2010 Eyll anneleri buraya

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin

hayırlı olsun canım.büyük ihtimal ağustosta alırsın kuzunu kucağına(sağlıkla inşallah)benim son sat 18 aralıktı yani gecen sene bugün. zor gecti hamileliğim ama şükürler olsun kızım şimdi kucağımda.

hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin bebeciğin inşallah

yasemen hayırlı olsun canım bende yılbasında ogrenmıstım kuzumu bu gunlerde gun hesaplıyodum.. 19.aralıkta olmustu,28 agustosta dogdu allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kımseye evlat acısı yasatmasın guzel allahım hepsını bızlere bagıslasın ıyıgunler gostersın insallah:)))ağusyosta olur buyuk ıhtımalle.

ne kadar erken öğrenmişsinizz...

yeni bir yolculuk bekliyor desenizee...opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla tamamlamanızı ve bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...:Saruboceq:

gözün aydın canım sağlıkla kucağına alrsın inşallah

herkese merhabalar...
madem daha hiç eylül annesi yok burda şüphelerimi en baştan dile getiriyim ki kesinleşince ilk eylül anne ben olmus olurum.. :) bazı şüphelerime, ve nedense güçlü hissettiklerime göre 9 eylül annesi olma olasılığım var.. sat 3 aralık, hayırlısı bakalım...

inşallah canım gönlüne göre olsunnn:CüvCüv:

arkadaşlar merhabalar bu ay aşılama tedavisindeyin son adet tarihim 16/12/2009 buna göre gebelik hesaplayıcılarına göre eğer tutarsa aşılamam bende 2010 eylül anneis olacağım dmektir ki zaten ben eylül doğumluyum ve başak burcuyum kızım olursada başak olmasını çok isterim ama erkek olurs istemem ama ben erkek çocuk isterim :))) şaka bir yana arkadaşlar burcu ne olursa olsun hangi ayda olduğuda önemli değil eylül veya ekim rabbim bana hayırlıs sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin de gerisi eğlence cümlemize inşallah

Selamlar güzel anneler ve güzel anne adayları. Ben 33 yaşımdayım, 9 yaşında bir kızım var senelerdir kardeş istiyordu ama biz onun doğumunda çok zor günler geçirdiğimiz için (Preeklampsi ve eklampsi krizi nedeni ile 8 aylık 1600 gr.doğdu) 2009 ağustosuna kadar bebek düşünmedik ama bu yaz karar verdik ilk doğumumu gerçekleştiren çok güvendiğim doktoruma gittik,beni rahatlattı bayağı ve planladık ve sat 26 Kasım 2009, eğer doğru ise 2 Eylül 2010 doğumlu olacak bir bebişe hamileyim. Allah'ım isteyen herkeslere nasip etsin. Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…