2010 Eyll anneleri buraya

kızlar günaydın..

ya bu sabah bende yoğun beyaz bi akıntıyla beraber beyaz küçük sert bişey geldi. kan falan yok hiç. bu ne şimdi yaa çok korkuyorum. dün tüm gece de rüyamda düşük yaptığımı gördüm. nolur bi yorum yapın..

bilmemki özlemcim.beyaz akıntı normal ama öyle sert bişi geldi demişsin onu anlayamadım...allah korusunda yani düşük olsa sert bişi gelmez zaten....
nasıl bişidi????istersen bi doktora git cnm...

hoşgeldin angel.iyi canım neolsun bildiğin gibi<<<sen nasılsın???
valla özlem banada enteresan geldi allah allah..bi doktora sorsana...

hoşgeldin angel.iyi canım neolsun bildiğin gibi<<<sen nasılsın???
valla özlem banada enteresan geldi allah allah..bi doktora sorsana...
bende iyiyim canım. ya karın agrısı varmıs sizde benim hafiften sancıyo sanki .evet bencede özlem doktora bi git.

Aramıza Hoşgeldin...güzel vakit geçireceğinden eminim..buradaki herkes birbirinden güzel annecik...duygularımızı sevinçlerimizi aklımıza takılanları yazıp paylaşıyoruz işte... kimi zaman dert duvarına,dönüyor kimi zaman gözyaşı ağacına; kimi zamanda mutluluk denizine ...ucu bucağı olmayan...diliyorum ki sende bulunduğumuz denizde istediğin tüm güzellikleri gerçekleştirsin...

sağol canım güzel dileklerin için. çok güzel şeyler yazmışsın. inş beraber 9 ayı gerçi kalan 8 ayımızı:) geçiririz. tabi sonrasındada inş bi bebek bakım sayfasına geçeriz.

günaydın kızlar şimdi doktordan geldim.
keseyi gördüm lütfen not edin :)
kalp atışları için haftaya gelmemi söylediler.
bunun dışında bir çok test yapıldı bana toksoplazma,rubella vs gibi bir sürü test..
kan tahlili idrar tahlili bir çok tetkikler yapıldı.
bunları pazartesi günü alıcam sonuçlarını...
ultrosona girdim alttan bakıldı sata göre bu gün 6+0 görünüyordum ya.
ultrosonda 5+3 çıktı neden ki bunu anlamadım....
her şey yolunda.
günde 1 adet folik plus içmeye devam edecekmişim...
bizde gelişmeler işte böyle....

bunun dışında bir çok test yapıldı bana toksoplazma,rubella vs gibi bir sürü test..
her şey yolunda.
gözün aydın canım hayırlı olsun. evet sata göre çıkmıyo ultrasyon benimde öyle olmuştu. bende pazartesi dr gittigimde 5+3 çıkmiştı bügün 6+0 olduk. bebişine iyi bak haftaya kalp atışları için çagırmadımı doktor?

her şey yolunda.

canım gözünaydın rabbim sağlıkla kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah.bende sata göre canım 6 haftalıktım gittiğimde keseye göre 4 haftalık dedi dr.bi sorun yok benimki geç döllenme zaten geç yumurtlardım o yüzden bakalım 1 şubatı bekliyorum bende kalp atışları için :asigim:

yarın keseyi görmeye gideceğiz,inşallah bir aksilik olmaz. bende hiçbir belirti yok. alışmaya calışıyorum yeni durumuma...ama sanki zaman hiç geçmeyecek gibi . o yüzden bu olayı hiç aklıma getirmemeye calışıyorum.
Allah herkse sağlıklı ve hayırlı hamilelikler versin........

evet kızlar haftaya gidecekmişim kalp atışları için.
valla utrasonda görünce anladım gebe olduğumu.
şaka gibi geliyodu :)
hafya gidelimde inşallah birde kalp atışlarını duyacağız...

angel canım benim düngeceden beri çok karnım ağrıyor hatta gece uykumdan uyandım kaçkere sanki ishal olmuşum onun ağrısı gibi.ama ishal falan yok yani karın ağrısı o şekilde..şimdi bile ağrıyor...
senindemi öyle

gözünaydın lilacım canım çok sevindimmmmhihoyyyt
bende birazdan gideceğim doktora...

kızlar herkese slm bana dua edin lütfen pazartesi doktoro gidicem ve allah nasip kısmet ederse hem bebişi görücem hem kalp atışlarını duyucam işallah bir aksilik çıkmaz

X