2010 Eyll anneleri buraya

Ayyy nasıl duygulandım yaa benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm kasımın yirmisi ve eşimle dört yılımızı doldurmuştuk olmuyodu olmuyodu işte derken eşim doğum günü hediyesi olarak beni dubaiye götürmüştü aralık oniki.. Oradan döndük bende bi mide bulantısı anlatamam ama en son kasımın 27 sinde adet olmuşum aralık 20 mide bulantısı hamilelik olamaz dedim yinede aldım o gebelik testini otuzuncuya kırkıncıya ellinciyede olsa bir ümitle aldım ve hep istediğim rüyalarıma giren o çift çiygiyi gördüm şimdi çiftçizgim doğam yanımda yatıyo bunları yazarken eğilip eğilip öpüyorum kokluyorum Allahım herkese yaşatsın.. Gelin artık eylül anneleri :)

Son düzenleme:

çok güzel bir zamanda gelmiş ben tam boşanma davası açacaktım ozaman geldi meleğimŞeniz

2010 eylül anneleri gelmedi ama biz yazalım
son adetim 17 aralıktı kocamın dogum günü ne üzülmüştüm o gün hastalandım diye hayallerim vardı o adetimin son oldugunu tahmın bile edemezdim o an

Benimde sat ım 1 aralıktı. 10 aralıkta doğumgünüm. Doğumgünümdeki tek dileğim bir sonraki sene kucağımda bebeğimle kutlamaktı. Allahım bana nasip etti çok şükür opuyorumnanaktan

ayy ne güzel bu yaşındada bütün dileklerin kabul olur inş.:Saruboceq:

aaa tuba doğa şimdi dubai bebişimi temelleri ordamı atıldı:))

4 aylık denemden sonra kaldım hamile...20 aralıktı satım...15 ocakta adet günümde gecikmesini bile beklemeden sabah erkenden kalktım işe gitmeden test yaptım.tek çizgi belirdi bıraktım testi lavaboya üzülüp geri azıcık yataga uzandım...eşim traş olmaya gitmişti sevinçle getirdi ikinci çizgi belirmişti çünkü...ne sevinmiştik ikimizde anlatamam...şuan kuzucugum yanımda yatıyo...allahım her isteyene verisn...

SENİNKİ BAYA KOLAY OLMUŞ BENİMKİ 60,AYIMDA GELDİkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:

benim sat ta 9 aralıktı, doktorda satı karıştırmıştım:))) nasılda hızlı geçti, Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun.

SENİNKİ BAYA KOLAY OLMUŞ BENİMKİ 60,AYIMDA GELDİkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:

yaaa sizleri gördükçe ne kadar şükür ediyorum tek gecede hamile kaldım o gece hadi olsun dedik sonrasında ben yıne vazgeçtim ama iş çoktan geçmiş hayırsıyla kucagımıza aldık sizin bebişler bekletmiş biraz ama sizde alın hayırlısı ilee

aaaaaaaaaaaaa
bu topiğin ilk annesi benim yani bebeğim iki haftalık kaydirigubbakcemile3 rabbim onu bana bağışlasın amiiiin :Saruboceq:
bakarsın ağustos sonuna gelir gerçi ama eylül olcak galiba değil mi :)

hadi gelin anneler

büyük ihtimalle ağs cnm hadi hyrlı uğurlu olsunn... biz 09 eylül annelerindeniz yardıma ihtiycnız olursa hepimiz yardımcı olmaya çlışırız cnm.:1hug:

canım benim nasıl da heyecenlısındır şimdi.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Umarım sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.
Ben 13 ocakta öğrenmiştim Kaan'ımın geleceğini.O günler geldi şimdi aklıma.Hey gidi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…