2010 Eyll anneleri buraya

ben içiyorum zaten çok su içiyorum ama şu ara çok bulantım var zor içiyorum

bende or içiyorum ondan sordum birde bebişin boyu hakkında yazdıklarımı gördüünmü 5.haftada 0,2ila 0,6 mm olurlarmış 6.haftada 3 ila 5 mm yani öle sanıyorumki seninki küçük değil

selam kızlar dr geldik kesemizi gördük 5+4 çıktık 1.32mm 15 gün sonra aç gel dedi hem bebeği görücez hem de testler yapılcak galiba rahatladım sonunda gördük keseyi

hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar sağlıklı şekilde gideriz meleklerimizi kucaklarımıza alırız:teytey::teytey::nazar::nazar:

bende or içiyorum ondan sordum birde bebişin boyu hakkında yazdıklarımı gördüünmü 5.haftada 0,2ila 0,6 mm olurlarmış 6.haftada 3 ila 5 mm yani öle sanıyorumki seninki küçük değil
gördüm canım saol
hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar sağlıklı şekilde gideriz meleklerimizi kucaklarımıza alırız:teytey::teytey::nazar::nazar:

saol
aminnnn inşllhh hepimiz

aminnnnnnnnnnnn cnm inşallah meleklerimizi kucaamıza aldıımız günleride görcez allahımın izniyle allah hepsine sağlık versin bizlerede onları büyüteceğimiz günleri göstersin amin
sizde sürekli ağlama halindemisiniz ben var ya minik meleğimi düşününce bile ağlayasım gelio:kedi:

kızlar buhamilelik negüzel şeymiş yada biz yıllardır beklediğimiz içinmi ne eşim üstüme titriyor valla hiç iş yaptırmıyor herişi o yapıyor
herşeyime karışıyor ,gerinme ,dönme,kıvrılıp yatma
kızlar eşim benle yatmıyor artııııkkkkkkkkkk:kedi:
sizin eşiniz de böylemi senağlama

evet hamile olmadığımı bilmediğim zaman dizilerde ağlıyordum şmdi eşim bişey desin hemen ağlıyorum
bebeğim zaten onu düşünce nefesim kesiliyor ağlıyorum arada

ay bende hiç bulantı felan yok valla bazen karnıma ağrı giriyor okadar

valla dua et hayatım haline valla ben beterim bugün iyiym ama dün ölüyordum bugünde hiç yok sadece sabah oldu korktum acaba neden die ama hergün aynı olmazmış sanırım biraz rashatladım gibi

kızlar buhamilelik negüzel şeymiş yada biz yıllardır beklediğimiz içinmi ne eşim üstüme titriyor valla hiç iş yaptırmıyor herişi o yapıyor
herşeyime karışıyor ,gerinme ,dönme,kıvrılıp yatma
kızlar eşim benle yatmıyor artııııkkkkkkkkkk:kedi:
sizin eşiniz de böylemi senağlama

benimki yatmak istemio ama ben ağlayınca gelio yanıma bırakmıo beni yalnız bende meleğimi düşününce iki gözüm iki çeşme oluyo herkese küsüyorum ysni alınıyorum:kedi:

kızlar su içmeyi hatırlamıyosanız hayat suyun hatırlatıcısı var onu indirin her saat başı hatırlatıyo. çok da iyi oluyo tavsiye ederim.

kaydirigubbakcemilekaç gündür midem bulanmıyo çok iyiyim çok iyiyim diye geip duruken bugün yataktan çok fena uyandım...aldığım mide bulantısı hapı(dramamine))sözde hafif uyku yapıyomuşşşş ..kaydirigubbakcemile3 saat 10 gibi uzandım bi uyumuşum sabah 8 e kadar kaydirigubbakcemile2 şimdi de kendime nane limon yaptım onu içiyorum sabahtan beri bi lokma yiyemedim nazar değdi banaa

kaydirigubbakcemilekaç gündür midem bulanmıyo çok iyiyim çok iyiyim diye geip duruken bugün yataktan çok fena uyandım...aldığım mide bulantısı hapı(dramamine))sözde hafif uyku yapıyomuşşşş ..kaydirigubbakcemile3 saat 10 gibi uzandım bi uyumuşum sabah 8 e kadar kaydirigubbakcemile2 şimdi de kendime nane limon yaptım onu içiyorum sabahtan beri bi lokma yiyemedim nazar değdi banaa

nane çayı ve nane limon ii diilmiş hamişlikte kasları rahatlattığından içme çok istersen

X