-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.361
selam hayırlısı olsun bebişin ben dün atışı gördüm ama sesi duymadık.doktor çok normal haftaya duyulur artık dedi.muhtemelen senin duyulur haftaya...
cnm biz daha küçüğüz kalp atışı yoktu 10 gün sonra gittiğimizde olacakmış inş
5+6 olucaz inş bi sürüde test istedi burda devlette yaptırıcaz
sana bhcg yaptırdımı tekrar
selam cnm hoşgeldin
kızlar ben bugün itibariyle 5+2 yim. henüz doktora gitmedim. bu hafta ya da gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum. sizce kalp atışlarını duyabilir miyim gelecek hafta gidersem. ne dersiniz...
hoşbulduk güzelim. nasılsın canım
kızlar bende şeffaf akıntı haen devam ediyor. siz de var mı böyle bir durum. Ayrıca bazı zamanlarda bir kaşınma hissi geliyor ki sormayın. özellikle de alt tarafa :kedi::kedi:
selam cnm... duyarsın bebeğini de görürsünn :)
iyiyim cnm dün kesemizi gördüm çok şükür şimdi daha rahatım b,de kalbini duyarsam dahada rahatlıcam inş
iyiyim cnm dün kesemizi gördüm çok şükür şimdi daha rahatım b,de kalbini duyarsam dahada rahatlıcam inş
bende de oluyor aynısı sürekli günlük ped kullanıyorum bu sıralarda temizliğine çok dikkat et canım ... eğer koku falan yapar kaşıntı da duramayacak gbi olursa da doktoruna başvur .. yerimseniben
inşallah canım.çok teşekkürler
evet canım ben de günlük ped kullanıyorum. bu kaşıntı sürekli olsa bişeyler düşünürüm ama ara ara geliyor çok ilginç
olur artık ANNECİK:::: vücudun değişiyorr ...içinde CANINDAN CAN VARRRR:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
İNşşallah canım...bende haftayı bekliyorum pıt pıtları duymak içinnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım sorunsuz bir şekilde.
atk sen beni niye yazmıyosun tatlım yaaaaaaaaaaaa :) o kadar bilgilerii yazdım hala listede yokum küscem amaaa