- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.401
oh ohhhh allah arttirsinnn eylul annelerri patlama yapacak galibaazemuszemus:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benimde yaş 22 kilo 50 sat nedemek onu bilmiyorum doktorum şimdilik sadece kesemi görebildi herşeyi net olarak 2 hafta sonra gittiğimde öğrenicem buarada aşerme durumlarınız varmı
kızlar meraba bende 2010 eylül annesi olacağım inş.
cuma öğrendim kan değerim 62.14 çıkmıştı
bugün tekrarladık 156.18 çıktı çok şükür
dr.um geç döllenmedir dedi
beni eklermisiniz listeye
24 yaşındaım
66 kiloum
SAT: 15 aralık
beklenen doğum:21 eylül
Kızlar benimde yaş 22 kilo 50 sat nedemek onu bilmiyorum doktorum şimdilik sadece kesemi görebildi herşeyi net olarak 2 hafta sonra gittiğimde öğrenicem buarada aşerme durumlarınız varmı
bitter kaç haftalık hamilesin bende şuan için ne aşerme ne mide bulantısı ne kokulardan tiksinme vs hiçbişey yok sadece halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum
canım 6 haftalık hamileyim bende senin gibi sürekli halsizim ve deli gibi uyumak istiyorum bazende baş dönmesi yaşıyorum mide bulantım yok ama canım yemek istemiyoo ciğerim yanıyomuş gibi bol bol su içiyorum
aynı belirtiler canım çok şükür enazından midem bulantılarım yok inşallahda olmaz anneme benzediysem rahat bir hamilleik geçiirm ama bakalım zaman göstercek.benimde sanırım 5+4 ama doktora henüz gitmedim kararsız kaldım gitsemmi acaba 2 hafta daha felan beklesemmi sanırım kalp atışları için 2 hata sonra felan tekrar çağırıyor doktorlar...neyapsam gitmeliyim acaba hemen?
bencede birazcık daha bekle canım kalp atışları 7 8 haftalıkta duyuluyomuş sanırımaynı belirtiler canım çok şükür enazından midem bulantılarım yok inşallahda olmaz anneme benzediysem rahat bir hamilleik geçiirm ama bakalım zaman göstercek.benimde sanırım 5+4 ama doktora henüz gitmedim kararsız kaldım gitsemmi acaba 2 hafta daha felan beklesemmi sanırım kalp atışları için 2 hata sonra felan tekrar çağırıyor doktorlar...neyapsam gitmeliyim acaba hemen?
canım hemen gitme bence 10 gün sonra zaten geri çağıracak benimde 5+3 şuan 4 gün önce gittim ama kalbi duyamadık sabret birazcık daha .. :1hug:
kızlar tabi herşeyden önce bebeklerimizin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı olmasını istiyoruz ama hepimizde cinsiyetini eminim çok merak ediyoruz annenin hisleri doğru çıkarmış genelde kızmı hissediyosunuz erkekmi? ben kız hissediyorum :ecrin_bebek:
Biiter senin kaç haftalık tablon yok da ...