- 25 Ağustos 2009
- 383
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.421
canım Allah kalbimi biliyo o kadar kız istiyorum ki.. tabi her seferinde diyorum sağlıklıklı olsun önceliklee ..ama eşimin ailesinden gelen baskılar yüzünden ben bile oğlum olacakmış gibi hisseder oldum...oğlan olacak oğlan olacak diyip duruyorlar sürekli ..aslında bi yandan istiyorum bi yandan ...hayırlısı yaaaaa-tatlicadiarzu-
arkadaşlar iyi akşamlar..zemuszemus yazılarınızı okudum..herkesi tebrik ediyorum.Hayırlı ve sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı güzel bebişler diliyorum inş.:ecrin_bebek: Bnde salı günü doktora gidiyorum.Bakalım inş. herşey yolunda gider:Saruboceq:Size birşey sormak istiyordum ara sıra karın ağrılarım oluyor ama hafif ..Korkuyorum bndee..Sizdede oluyor mu bazen??
arkadaşlar iyi akşamlar..zemuszemus yazılarınızı okudum..herkesi tebrik ediyorum.Hayırlı ve sağlıklı hamilelik ve sonrasında sağlıklı güzel bebişler diliyorum inş.:ecrin_bebek: Bnde salı günü doktora gidiyorum.Bakalım inş. herşey yolunda gider:Saruboceq:Size birşey sormak istiyordum ara sıra karın ağrılarım oluyor ama hafif ..Korkuyorum bndee..Sizdede oluyor mu bazen??
hoşgeldin canım topiğimizeopuyorumnanaktan
kızlar meraba bende 2010 eylül annesi olacağım inş.
cuma öğrendim kan değerim 62.14 çıkmıştı
bugün tekrarladık 156.18 çıktı çok şükür
dr.um geç döllenmedir dedi
beni eklermisiniz listeye
24 yaşındaım
66 kiloum
SAT: 15 aralık
beklenen doğum:21 eylül
selam kızlar a.s. ben de eylül annesi olucam inşallah.sat im 7 aralık.yılbaşı gecesi toz pembe bi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim.sat e göre 6+6 olmalıydı ama kontrolde geç döllenme daha küçük olduğu anlaşıldı.6+1 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihim 18 eylül.beni de listeye eklermisiniiiz :lepi:
tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv:
selam kızlar a.s. ben de eylül annesi olucam inşallah.sat im 7 aralık.yılbaşı gecesi toz pembe bi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim.sat e göre 5+6 olmalıydı ama kontrolde geç döllenme daha küçük olduğu anlaşıldı.5+1 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihim 18 eylül.beni de listeye eklermisiniiiz :lepi:
bu sene erkek senesi kızlar :)
çevremde tüm tanıdıklarım erkek doğurdu yahut erkek bebeğe hamile.Bende kız çocuğu çok seviyorum ama farketmez önce hayırlı ve sağlıklı olsun tabikide...
Rabbim nasıl kararladıysa öyle.zaten hepiizin sanırım ilk bebişi farketmez o yüzden.
bende hala bulantı kusma vs yok.sadece uyku hali fazla o kadar.akıntımda çok.hatta arada koyu renkli bile oluyor böyle pıhtı pıhtı bu neden oluyor ki....
doktora gittim alttan baktı ondan sonra olmaya başladı pıhtılaşma korkutuyor beni açıkcası
cuma özele gidince sorucam bakalım sebebi neymiş???
bende kiz hissediyorum hatta yuzume bakanlar senin kizin olur diyor :) saglıklı olsunda kız erkek farketmezben de erkek hissediyorum, hatta inandım bile erkek olacağına