2010 Eyll anneleri buraya

Kızlar bizde sabah dra gittik.Kesemizi gördük çok şükür...5 haftalık dedi dr.Normalmiş ama hala düşük tehdidi devam ediyor.Eşimle bu ay kardeş olduk kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Folik plus günde 2 alıyordum 3 e çıkardı...2 hafta sonra kalp atışını görürüz dedi ama ben 10 gün sonra giderim herhalde..O zaman kan tahlillerinide yapacakmışız..
Kuzum daha çok küçük yaaa Şeniz hihoyyyt

Son düzenleme:

kıyamammm ben o miniğe yerim oni allahım sana bağışlasın yat dinlen valla bizde kardeş olduk eşimle heheheh hemde yaklaşık 3haftayı geçtibilmiyorumkismile

hadi gözün aydın zemuszemus bende 10 gün sonra gidicem o zaman kalp atışlarını duyacakmışız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkes kocasıyla kardeş olmuş durumda.... valla erkenden uyuyorum inan ....artık işin bitti diyo eşimde beni kızdırıyo bebek oldu yaa ohaoldumsmileohaoldumsmile

bilmiyodum canımmm söylediğin için çok sağol...dayanamdım o kadar fena oldum ki... napalım çekicez artık..

nedemek hayatım valla hiç bişi işe yaramıo bende tuttumu tutuyo geçmio akşam 8 e kadar fln bende naneli şeyler içiodum sonra biri dikkat et düşük yaptırır nane dedi gerçektende drumda kullanma çok dedi nane çayı fln hele hiç dedi

kızlar valla endişelenio insan biz bikere denedik yok olmuyo ne ben rahat ne o en güseli 1 süre böle takılalım dedik üsülüomda açıkçası garibime
ben ewdee bile değilim annemlerdeyim

herkese selam öncellikle herkesi tebrik ediyorum tüm anne adaylarını:ecrin_bebek:Arkadaşlar bnde biraz önce kan verdim değerim 1460 olmuş en son 11.01 de 259 du.Umarım herşey güzel gidiyordur.Bakalım birazdan doktorla konuşcam.Muayeneye çağırcak beni sanırım .Ama korkuyorum...Bnm SAT 30.11 2009.İlk başta değer düşük çıkmıştı ama inş. yükseliyor.:Saruboceq:Geçen sene bir düşük yaşadım.Şu anda korkmuyorum desem yalan olur.Sizlere şunu sorcaktım değerim 1460 olduğunda kese görünür mü acaba?? herkeseee çok slmmmopuyorumnanaktan

Bakalım kısmet,
aslında bişi diyimmi? Maddiyattan değil ama 2-li ve 3 lü testleri yaptırmak bana çok da mantıklı gelmiyor ..... Allahım herkesinkini korusun ama diyelimki ; sonuç olumsuz çıktı ne yapacağız , O kalan 7 ay nasıl gececek, veya aldıracakmıyız ?? Bu çok önemli bir karar... o sonuçlar jher zaman güvenilirde olmuyormuş.

atk naber canım..iyimisin?

cnm ya bilgisayar açıktı ama ben başında değilim,işte olunca zırt pırt kalkıyorum,yeni gördüm yazını:)iyiyim ben çok şükür bi rahatsızlığımız yok teyzesi,benim bebişim çok uslu maşallah

eVett bizde aynı durumdayız , kimse birbirine o anlamda yanaşmıyor.... çok komık bı durum aslında ...eşime diyorum artık beni anne olarak mı görüyorsun:)) oda gülüyor aynen öyle diyor...
demekki tek ben değilmişim... bu durumda olan..

bi tek ben mi eşimle kardeş kardeş yatmıyorum ya :kedi: Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar abartmayın kızlar,zaten hamileliğin son ayları ve doğum sonrası en az 1 ay kardeş olcaksınız. Bugünlerin tadını çıkarın bence:)

evet haklısın aslında ..bir kadının en fazla kadınlık hormonu salgıladığı zaman hamilelikmiş...
benimki biraz mide bulantısındaan oldu ...hep bulanıyor...adamda korkudan yanaşamıyor sanırım , bende hiç yanaşmıyorum ,, hemen yapışmasın dıye :))

he he ben hiç naz yapmıyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi çok şükür bende bulantı ağrı falan yok,bu rahatlığım ondan geliyo, azcık bi ağrım olsa hayatta elletmem kaydirigubbakcemile3

kızlarr bengeldim :lepi:
bebeğimi gördük çokşükür canlarım.hatta kalbi atmaya başlamış sesini dinletti doktorum güp güp atıyordu maşşallahh..bir sorun yok dedi.haftamlada uyumlu bebeğim tam 6+1 çıktı ultrasondada....kese çok düzgün herşey güzel dedi..hergün 1 yumurta 1 ceviz 2 bardak süt haftada 1 veya 2 balık yiyorsun bebeğin zeka gelişimi için dedi...
hamilelik chekup istedi benden baştan sona ne test varsa yaptırdım 200ytl tuttu...testlere yarın bakacak..
onun dışındada haftaya gideceğim yine...
allahım doğduğu günleride göstesin bizlere inş...içim rahatladı kızlar...
atk kalp atışına 6+1 yazabilirsin canım

canım bizde kardeş kardeşiz..doktorum bana daha çok küçük 8.haftaya kadar birlikte olmayın sonrası sorun değil dedi:)yani 2 haftamız kaldı yani..unuttuk valla bizbilmiyorumkismile

canım soruyu göremedim ben???

cvp yazdığın için teşekkür ediyorum..herkese selam öncellikle herkesi tebrik ediyorum tüm anne adaylarınıArkadaşlar bnde biraz önce kan verdim değerim 1460 olmuş en son 11.01 de 259 du.Umarım herşey güzel gidiyordur.Bakalım birazdan doktorla konuşcam.Muayeneye çağırcak beni sanırım .Ama korkuyorum...Bnm SAT 30.11 2009.İlk başta değer düşük çıkmıştı ama inş. yükseliyor.Geçen sene bir düşük yaşadım.Şu anda korkmuyorum desem yalan olur.Sizlere şunu sorcaktım değerim 1460 olduğunda kese görünür mü acaba?? herkeseee çok slmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…