2010 Eyll anneleri buraya

inşallah canım allah kalbine göre versin bebeğin cinsiyetini erkek belirliyormuş eşnin ailesi umarım bunun farkıdadır hepimiz için hayırlısını versin allah

canımsınnn hiiiçççççç korkmaa ben onun için apar topar gittim dr. korktum neden oluyo diye dr güldü olur Gaz sancılarıymış :))) gaz yapan yemekler yeme bol bol kuru kayısı vs gibi şeyler ye aklına da kötü şeyler getirme canım ok ? gidince yinede şikayetini dile getirirsin öptüm çok

karın ağrısı değilde iğne batıyomuş gibi batıklarım oluyo benimde

erkek belirliyo Aleynacım da... gel sen anlat görümcemin kızı var bu da erkek olsun diye istiyolar sanırım ...! aman hayırlısı ... :)

iyi akşamlar canım sağol iyi dileklerini için karın ağrısı bendede oluyor hafif hafif bazen korkuyorum acaba bişeymi olcak diye ama çok şükür şimdilik bi sorunum yok sanırım rahim genişliyormuşya ondan oluyormuş

çok sağolun arkadaşlar bende korkuyorum aklıma kötü şeyler geliobilmiyorumkismile evet yinede doktora sorcam bakalım niye oluyormuş..Allah hayırlı evlatlar versin..Cinsiyet önemli değil aslında..Ama ilk bebek ben aslında kız istiyorum ama bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım topiğimizeopuyorumnanaktan

merhaba canım hayırlı sağlıklı bebiş diliyorum..opuyorumnanaktan BnmdeSat 30 Aralık ilk testimde değerim düşük çıkmıştı ama maşallah yükselio şu an 1460 oldu..Bende geç döllenme diye düşünüyorum. Bakalım salı doktora gidicem..Internette eylül başı doğum tarihi diyor ama doktor sana eylül sonu demiş değil mi??Acaba bnmde o tarihler mi olur.. Tekrar görüşmek üzere..

merhaba canım hayırlı sağlıklı bebiş diliyorum.. BnmdeSat 30 Aralık ilk testimde değerim düşük çıkmıştı ama maşallah yükselio şu an 1460 oldu..Bende geç döllenme diye düşünüyorum. Bakalım salı doktora gidicem..Internette eylül başı doğum tarihi diyor ama doktor sana eylül sonu demiş değil mi??Acaba bnmde o tarihler mi olur.. Tekrar görüşmek üzere..

selam kızlar a.s. ben de eylül annesi olucam inşallah.sat im 7 aralık.yılbaşı gecesi toz pembe bi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim.sat e göre 5+6 olmalıydı ama kontrolde geç döllenme daha küçük olduğu anlaşıldı.5+1 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihim 18 eylül.beni de listeye eklermisiniiiz :lepi:

Son düzenleme:
bu sene erkek senesi kızlar :)
çevremde tüm tanıdıklarım erkek doğurdu yahut erkek bebeğe hamile.Bende kız çocuğu çok seviyorum ama farketmez önce hayırlı ve sağlıklı olsun tabikide...
Rabbim nasıl kararladıysa öyle.zaten hepiizin sanırım ilk bebişi farketmez o yüzden.
bende hala bulantı kusma vs yok.sadece uyku hali fazla o kadar.akıntımda çok.hatta arada koyu renkli bile oluyor böyle pıhtı pıhtı bu neden oluyor ki....
doktora gittim alttan baktı ondan sonra olmaya başladı pıhtılaşma korkutuyor beni açıkcası
cuma özele gidince sorucam bakalım sebebi neymiş???

tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv:

ben de kız istiyorum aslında çünkü bir oğlum var ama hayrlısı diyelim.bulantı bende de yok henüz.uyku hali var sadece. bir de halsizlik.akıntım da oluyor ama beyaz ve kokusuz.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım.Seni serophene topiğinde çok merak ettik mesaj attık ama yazmadın.Neyse çok sevindim.Senin ve diğer yeni gelen arkadaşlarında gözü aydınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sağlığınız açısından problem olmaz inşallah canım...cinsiyet meselesinde şu çin takvimine baktım erkek diyor hayırlısı bakalımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr
benimde içimden nedense oğlum olacakmış gibi geliyo
hatta kocacımda oğluşum diye seviyo göbüşümü:)
allahım sağlıklı, sıhatli versinde hiç farketmez
offf biran önce gelsin istiyorum
çok merak ediyorum kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…