2010 Eyll anneleri buraya

LİL@ canım benim dr dedim duyamazmıyım bendiye oda ona bialet gerekli ddi ama unuttum şimdeğil dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı ilişkiden kaçın dedi ağır kaldırma yat dedi tüplerden ameliyat olduğum için vajınadan bakalım dedi bende bakmasak dedim oda sen ameliyat geçirdiğin için dış gebelik olabilir onun için iyi teg-hşis koya bilmemiz için alttan bakalım dedi kuzu kuzu yattım baktı çok güzel dedi iyi gayet dedi yani sevindim çok şükür

maşallah cnm:nazar::nazar:

yok bozacım hiçbirşey duymadım sadece sinyal veriyordu dr sinie oldum belkide değiştirirm bilmiyorum

bak nağişim herşey güzelmiş işte maşallah hiç takma kafana.benim cuma alttan bakıldı kese göründü pazartesi tekrar alttan bakıldı kalp atışı duyuldu.bende tedirgin olmuştum ama napalım...
bu arada bide hiç ilişkiye girmedik 6 ocaktan beri .doktora sordum birlikte olabilirsiniz ama kanama falan olursa ara verin dedi.ödümüz kopuyo kanama falan olur diye bizde napalım yapmıyoruz işte.
cuma gidelimde detaylıca öğrenelim bakalım ondan sonra olur belki...

herkese slm..Dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:CüvCüv:Bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.Ben Fraxiparine iğnelere başladım.Bugün ilk iğnemi oldum.Kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.İnş.herşey yolunda gider.:Saruboceq:Bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktanTekrar görüşmek üzere..

herkese slm..Dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:CüvCüv:Bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.Ben Fraxiparine iğnelere başladım.Bugün ilk iğnemi oldum.Kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.İnş.herşey yolunda gider.:Saruboceq:Bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktanTekrar görüşmek üzere..

canım inşallah heşey yolunda gidecek hepimiz için allahım yardım etsinmeleklerimizi korusun amin

canım pıhtılaşma sorunu mu var.iğneler ne için.

herkese slm..dün doktora gittik arkadaşlar..5 haftalık hamileyim..:cüvcüv:bebeğimizin kesesini gördük çok şükür.ben fraxiparine iğnelere başladım.bugün ilk iğnemi oldum.kanı sulandırmak için yapılan bir iğne.inş.herşey yolunda gider.:saruboceq:bebeklerimizi kucağımıza alırız...opuyorumnanaktantekrar görüşmek üzere..
gözün aydın hayırlı olsun canım

merhaba kızlar ;
benıde kaydedermısın bende artık sızlerleyım..:)
5 haftalık hamıleyız..:)
acaba gtsem keseyı gorurmuyum dersınız..CADIARZU

Kızlar nasılsınız bakalım, okudum da eskileri. Herkesin derdi ortak, yani çoğumuzun: vajinal kaşıntı, bulantı, mide... Kaşıntı için dün travazol yazdırdım. Allah yardımcımız olsun. Beni dün eşim çok üzdü. Ağladım falan. Dün midem çok ağrıdı. Ne yaptıysam geçmedi. Belim sızlıyordu sanki, kıvrıldım yattım. Akşam kahvaltı kızartma falan yeriz diye düşündüm. Eşim geldiğinde masayı hazırlıyordum. "Kızartmaya bakabilir misin?" dedim ve "Yaa ben çok yoruluyorum, işte çalışıyorum, eve geliyorum evde çalışıyorum." demez mi!!!!!!!!!! Benim söylemem gereken şeyleri o söylüyor, inanamadım. Kulaklarım uğuldadı. Hiç konuşmadan yemek yedik, o kalktı sonra, mutfağı topladım ve salona geçtim. Ama midemdeki ağrı öyle şiddetlendi ki stresten. Çalışıyorum ama hep yemeğim hazırdır, evim temizdir. Ne bileyim elimden geleni yapıyorum. Burda ne annem kimsem yok. Gurbet elde bana böyle mi yapmalıydı? Çok üzdü çok...

üzülme melkcim olur öyle şeyler.bende çalışıyorum ama eşim bana hiç yardımcı değil...daha çok bana yapma aman boşver dinlen diyorda elini bişeye uzatmıyor..yani ben yapmasam kim yapacak bi çıkış yoluda yok yani.aman bende bazen kızıyorum ama sallıyorum gidiyor...
dün bizde tam yemeğe oturduk yoğurt istiyor ben bi bakış attımda hadi ben alayım dedi..ay hayret sen bana yardımmı ediyosun şimdi gözlerim doldu dedim..bak hatunn stres yapma çocuk üzülür demezmidelikafaduldendelikafadulden
gülermisin ağlarmısınnn......boşver canım boşverr üzülme....

merhaba melek boz'cum ben aranıza yenı katıldım..
merak etme bunlar hepımızn yaadığı seyler o yuzden ağlayıp kendını uzme...basladada hıssedıyomu bılmıyorum am bebeklerımız bızım tum uzuntumuzu sevıncımızı hıssedıyolarmıs..
bnce takma kafana cnm..yerimseniben

merhaba kızlar ;
benıde kaydedermısın bende artık sızlerleyım..:)
5 haftalık hamıleyız..:)
acaba gtsem keseyı gorurmuyum dersınız..CADIARZU
Canım hayırlı olsun bebeğin, Allah kucağına da almayı nasip etsin.. Acele etme doktorun hesabı farklı oluyor. Daha küçük oluyor onlarda.

sağol angel:)
cuma gunu gıdıcem cok merk edıyorum doktorum gozukmez dedı ama herkes senın gbı gozukur dyor..nettede baktım gozukmesı lazım..tesekkurler cnm:)
senın kc haftalık

kızlar nasılsınız bakalım, okudum da eskileri. Herkesin derdi ortak, yani çoğumuzun: Vajinal kaşıntı, bulantı, mide... Kaşıntı için dün travazol yazdırdım. Allah yardımcımız olsun. Beni dün eşim çok üzdü. Ağladım falan. Dün midem çok ağrıdı. Ne yaptıysam geçmedi. Belim sızlıyordu sanki, kıvrıldım yattım. Akşam kahvaltı kızartma falan yeriz diye düşündüm. Eşim geldiğinde masayı hazırlıyordum. "kızartmaya bakabilir misin?" dedim ve "yaa ben çok yoruluyorum, işte çalışıyorum, eve geliyorum evde çalışıyorum." demez mi!!!!!!!!!! Benim söylemem gereken şeyleri o söylüyor, inanamadım. Kulaklarım uğuldadı. Hiç konuşmadan yemek yedik, o kalktı sonra, mutfağı topladım ve salona geçtim. Ama midemdeki ağrı öyle şiddetlendi ki stresten. çalışıyorum ama hep yemeğim hazırdır, evim temizdir. Ne bileyim elimden geleni yapıyorum. Burda ne annem kimsem yok. Gurbet elde bana böyle mi yapmalıydı? çok üzdü çok...
canım üzlme senin şuan hassas dönemlerin kafana takma o kadar o da yaptıgı hatayı anlar sen mercimegine iyi bak yeter.

evet melek boz dokorumda 29 unda gel dedı heralde o kalp atısıyla bebaber bakmayı dusundu..ama ben sabırsızlanıyorum en azından keseyı gorelım :)

X