2010 Eyll anneleri buraya

:CüvCüv:Canım bu mesajının alt kısmında olan kaç haftalık hamile olduğunu anlatan şirin şeyi nereden yapıyorsun bana bir tarif edebilir miniz?yerimseniben

merhaba kızlar benım Sat 19 kasım ama gec dollenme oldugu asıkar.
26 agustos olası tarıh olsa da eylul annesıyım sanırım.
hadı bakalım...

Eylül annişleri herkes bebişlerini inşallah sağlıkla alırlar kucaklarına ben de eyül annesi olacaktım 9 ay eylül anneleri topiğine yazdım sat 17/12/2008 di doğum 24/9/2009 fakat bizim miniş gelmek istemedi zorla ve acil sezeryanla 05.10.2009 da oğlumu kucağıma aldım ekim annesi oldum ama eylül anneliği ruhuma işlemiş aynen devam bu yüzden:)))
Allah hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve sağlıklıca bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebek kucağa gelince ne hamilelikte yaşadıkların ne diğerleri geliyor aklına insanın. Sanki gökten inmiş kucağına verilmiş gibi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.

selam eylül anne adayları..yeni gelecek anne adayları..

sata göre(26 kasım) eylül annesi oluyorum..daha ultrason muayenesi olmadık..bakalım ,muayeneden sonra buraya transfer olabilirim..şimdilik ağustos annelerindeyim...:)

hımm bende beklemedeyimm 6 ocak regl günüm ,eğer hamile kalırsamm bu topikte bende olacağımm gün sayıyoruummmm

maşalllah karabiber01 hayırlısı olsun..

ayy ne heyecanlı yaa gecen sene bu ayda 2 gğn sonra yani 31 aralık günü kanda betahcg yaptırmıştım eşimle hastanedeydik ben çok istiyodum bebek 14 ay sonunda hamile oldumu öğrendim o gün sanki dünya bir başka dönüyodu çok mutluydum hem ağlıyodum hem gülüyodummm .. ve şuan çok tatlı bir oğlum var 3,5 aylık ve şuanda yazarken biryandan da onu ayağımda sallıyorum ama uyumadıı :)) 2010 eylül anneleri sizleri şimdiden tbrk ederim Allah hayırlıylka kurtarsın ..

hayırlısı olsun inşallah herkeze..
benimde sat.1 aralık:) bakalım buay kutudan ne çıkacak..boşmu dolumukaydirigubbakcemile3

kızlarrrrr merhabaaaaaa bende bu sabah idrar testi yaptım ve pozitif cıktı. en son bayramın 1. günü adet olmustum. 27 kasımda ve adetim hep 3 gün önce gelirdi. zamanı gecince test aldım ve cift cizgiyi gördüm :))))) esim askerde 18 gün sonra gelecek. aslında daha yeni evliyim. bende hosimato troidi var ve zor hamile kalırsın dendiği için korunmadık ve Allahım ümidi içime yerlestirdi. hesaplamalarıma göre eylül dogumlu olacak. cin takvimine görede kız görünüyor :)) babasıda basak burcu :)

hadi gozun aydin canim allah tamamina erdirsin saglikli sihhatli ne guzel bir supriz olacak esineeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrikler cnm
aynıyız seninle sat 27 kasım benimde 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı
benim bir kzıızm var 8 aylık bu da süpriz oldu

tbrk ederim cnmm Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinn

tebrikler cnm
aynıyız seninle sat 27 kasım benimde 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı
benim bir kzıızm var 8 aylık bu da süpriz oldu

canım ikinizide terik ederim öncelikle alalh tamamına erdirsin inşallah kaydirigubbakcemile5 benimde satım 27 kasımdı beni tatlı kızmda 7 eylülde 40+4 de sezeryanla doğdu inşallah sizde o güzel zmanları yaşarsınız sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsiniz inşalah vereliniortak

çok teşekkürler cnm,benim bir kızım var 8 aylık baklaım 2.si ne olacak,daha çok başındayız daha kanda bhcg bile baktırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…