2010 Eyll anneleri buraya

canım benim allah yardımcın olsun dualarımız seninle.inş.bebeğin sımsıkı tutanacak sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kckklbk canım dikkat et kendine forumda bir çok kanaması olup gebeliğini sağlıkla tamamlayablar oldu sen yat dinlen hareketlerini kısıtla.
doktorunun talimatlarına uy hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçir inşallah..
dualarımız seninle...

kızlar ben cuma gününe randevu aldım özele gideceğim.
kalp atışları için...
Allahım sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin hepimizin...

ayşecim evet ben bebişimi gördüm kesenin içinde 2,3 mm minicik henüz...sende haftaya görürsün tatlım şu an çok küçük seninki....
bchg yapmadı ama şu testler yapıldı;tam kan sayımı,tam idrar analizi,tiroid hormonu,kızamakçık bakıldı.
atk canım 5+4 te 2.3mm bebişim listeye yazabilirsin..kilomda 57 canım..

Son düzenleme:
kızlar geçende sormuştum ama araya kaynadı.Aranızda egzersiz yapan varmı..Ne zaman başlamalıyız..Spor yapanlar neler yapıyor.Paylaşalım..:dancepuyorumnanaktan

aslında plates yoga gibi sporlar hamilelikte çok iyimiş ama ben ani hareketler falan yapmaya bile korkuyorum.
bu haftalarımız çok önemli kızlar...

evet en az 1 ay daha beklemek lazim. siz kilo aldiniz mi? ben 1 kilo aldim. ve 2 gundur basim agriyor. ilacda yutmuyorum. siz ne yapiyorsunuz basiniz agridiginda? parol alabilirsn diyolar ama cesaret edemiyorum

kiraz çekirdeği ağrılara ii geliomuş
ama bulamayız sanırım hamile ark başı ağrırsa kiraz çek yuttuğunu söylemişti..

Son düzenleme:
kızlar meraba bende 2010 eylül annesi olacağım inş.
cuma öğrendim kan değerim 62.14 çıkmıştı
bugün tekrarladık 156.18 çıktı çok şükür
dr.um geç döllenmedir dedi
beni eklermisiniz listeye

24 yaşındaım
66 kiloum
SAT: 15 aralık
beklenen doğum:21 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…