2010 Eyll anneleri buraya

insallah normaldir canım.
bende hasimato troidi var acaba o etkilemiş olabilir mi?
haftaya onada baktıracam.

hıc bır bılgım yok o konuda. muayenede bellı olur. zaten degerın yuksek olmasından zıyade
dusuk olması sıkıntı... cok ugraslı ısler bunlar:))

cok tskler kizlar bugun beta hcg ye baktirdim 8250 cikti 3,5 haftalik :)) daha cokkkkk kucuk. siz baktirdiniz mi

canım hayırlı uğurlu olsun benimde geçen sene sat 27 kasımdı :) hatta 1 ocakta inanılmaz midem bulanmıştı hiç unutmuyorum.. kızım doğa ise bir ay erken doğdu 9 ağustosta :)

merhaba kızlar. Herşey yolunda giderse bende eylül annesi olacağım. Bu gün doktora gittim ve kese göründü. 5 haftalık hamileyim. 2 haftaya kadar kalp atışlarını duyarız dedi doktorum. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

hayırlı olsun cnm bhcg değerin kaç çıktı

sağol canım, bhcg bakılmadı. Dr. ultrasonda keseyi uyumlu görünce gerek yok dedi. ınşallah 1-2 haftaya kadar da kalp atışlarını duyacağız.

merhaba kıslar benimde sat 27 kasım
bende eylül de Allah izin verirse bebeğimi alıcam kucağıma,
bi kalp atışını duysam rahatlıcam
pazartesi günü kanda 1121 çıktı test sonucum
15 gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi doktor
sizce erkenmi daha kıslar
haftaya pazartesi gidicem doktora

kısalr ya bende bide fazlasıyla yorgunluk ve uyku hali var
kafamı kaldırmaya dermenım olmuyo
sizdede varmı aynı durum

arkadaşlar benimde sat 25 kasım. doğum 1 eylül görünüyor. ama sezeryan düşündüğüm için ağustos sonuda olabilir . bende 5 hafta 4 günlük hamileyim. evet herhalde şu anki en önemli konumz kalp atışları. inşallah buradaki herkez bebişinin kalbinnpıt pıt atışını duyar veya görür. lütfen kalp atışı için ne zaman doktora gittiğinizi yazın haber verin bize de kaç hafta ve kaçıncı günde duyulabilir bir fikir edinmiş oluruz. en erken 7 hafta diye biliyorum.

bende dün yaptığım testle pozitif olduğunu öğrendin sat 6 aralık doğum 12 eylül görünüo bugun kan testi de verdim tam emin olmak için akşam 4de alıcam sadiye77 hangi doktora gitmeyi düşünüyosun samsun yazıo yer bende samsunda oturuorum

oncelikle hayırlı olsun canım ya bende 2009 eylul annesıyım kızım oldu..benımde satım 6sıydı.yılbası gunu ogrenmıstım..28 agustosta dogdu sezeryan ıstedım cunku.saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepınıze ınsallah

hepinize de hayırlı olsun arkadaşlar şimdi ne kadar heyecan vardır hepinizde de inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız bebişlerinizi.

kıslar ya bugün feci belim ağrıyo
bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyolar ama inşallah yaaa
haftaya kalp atışlarını dinlemeye gidicez.
inşallah duyarız kalp atışlarını babağimin
kıslar siz duydunuzmu kalp atışlarını
kaçıncı haftada duydunuz acaba söleyebilirmisiniz.

hıc bır bılgım yok o konuda. muayenede bellı olur. zaten degerın yuksek olmasından zıyade
dusuk olması sıkıntı... cok ugraslı ısler bunlar:))

kardesim doktor. degerin yüksek olmasıda kötüymüş vücut orda bir kitle olustururmus ve onun degeri normaldekinden fazla cıkarmıs. cocuk değil yani kistik bir sey. ameliyatla lınması gerekirmiş. o hepsinden kötü (((

mutlu haberi 2 gün önce aldım, muhtemel doğum tarihi 9 eylül, kesinleşmiş oldu,eylül annesiyim kısmetse :)

slm kızlar bende inşallah 3 eylülde bebişimi alcağım kucağıma kesede bebeğiniz göründümü ben 5+4 hamişim 5+0ken görünmedi merak işte endişeleniyorumda birazcık laf aramızda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…