-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.141
günaydın kızlar şimdi doktordan geldim.
keseyi gördüm lütfen not edin :)
kalp atışları için haftaya gelmemi söylediler.
bunun dışında bir çok test yapıldı bana toksoplazma,rubella vs gibi bir sürü test..
kan tahlili idrar tahlili bir çok tetkikler yapıldı.
bunları pazartesi günü alıcam sonuçlarını...
ultrosona girdim alttan bakıldı sata göre bu gün 6+0 görünüyordum ya.
ultrosonda 5+3 çıktı neden ki bunu anlamadım....
her şey yolunda.
günde 1 adet folik plus içmeye devam edecekmişim...
bizde gelişmeler işte böyle....
endişelenmene gerek yok canım bende aynı şekilde bişey yiyemiyodum 2 gündür çok iyiyim. birazda kendimizi şartlamamız lazım. bulanıyo die bişey yemiyodum.ama biraz gayret gösterip bişeyler yiyince arkasıda geliyo ve aklımıza takmayalım bu kadar mide bulantısını takınca yiyilmiyo gerçekten.kızlar mide bulantım sabah vardı ama şuanda kesildi normalmi ben tüm gün çekenlerdenim biliosunuzendişelendimsenağlamasenağlama
hayırlı olsun canım. olsun benmkide süpriz. hayat süprizlerle dolu .merhaba bende eylül annesiyimmmm :)) daha iki gün önce öğrendim 6 aylık evliyim henüz beklemiyoduk ama sürpriz oldu bize hihoyyyt
inşallah canım bende pazartesi gidicem kalp atişlarını duymaya. iyi düşünelim iyi olsun canım.kızlar herkese slm bana dua edin lütfen pazartesi doktoro gidicem ve allah nasip kısmet ederse hem bebişi görücem hem kalp atışlarını duyucam işallah bir aksilik çıkmaz
endişelenmene gerek yok canım bende aynı şekilde bişey yiyemiyodum 2 gündür çok iyiyim. birazda kendimizi şartlamamız lazım. bulanıyo die bişey yemiyodum.ama biraz gayret gösterip bişeyler yiyince arkasıda geliyo ve aklımıza takmayalım bu kadar mide bulantısını takınca yiyilmiyo gerçekten.
yok öyle birşey neden kötü düşünüyosun ki iyi düşün herşey iyi olsun. bu kadar kafaya takma daha önümüzde uzun bir yol var. böyle yaparsan bu yol bitmez. herşey olacagına varır.eger öyleyse benimde endişelenmem lazım. sen her zaman dua et.hayırlısı olsun tamam mı canım.birisi bana mide bulantısı aniden kesilirse sorun vardır demişti o yüsden endişeleniorummmm
yok öyle birşey neden kötü düşünüyosun ki iyi düşün herşey iyi olsun. bu kadar kafaya takma daha önümüzde uzun bir yol var. böyle yaparsan bu yol bitmez. herşey olacagına varır.eger öyleyse benimde endişelenmem lazım. sen her zaman dua et.hayırlısı olsun tamam mı canım.
kızlar günaydın..
ya bu sabah bende yoğun beyaz bi akıntıyla beraber beyaz küçük sert bişey geldi. kan falan yok hiç. bu ne şimdi yaa çok korkuyorum. dün tüm gece de rüyamda düşük yaptığımı gördüm. nolur bi yorum yapın..
selam kızlar dr geldik kesemizi gördük 5+4 çıktık 1.32mm 15 gün sonra aç gel dedi hem bebeği görücez hem de testler yapılcak galiba rahatladım sonunda gördük keseyi
bunun dışında bir çok test yapıldı bana toksoplazma,rubella vs gibi bir sürü test..
her şey yolunda.
canm hayırlı olsun meleğin sağlıkla gelsin bisde yarın gitcesss
her şey yolunda.
saol
1.32 küçük mü dr sormak aklıma gelmedi heycandan
saol
1.32 küçük mü dr sormak aklıma gelmedi heycandan