2010 Eyll anneleri buraya

hoşbulduk güzelim. nasılsın canım

kızlar bende şeffaf akıntı haen devam ediyor. siz de var mı böyle bir durum. Ayrıca bazı zamanlarda bir kaşınma hissi geliyor ki sormayın. özellikle de alt tarafa :kedi::kedi:

kızlar bende şeffaf akıntı haen devam ediyor. siz de var mı böyle bir durum. Ayrıca bazı zamanlarda bir kaşınma hissi geliyor ki sormayın. özellikle de alt tarafa :kedi::kedi:

bende de oluyor aynısı sürekli günlük ped kullanıyorum bu sıralarda temizliğine çok dikkat et canım ... eğer koku falan yapar kaşıntı da duramayacak gbi olursa da doktoruna başvur .. yerimseniben

iyiyim cnm dün kesemizi gördüm çok şükür şimdi daha rahatım b,de kalbini duyarsam dahada rahatlıcam inş

İNşşallah canım...bende haftayı bekliyorum pıt pıtları duymak içinnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

bende de oluyor aynısı sürekli günlük ped kullanıyorum bu sıralarda temizliğine çok dikkat et canım ... eğer koku falan yapar kaşıntı da duramayacak gbi olursa da doktoruna başvur .. yerimseniben

evet canım ben de günlük ped kullanıyorum. bu kaşıntı sürekli olsa bişeyler düşünürüm ama ara ara geliyor çok ilginç

İNşşallah canım...bende haftayı bekliyorum pıt pıtları duymak içinnn olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

inş sende duyarsın cnm

inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım sorunsuz bir şekilde.

inş cnm hepimiz duyarızda sonrada sağlıkla kucağımıza alırız

kızlar eşim temizliğe girişti. bana bişey yaptırmıyor bu günlerde. gidip yardım ediyim ben de hadi sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…