- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
yasemen hayırlı olsun. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaa
bu topiğin ilk annesi benim yani bebeğim iki haftalık kaydirigubbakcemile3 rabbim onu bana bağışlasın amiiiin :Saruboceq:
bakarsın ağustos sonuna gelir gerçi ama eylül olcak galiba değil mi :)
hadi gelin anneler
aaaaaaaaaaaaa
bu topiğin ilk annesi benim yani bebeğim iki haftalık kaydirigubbakcemile3 rabbim onu bana bağışlasın amiiiin :Saruboceq:
hadi gelin anneler
aaaaaaaaaaaaa
hadi gelin anneler
aaaaaaaaaaaaa
hadi gelin anneler
aaaaaaaaaaaaa
hadi gelin anneler
21 kasım canım yoksa ağustostamı doğacak ne ? :)
21 kasım canım yoksa ağustostamı doğacak ne ? :)
ben geldimmmmmmmm....hihoyyythihoyyyt.sat 20 kasım ...doğum (inşallah ) 1 eylül.....
sağol canım..hayırlı olsun hoppidicim sağlıcakla al kucağına bebişini opuyorumnanaktan
:uhm zaman ben ağustos topiğine gideyim bari...:gitme:kızlar en erken 1 eylül doğumluların bile sat kasım 25 olmalı duyurulur, 25 kasım ve sonrası eylül doğumlu oluyor.
herkese merhabalar...
madem daha hiç eylül annesi yok burda şüphelerimi en baştan dile getiriyim ki kesinleşince ilk eylül anne ben olmus olurum.. :) bazı şüphelerime, ve nedense güçlü hissettiklerime göre 9 eylül annesi olma olasılığım var.. sat 3 aralık, hayırlısı bakalım...