- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
cok tskler kizlar bugun beta hcg ye baktirdim 8250 cikti 3,5 haftalik :)) daha cokkkkk kucuk. siz baktirdiniz mi
merhaba kızlar. Herşey yolunda giderse bende eylül annesi olacağım. Bu gün doktora gittim ve kese göründü. 5 haftalık hamileyim. 2 haftaya kadar kalp atışlarını duyarız dedi doktorum. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
bende dün yaptığım testle pozitif olduğunu öğrendin sat 6 aralık doğum 12 eylül görünüo bugun kan testi de verdim tam emin olmak için akşam 4de alıcam sadiye77 hangi doktora gitmeyi düşünüyosun samsun yazıo yer bende samsunda oturuorum
hepinize de hayırlı olsun arkadaşlar şimdi ne kadar heyecan vardır hepinizde de inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi.
hıc bır bılgım yok o konuda. muayenede bellı olur. zaten degerın yuksek olmasından zıyade
dusuk olması sıkıntı... cok ugraslı ısler bunlar:))
herkese merhabalar...
madem daha hiç eylül annesi yok burda şüphelerimi en baştan dile getiriyim ki kesinleşince ilk eylül anne ben olmus olurum.. :) bazı şüphelerime, ve nedense güçlü hissettiklerime göre 9 eylül annesi olma olasılığım var.. sat 3 aralık, hayırlısı bakalım...