2010 Eyll anneleri buraya

6+1de duydum bende..geçen hafta yani...
haftaya gel daha net duyarız dedmişti bu cuma gideceğim kısmetse.

evet aslında kandakı artıs 1000 in uzerınde olması gerekıyo dedı..sanırım ondan cuma 1000 ın uzerıne cıkmı olması gerekıyoo ama ...gozukurmu bılemıyorum..
sen kalp atısını duydun dımı ...insallah sağlıkla dunyaya getırelım..benım ikinci olucak insallah ...sımdıden sabırsızlanıyorum..onu ilk gorduğun an cok baska umarım olmaynlarda bu duyguyu en ksıa zamnda tadar..

Ya insan üzülüyor ister istemez. Aynı yaaaa offff!!!!!!!!!!!!!!!!

boş wer canım üzmekndini dünde benimki ew hakkında nutuk attı ben hakikaten yapamıyorum midem çok kötü hele yeek kokusu dellendiriyor beni paşam ewe gelince yemek istiyomuş duyanda 3 yıldır hep böeyis zannetcek inannın mutfağa aşığımdır ben neyse zaten zor yemek yiyorum iştaımı kaçırdımı yemicem ben bişi dedim tam arket gitcektik nutuk atınca azck olan iştahımdakaçtı neyse bende yemiyorum ozaman ln dedi markete gititk bişiler aldı gldik ama yiyemedim birde ugün çok fena olunca dükyandan bi ocuk gönderip beni işyrine getirtti ahhh bi kussam şuraya aklinialirimsmile benim moralimi ukadar bozduy sinir şey ama boşwermek laım boşwerben bebişm içi herşeye razıyım o sağlıkla gelsin yeter ama ben eşime ypacağımı bilirikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar bende şu çin takvimine bakayım çok merak ettim...
o önceki sayfadaki esprili yazılara göre benim erkek belirtileri taşıyor biraz.
ay acaba kızmı erkekmi böyle konuşulunca bende merak ettim kuzumu:ecrin_bebek:

bak canım bizede haber ver ben ortada kaldım çine göre kız rusa göre erkek

angel canım bu rus çin işi olayı karıştırdıkaydirigubbakcemile3
şimdi ben erkek hissediyorum desem kızım olursa ayıp olcak kızıma :):))
merak işte...

amannn canım yaa üzme kendini.... eşinde istemeden söylemiştir belki canı sıkılmıştır iş yerinde falan... sen kendine dikkat etmelisin bu aralar ...
benim ki de tam tersi akşama yemek yapma ben gelince yaparım diyo...
erkek milletii şekerim biri birini tutmuyo kiialsanaalsanasmile

benim çin takviminede rus takvimine görede kız çıkıyor hislerimde kız diyor ama allah bilir hayırlısı olsun farketmez ama genelde çin takvimi çoğu kişide tutuyor sanırım.. kızlar siz devlet hastanesinemi özel doktoramı gidiyosunuz yoksa bazı özel hastaneler ssk yada bakıyor ya o hastaneleremi gidiyorsunuz.birde devlet hastaneleri kendi isteğimize göre sezeryan yapıyorlarmı...

Evet canım bebeklerimiz iyi olsun da adamlar nasıl olsa yaşayıp gidiyor nankörler. Ben de elimden geldiğince yapıyorum. Elimin lezzeti güzeldir. Mutfak kabus benim için de. Herbişeyin kokusu burnumda. Eve istesem sık sık kadın alırım, sırf yeni evliyiz ve borçluyuz diye almıyorum kendim yapıyorum. Bu haftasonu aldım gitti işte:umursamaz:

eyfi sezeryna ceza uygulanacak diebir hae çıktı tvdebirsüre önce gördünüzmü bilmiyorum ancak bildiim kadarıyladewle hstahaeleriisteğe bağlı yapmamakta bn öze gidiyorum sskayla anlaşmalı

amn al bendende okadarnankörler hergün yap 3 gün yapma anaaaam sanki hç mutfaağa girmemiş oluyosun bak benimki çok alayışlıdır fn ama çıldırtıyo beni bazen ben mutfaaama aşığım çokta güsel yemek yaparım kız kynanam benden nefret eder ki sebebi yok benimki azcıktozurtkan o bile kıza yemek yaptırma dışarıdan al temizliği sen yap fln dio düşün sen artık yni ama benimki şiştide şişt onlar heüz idak edemediler baba olacaklarını bana kalırsa oyüzden zevzeklştilerhehhehehe bak bunu sevdim zewzek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…