- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.181
nane çayı ve nane limon ii diilmiş hamişlikte kasları rahatlattığından içme çok istersen
Kızlar bizde sabah dra gittik.Kesemizi gördük çok şükür...5 haftalık dedi dr.Normalmiş ama hala düşük tehdidi devam ediyor.Eşimle bu ay kardeş olduk kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Folik plus günde 2 alıyordum 3 e çıkardı...2 hafta sonra kalp atışını görürüz dedi ama ben 10 gün sonra gidrim herhalde..O zaman kan tahlillerinide yapacakmışız..
Kuzum daha çok küçük yaaaŞeniz hihoyyyt
Kızlar bizde sabah dra gittik.Kesemizi gördük çok şükür...5 haftalık dedi dr.Normalmiş ama hala düşük tehdidi devam ediyor.Eşimle bu ay kardeş olduk kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Folik plus günde 2 alıyordum 3 e çıkardı...2 hafta sonra kalp atışını görürüz dedi ama ben 10 gün sonra giderim herhalde..O zaman kan tahlillerinide yapacakmışız..
Kuzum daha çok küçük yaaaŞeniz hihoyyyt
bilmiyodum canımmm söylediğin için çok sağol...dayanamdım o kadar fena oldum ki... napalım çekicez artık..
hadi gözün aydın zemuszemus bende 10 gün sonra gidicem o zaman kalp atışlarını duyacakmışız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkes kocasıyla kardeş olmuş durumda.... valla erkenden uyuyorum inan ....artık işin bitti diyo eşimde beni kızdırıyo bebek oldu yaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
kızlar valla endişelenio insan biz bikere denedik yok olmuyo ne ben rahat ne o en güseli 1 süre böle takılalım dedik üsülüomda açıkçası garibime
ben ewdee bile değilim annemlerdeyim
evet canım muayene ücreti ikili testler falan özelde 80 tl civarıymış diğerlerini bilmiyorum bizim bura küçük yer old.için mebcur özelde yaptırıcam eğer sizin imkan varsa devlette yaptırıp spnuçları öyle dr gösterin yok yere para ödemeyin arkadaşlar doğunca zaten bir sürü masrafı olacak hanımlar ve beylerimizin :)
atk naber canım..iyimisin?
hadi gözün aydın zemuszemus bende 10 gün sonra gidicem o zaman kalp atışlarını duyacakmışız opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkes kocasıyla kardeş olmuş durumda.... valla erkenden uyuyorum inan ....artık işin bitti diyo eşimde beni kızdırıyo bebek oldu yaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
bi tek ben mi eşimle kardeş kardeş yatmıyorum ya :kedi: Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar abartmayın kızlar,zaten hamileliğin son ayları ve doğum sonrası en az 1 ay kardeş olcaksınız. Bugünlerin tadını çıkarın bence:)
arkadaşlar kimse bana cvp vermiyorsenağlama
evet haklısın aslında ..bir kadının en fazla kadınlık hormonu salgıladığı zaman hamilelikmiş...
benimki biraz mide bulantısındaan oldu ...hep bulanıyor...adamda korkudan yanaşamıyor sanırım , bende hiç yanaşmıyorum ,, hemen yapışmasın dıye :))
bi tek ben mi eşimle kardeş kardeş yatmıyorum ya :kedi: Bence düşük tehlikeniz yoksa bu kadar abartmayın kızlar,zaten hamileliğin son ayları ve doğum sonrası en az 1 ay kardeş olcaksınız. Bugünlerin tadını çıkarın bence:)
canım soruyu göremedim ben???