-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.341
tebrik ederim hadi gözünaydın cnm darısı başımıza sat tarihin neydi senin.alttan muayene nasıl bişey canın yandımı
inşallah canım bende pazartesi gidicem kalp atişlarını duymaya. iyi düşünelim iyi olsun canım.
arkadaşlar ya ben doktoro gittiğimde bebek 5 hafta 5 günlüktü bebek görünmemişti acaba bir problemmi varki pazartesi için çağırdı doktor ozaman gel hem bebeği görelim hem kalp atışını duyalım dedi nolur bana dua edin de bir aksilik çıkmasın nolur
:çok üzgünüm:
kızlar çarşamba günü kanamam oldu, doktoru aradım düşük tehlikesi var hemen yat hiç kalkma dedi
ertesi gün gittim doktora kanamanın olduğu yer büyükmüş
pek olumlu konuşmadı, dua edin bana nolurr
sürekli yatıyorumm
kızlar çarşamba günü kanamam oldu, doktoru aradım düşük tehlikesi var hemen yat hiç kalkma dedi
sürekli yatıyorumm
sürekli yatıyorumm
sürekli yatıyorumm
canım selam görmüşsün keseyi bende gördüm ne kadar küçük dime..ben kalp atışını gördüm ses yoktu daha ama atışı izledik müthiş bişey di nasıl hızlı atıyor anlatamam..hadi hayırlısı olsun canım rahatladık şimdi ...
hepinize selamlar 2010 eylül anneleri nasılsınız