2010 Eyll anneleri buraya

lila çok teşekkür ederim valla canım haklısın ama ben tavuktanda kıymadanda çok tiskindim sadece yersem et o kadar

evet canim kavustuk cok sükür. bugun doktora gittik guatir icin ilac tedavisine basladim. bebege zarar gelmemesi icin icmem gerekiyormus

hadi gözün aydın canım:)benim kuzenimde de guatır vardı,9 ay boyunca ilaç kullandı. şimdi 5 yaşında cimcime bir kızı var. merak etme guatırdan bişe olmaz canımcım

selam kkızlar bızde dun kesemızı görduk cok sukur tup bebektıı aama bıtaneymıs melegımızz olsun saglıklı hyrlı olsunda tek olsunn hıc olmayadabılırdı cok şükrr bebişimiz 5+5de1.2cm yazıo keseyıgörme gunumz 5+5..kılom da 59 lısteye eklersın cnm ..pzartesı de bbebegımızı ve pıtpıtlarını duycAZ ınss...hepimize saglıklı gebelıkler...bnmde arada mıde bulantım oluo cnm bısıler ıstıo bu bız sımddıden böle yptıı nese canı saolsunn hrşeye deger meleggımmm..

kızlar herkese merhaba;
bende eylul annesı olucam insallah:)
suanda 5 haftalık hamıleyım...
umarım hamıleleık boyunca duygularrımızı buaradan paylasırız..:)

kızlar dün doktor bana euthyrox ilacını verdi. yan etkileri var mı bilmiyorum. simdilik gün de 1 tane ac karnına alacam. işe yararsa devam yaramazsa dozaj artacak

Hadi ya bende doktora gitmeden söyledim herkese umarım bi sorun olmaz bende çok üzülürüm

kızlar dün doktor bana euthyrox ilacını verdi. yan etkileri var mı bilmiyorum. simdilik gün de 1 tane ac karnına alacam. işe yararsa devam yaramazsa dozaj artacak

canım bende aynı ilacı kullanıyorum.25 lik benimki.eskiden günde 1 tabletti şimdi
4 gün çift,3 gün tek tablet kullanıyorum.bunu kullanmamız gerek,
bebişimiz için lazım.bizim troid bezimiz yavaş çalıştığı için dışarıdan hormon
takviyesi bu.bebişimizin zeka gelişimi için bu hormon takviyesine ihtiyacı var,
ilk 3 ay anneden alıyor bu hormonu, oyüzden çok önemli.mutlaka sabah hiçbişey
yemeden en az yarım saat önce al.

benim de bulantım yok canım.normal zamn gibiyim.sabahları hiç iştahım yok.
öğlen gibi acıkmaya başlıyorum.

günaydın kızlar.ben bugün hiç iyi deilim çok kaşıntım var sanırım mantar oldu ve kaşıtmaktan tahriş olmuş durumda idrarımı yaparken ağladım resmen çok acıdı.off off.gebeliğin ilk aylarında olabilirmiş sizde de var mı bu tür şikayetler?

günaydın canım geçmiş olsun. bende böyle bir durum yok. ama sen tedbiri elden bırakma çamşirlarını yüksek derecede yıka ve iyice ütüle daha çok artması ve iç çamaşirini sürekli degiştir.doktorada gitmeni tavsiye ederim. canım

gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…