- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.161
ben içiyorum zaten çok su içiyorum ama şu ara çok bulantım var zor içiyorum
selam kızlar dr geldik kesemizi gördük 5+4 çıktık 1.32mm 15 gün sonra aç gel dedi hem bebeği görücez hem de testler yapılcak galiba rahatladım sonunda gördük keseyi
gördüm canım saolbende or içiyorum ondan sordum birde bebişin boyu hakkında yazdıklarımı gördüünmü 5.haftada 0,2ila 0,6 mm olurlarmış 6.haftada 3 ila 5 mm yani öle sanıyorumki seninki küçük değil
hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar sağlıklı şekilde gideriz meleklerimizi kucaklarımıza alırız:teytey::teytey:
kızlar gerektiği kadar su içebiliomusunuz 2.5lt içmek gerekiomuş ben içemiom
heycandan ölücektim bugün 15 gün nasıl bekliycem
bulantı için ilaç verdi
hadi gözün aydın canım inşallah sonuna kadar sağlıklı şekilde gideriz meleklerimizi kucaklarımıza alırız:teytey::teytey:
ay bende hiç bulantı felan yok valla bazen karnıma ağrı giriyor okadar
kızlar buhamilelik negüzel şeymiş yada biz yıllardır beklediğimiz içinmi ne eşim üstüme titriyor valla hiç iş yaptırmıyor herişi o yapıyor
herşeyime karışıyor ,gerinme ,dönme,kıvrılıp yatma
kızlar eşim benle yatmıyor artııııkkkkkkkkkk:kedi:
sizin eşiniz de böylemi senağlama
kızlar su içmeyi hatırlamıyosanız hayat suyun hatırlatıcısı var onu indirin her saat başı hatırlatıyo. çok da iyi oluyo tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemilekaç gündür midem bulanmıyo çok iyiyim çok iyiyim diye geip duruken bugün yataktan çok fena uyandım...aldığım mide bulantısı hapı(dramamine))sözde hafif uyku yapıyomuşşşş ..kaydirigubbakcemile3 saat 10 gibi uzandım bi uyumuşum sabah 8 e kadar kaydirigubbakcemile2 şimdi de kendime nane limon yaptım onu içiyorum sabahtan beri bi lokma yiyemedim nazar değdi banaa