- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
DİYECEKSİNİZ AA NEKADAR ERKEN AMA BEN BUAYDA ÇOK GÜZEL BİR HABER ALDIM HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM 5,YILIMDA YOLUN TAM SONUNA GELDİM DERKEN O YÜZDEN BU AYI BEN AÇMAK İSTEDİM:?????UMARIM BURASI DOLAR TAŞAR HAMİLE KLAMAYAN HERKES HAMİLE KALIR
Ayyy nasıl duygulandım yaa benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm kasımın yirmisi ve eşimle dört yılımızı doldurmuştuk olmuyodu olmuyodu iştederken eşim doğum günü hediyesi olarak beni dubaiye götürmüştü aralık oniki.. Oradan döndük bende bi mide bulantısı anlatamam ama en son kasımın 27 sinde adet olmuşum aralık 20 mide bulantısı hamilelik olamaz dedim yinede aldım o gebelik testini otuzuncuya kırkıncıya ellinciyede olsa bir ümitle aldım ve hep istediğim rüyalarıma giren o çift çiygiyi gördüm şimdi çiftçizgim doğam yanımda yatıyo bunları yazarken eğilip eğilip öpüyorum kokluyorum Allahım herkese yaşatsın.. Gelin artık eylül anneleri :)
Benimde sat ım 1 aralıktı. 10 aralıkta doğumgünüm. Doğumgünümdeki tek dileğim bir sonraki sene kucağımda bebeğimle kutlamaktı. Allahım bana nasip etti çok şükür opuyorumnanaktan
Ayyy nasıl duygulandım yaa benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm kasımın yirmisi ve eşimle dört yılımızı doldurmuştuk olmuyodu olmuyodu iştederken eşim doğum günü hediyesi olarak beni dubaiye götürmüştü aralık oniki.. Oradan döndük bende bi mide bulantısı anlatamam ama en son kasımın 27 sinde adet olmuşum aralık 20 mide bulantısı hamilelik olamaz dedim yinede aldım o gebelik testini otuzuncuya kırkıncıya ellinciyede olsa bir ümitle aldım ve hep istediğim rüyalarıma giren o çift çiygiyi gördüm şimdi çiftçizgim doğam yanımda yatıyo bunları yazarken eğilip eğilip öpüyorum kokluyorum Allahım herkese yaşatsın.. Gelin artık eylül anneleri :)
4 aylık denemden sonra kaldım hamile...20 aralıktı satım...15 ocakta adet günümde gecikmesini bile beklemeden sabah erkenden kalktım işe gitmeden test yaptım.tek çizgi belirdibıraktım testi lavaboya üzülüp geri azıcık yataga uzandım...eşim traş olmaya gitmişti sevinçle getirdi ikinci çizgi belirmişti çünkü...ne sevinmiştik ikimizde anlatamam...şuan kuzucugum yanımda yatıyo...allahım her isteyene verisn...
benim sat ta 9 aralıktı, doktorda satı karıştırmıştım:))) nasılda hızlı geçti, Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun.
SENİNKİ BAYA KOLAY OLMUŞ BENİMKİ 60,AYIMDA GELDİkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaaaaa
bu topiğin ilk annesi benim yani bebeğim iki haftalık kaydirigubbakcemile3 rabbim onu bana bağışlasın amiiiin :Saruboceq:
bakarsın ağustos sonuna gelir gerçi ama eylül olcak galiba değil mi :)
hadi gelin anneler
aaaaaaaaaaaaa
bu topiğin ilk annesi benim yani bebeğim iki haftalık kaydirigubbakcemile3 rabbim onu bana bağışlasın amiiiin :Saruboceq:
bakarsın ağustos sonuna gelir gerçi ama eylül olcak galiba değil mi :)
hadi gelin anneler