2010 Eyll anneleri buraya

meraba annenelerimiz ve ebbeişleri nasılsını zbakalım bugün kendimi pek iyi hissetmiyodum çok halsizim ve sürekli uykum geliyor o yüzden giremedim baya kaynatmışsınız listede gündengüne çoğalıyor eylül ayında bebek patlaması olacak gerçekten zemuszemus

Kızlar benimde yaş 22 kilo 50 sat nedemek onu bilmiyorum doktorum şimdilik sadece kesemi görebildi herşeyi net olarak 2 hafta sonra gittiğimde öğrenicem buarada aşerme durumlarınız varmı

Kızlar benimde yaş 22 kilo 50 sat nedemek onu bilmiyorum doktorum şimdilik sadece kesemi görebildi herşeyi net olarak 2 hafta sonra gittiğimde öğrenicem buarada aşerme durumlarınız varmı

bitter kaç haftalık hamilesin bende şuan için ne aşerme ne mide bulantısı ne kokulardan tiksinme vs hiçbişey yok sadece halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum

hoşgeldin canım topiğimizeopuyorumnanaktan

sat: son adet tarihi demek canım.Keseyi bebeğin kaç haftalıkken gördün atk ye söylersen ekler

bitter kaç haftalık hamilesin bende şuan için ne aşerme ne mide bulantısı ne kokulardan tiksinme vs hiçbişey yok sadece halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum

canım 6 haftalık hamileyim bende senin gibi sürekli halsizim ve deli gibi uyumak istiyorum bazende baş dönmesi yaşıyorum mide bulantım yok ama canım yemek istemiyoo ciğerim yanıyomuş gibi bol bol su içiyorum

canım 6 haftalık hamileyim bende senin gibi sürekli halsizim ve deli gibi uyumak istiyorum bazende baş dönmesi yaşıyorum mide bulantım yok ama canım yemek istemiyoo ciğerim yanıyomuş gibi bol bol su içiyorum

aynı belirtiler canım çok şükür enazından midem bulantılarım yok inşallahda olmaz anneme benzediysem rahat bir hamilleik geçiirm ama bakalım zaman göstercek.benimde sanırım 5+4 ama doktora henüz gitmedim kararsız kaldım gitsemmi acaba 2 hafta daha felan beklesemmi sanırım kalp atışları için 2 hata sonra felan tekrar çağırıyor doktorlar...neyapsam gitmeliyim acaba hemen?

canım hemen gitme bence 10 gün sonra zaten geri çağıracak benimde 5+3 şuan 4 gün önce gittim ama kalbi duyamadık sabret birazcık daha .. :1hug:

bencede birazcık daha bekle canım kalp atışları 7 8 haftalıkta duyuluyomuş sanırım
folik asit kullanan varmı ben doktora kullanmasam olurmu dedim olur dedi ve şimdilik hiçbişe kullanmıyorum

Son düzenleme:
kullanıyorum zaten gebelikten 3 ay önce başlaman gerekiyormuş ...
dr eğer vitamin ilacı verirse onun içinde var zaten folik asit

canım hemen gitme bence 10 gün sonra zaten geri çağıracak benimde 5+3 şuan 4 gün önce gittim ama kalbi duyamadık sabret birazcık daha .. :1hug:

sağol canım öyle yapıyım bari birazcık daha sabrediyim dayanamıyorum ama yaa çatlamam umarım:)seni tekrardan 10 gün sonramı çağırdı ozaman kalp atışları duylurmuymuş?

valla canım bende senin gibi zamanı zor geçirdim ama ben normal tarihe göre((netteki hes. göre )) 1 hafta geriden geliyorum ultrasonda ondan duyulmadı 10 gün sonra duyucaz inşallahhh :))

kızlar tabi herşeyden önce bebeklerimizin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olmasını istiyoruz ama hepimizde cinsiyetini eminim çok merak ediyoruz annenin hisleri doğru çıkarmış genelde kızmı hissediyosunuz erkekmi? ben kız hissediyorum :ecrin_bebek:

canım Allah kalbimi biliyo o kadar kız istiyorum ki.. tabi her seferinde diyorum sağlıklıklı olsun önceliklee ..ama eşimin ailesinden gelen baskılar yüzünden ben bile oğlum olacakmış gibi hisseder oldum...oğlan olacak oğlan olacak diyip duruyorlar sürekli ..aslında bi yandan istiyorum bi yandan ...hayırlısı yaaaaa-tatlicadiarzu-

arkadaşlar iyi akşamlar..zemuszemus yazılarınızı okudum..herkesi tebrik ediyorum.Hayırlı ve sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı güzel bebişler diliyorum inş.:ecrin_bebek: Bnde salı günü doktora gidiyorum.Bakalım inş. herşey yolunda gider:Saruboceq:Size birşey sormak istiyordum ara sıra karın ağrılarım oluyor ama hafif ..Korkuyorum bndee..Sizdede oluyor mu bazen??

ne güzel... bi de cinsiyetleri öğrenseydik.. bugünlerde çok kötüyüm yaa midem o kadar kötü ki anlatamam .. bi iyiyim bi kötü günüm günüme uymuyo Allah kocama güç sabır versin gerçekten...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…