümkün müdür?
ALINTIDIR.

kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama...... linki veriyorum....Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà. sayfasının çevirisi
bende hep kız çıkıyoo .::)))

X