2010 Eyll anneleri buraya

kızlar bana multivitamin yazdı dktor grip olmayayım diye..bide folic zaten kullanıyorum gunde 1 tane...
kızlar haftaya pirinç tanesi kadar olacakmış.ya şimdi o kalp bir kumtanesindenmi atıyordu..çok duygulandım yaaasenağlama

cvp yazdığın için teşekkür ediyorum..herkese selam öncellikle herkesi tebrik ediyorum tüm anne adaylarınıArkadaşlar bnde biraz önce kan verdim değerim 1460 olmuş en son 11.01 de 259 du.Umarım herşey güzel gidiyordur.Bakalım birazdan doktorla konuşcam.Muayeneye çağırcak beni sanırım .Ama korkuyorum...Bnm SAT 30.11 2009.İlk başta değer düşük çıkmıştı ama inş. yükseliyor.Geçen sene bir düşük yaşadım.Şu anda korkmuyorum desem yalan olur.Sizlere şunu sorcaktım değerim 1460 olduğunda kese görünür mü acaba?? herkeseee çok slmmm

Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

buna göre 6 haftalık ve kese görünür cnm,merak etme sen:)

Son düzenleme:
kızlar bana multivitamin yazdı dktor grip olmayayım diye..bide folic zaten kullanıyorum gunde 1 tane...
kızlar haftaya pirinç tanesi kadar olacakmış.ya şimdi o kalp bir kumtanesindenmi atıyordu..çok duygulandım yaaasenağlama

ağlama canım..o kadar küçükmüymüş yaaa:1shok: Benim kuzum kum kadar bile değil o zamankafamçokkarıştı

Bakalım kısmet,
aslında bişi diyimmi? Maddiyattan değil ama 2-li ve 3 lü testleri yaptırmak bana çok da mantıklı gelmiyor ..... Allahım herkesinkini korusun ama diyelimki ; sonuç olumsuz çıktı ne yapacağız , O kalan 7 ay nasıl gececek, veya aldıracakmıyız ?? Bu çok önemli bir karar... o sonuçlar jher zaman güvenilirde olmuyormuş.
CANIM BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM.alkisalkisalkis

ağlama canım..o kadar küçükmüymüş yaaa:1shok: Benim kuzum kum kadar bile değil o zamankafamçokkarıştı

değişik duygular içine girdim canım nekadar küçükler daha mucize canım bu allahın bize verdiği bir mucize..çok şanslıyız çok şükür kızlar....
allah doğduğu gunleri göstersin hepimize...

merhaba kızlar nasılsınız benide de aranıza alırmısın bende sanırım erken felan olmazsa eylülde doğum yapıcam 15 eylüle felan denk geliyor doktora gitmedim ama netteki hesaplayıcılara göre 5 haftalık hamileyim inşallah bebişlerimizi hayırlıısyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz

merhaba kızlar nasılsınız benide de aranıza alırmısın bende sanırım erken felan olmazsa eylülde doğum yapıcam 15 eylüle felan denk geliyor doktora gitmedim ama netteki hesaplayıcılara göre 5 haftalık hamileyim inşallah bebişlerimizi hayırlıısyla kucağımıza aldığımız günleri görürüz

canım hayırlı olsun, eğer son adet tarihini kilonu yaşını yazarsan senide listeye ekleyelim

kılzar merhaba
sleepy cnm yarın ilk dra gidişinmi
bende yarın gidicem ama sanırım yarın kese görünmez
bide sana bişey sorucam senin kan testi değerlerin nasıldı ne zaman yaptırdın

canım hayırlı olsun, eğer son adet tarihini kilonu yaşını yazarsan senide listeye ekleyelim

tşk ederim cnm son adet tarihim 9 aralık yaş 27 (2 gün önce girdim) :) 57 kiloyum

doktora gittinizmi siz ben henüz gitmedim haftaya gitsemmi acaba siz nezaman gittiniz arkadaşlar bide folic asite devam ediyormusunuz hala

ayşecim evet ilk gidişim tatlım,umarım görürüz meleğimi..ben adetimin 28.gününde yaptırdım 342.58 çıkmıştı.bidahada yaptırmadım.dfoktorum normal demilşti.yarın tekrar yaparmı bilmiyorum.senin kaç çıktı canım?

aleyna ben 5+4 üm yarın ilk gidişim.doktorum daha önce gelsen göremeyiz demişti o yüzden bekledik.folik asite devam ediyorum ben..hayırlısı olsun seninde bebeğin sağlıkla gelsinn...

benimde son adet 8 aralık heömen hemen aynıyız görünür seninde o zaman.5 hafta öncesi görünmüyormuş çünkü..

ayşecim evet ilk gidişim tatlım,umarım görürüz meleğimi..ben adetimin 28.gününde yaptırdım 342.58 çıkmıştı.bidahada yaptırmadım.dfoktorum normal demilşti.yarın tekrar yaparmı bilmiyorum.senin kaç çıktı canım?

canım bende adetimin 27.günü yaptırdım 207 çıktı
sonra 2 gün geçince tekrarladım 576 çıktı dr çok ii dedi bakalım yarın kendimize iyi bi doktor bulduk oraya gidicez gerçi uzak ama meleğime değer

aleyna ben 5+4 üm yarın ilk gidişim.doktorum daha önce gelsen göremeyiz demişti o yüzden bekledik.folik asite devam ediyorum ben..hayırlısı olsun seninde bebeğin sağlıkla gelsinn...

sağol canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz ozaman bende haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bebeklerimiz sağlıkla gelirler..bende folic asitede devam ediyorum doktora sormadan içiyorum o yüzden biraz tedirgin oldum ama umarım bişey olmaz.

hadi hayırlısı ayşecim umarım görünce dahada rahatlarız.

aleynacım ben folik asiti 1,5 yıldır kullanıyorum halada devam ediyorum korkulacak bişey yok.meraklanma canım..yarın haberleri veririm artık...

kızlar selam benide korkuttunuz yaa ben hiç düşünmemiştim ilişki ile düşük yapma meselesini....bişe olurmu :KK43: bende 5+1 oldum

X