- 30 Eylül 2009
- 4.532
- 1
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.221
ipekyoldan başka kimse benim için sevinmemiş galiba...yorum yazan yok ...
ipekyoldan başka kimse benim için sevinmemiş galiba...yorum yazan yok ...
sağolun cevap için arkadaşlar ben 4+ 4ken gördüm keseyi karnımdan o zaman strese gerek yoktur umarım....adamıcağızları başından bezdirmeyelim yaa....:)
bence dogru oaln normal ultrasyonla bakmak ama bazı doktorlar alttan bakıyolarkızlar vajinal ultrasonlamı bakılıyor ilk muayenede,yoksa karındanmı?
evet tabi görebilirsin sanırım ben idrara sıkışıkda deildim rahat göründü...sen ne kadarlıktın
kızlar selam benide korkuttunuz yaa ben hiç düşünmemiştim ilişki ile düşük yapma meselesini....bişe olurmubende 5+1 oldum
sağolun kızlar..zorla sevindirdim sizidekaydirigubbakcemile3
evt canım idrara sıkışık gidince rahim sıkışıyormuş kese falan daha net gözüküyor...
banada karından baktı alttan değil.haftayada idrara sıkışık gel dedi.
ben bugün 4+5 oldu canım.idrara sıkışmak mı gerekiyo ultrasondan önce bunu bilmiyodum.
şirincim sen nasıl düşünmessin rAHİM AÇILIYOR DÜŞÜĞE DAHA MEĞİLLİ OLUYOR SİZ GALİBA HALA ESKİ HAYATA DEVAMMI EDİYORSUNUZ alsanaalsanasmile
BENİM GİBİ KARI BİLE KOCASINDAN AYRI BEN EŞİMLE KAÇ GÜNDÜR BERABER OLMUYORUM DR DA SÖYLEDİ İLŞKİDEN BİRAZ KAÇIN DEDİ BİZ EŞİMLE AYRI YATIYORUZ :gitme:kaydirigubbakcemile5
nagiş kız ayrı neden yatıyosunuz okadarda uzaklaşmayın sarılın yatın anacım bebişinizi ortanıza alıp:)