2010 Eyll anneleri buraya

valla kızlar gecırmısınız ele sımdıden cunku ben yılbası gunu öğrenmıstım.daha hamıle bıle degıldım.ayyy neguzel bır yıl gecırdık

tesekkur ederim canım :) sende saglıklı bi sekilde kucagına alırsın ınsallah canım....bak her konuda yardımcı oluruz aklında olsun tamam mı .....iki cocuk annesi olaraktan kendimce biraz tecrubem oldugunu dusunuyorum hihoyyyt

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım teşekkürler sorarım

heyecan yaptım birden başlığı görünce..biz siramızı atlattık ama hala dün gibi.. bütün hamişler sağ salim bebişlerini kucaklarına alır inşallah..

sorma sekerrrrrrrrrrrrrr benim kalbimde pitpit attiiiiiiiiiiiiiii zaman su gibi akip gecdi allah butun bebisleri saglikli sihhatli kucaklarina almayi nasip etsin olanlarada saglik ve bol nasip versinnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım cmlemize

aayyy nasıl tuhaf oldum geçen yıl bizde burda bebişlerimiz sayesinde tanıştık 1 yıl oldu vay beeee Allah ım burada paylaşım yapacaklara da sağ salim doğumlar nasip etsin...kavuşsunlar inş. bebeciklerine.......

bende 8 ocakta öğrendim bebişimi.. ilk fotosunuda 9 ocakta elime verdi doktor.. küçücük bir noktaydı bak bu senin bebeğin dedi.. şimdi ise dünyam oldu..

ayyy bende cok heycanladım valla 1yıl oldu saka gıbı.1 yasınada grcekler hıc bısey anlamıcaz:)))cabuk buyumesınler yaa

1 eylülde öğrenmiştim bende ne güzel bi heyecan Allah isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
yaaa bende 5 ocakta ogrenmistim
yilbasi aksamida ne ickiler icmis ne pastirmalar sucuklar yemistim cig cig
allah korudu valla bebemi

ebrucum bende senin gibi 5 ocakta öğrenmiştim hamile oldugumu :)))
o kadar heyecanlanmıştım ki haberi aldıgımda eşime değil dr.umun sekreterine sarılmıştım ilk :))))))

eski günlerrrr ben sat ımı 6 gün önce olmuştummm ve son adetimdi :) 20 güne kalmaz doluşursunuz inşallahhh doluşur ve bizim gibi güzel paylaşımlarda bulunursunuz....:Saruboceq:

Benimde sat ım 1 aralıktı. 10 aralıkta doğumgünüm. Doğumgünümdeki tek dileğim bir sonraki sene kucağımda bebeğimle kutlamaktı. Allahım bana nasip etti çok şükür opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…