- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #1.101
sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım ben bugün hastanedeydim fazla gelemedim yanınıza... bebişimi gördüm teyzeleri
pıtır pıtır atıyody Rabbime şükürler olsun
atk canım 6+6 dayım bebek tam haftasına uyumlu dedi doktor kalp atışını duydum ve boyu tam 7.7 mm yazabilirmisin canım
iyi akşamlar bayanlarrrr
kocaman olmuş annesi meleğin sağlıcakla gelsin inşallahsayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım ben bugün hastanedeydim fazla gelemedim yanınıza... bebişimi gördüm teyzeleri
atk canım 6+6 dayım bebek tam haftasına uyumlu dedi doktor kalp atışını duydum ve boyu tam 7.7 mm yazabilirmisin canım
sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım ben bugün hastanedeydim fazla gelemedim yanınıza... bebişimi gördüm teyzeleri
Maşallah canım inş yarın bende görebilirimeyvahedigeldismile
nbr hatırladınmı beni teee 2007den
aynıyız senle benimde yarın 7,haftaya gircez çok sewindim cnm ya
Maşallah canım inş yarın bende görebilirimeyvahedigeldismile
kocaman olmuş annesi meleğin sağlıcakla gelsin inşallah
maaşllah canım allah bizede duyursun inşallah çok güzel haber bu:teytey::teytey:
sağol canım
Allahım yarın sanada yaşatsın bu duyguyu inşallah
hatırlayamadım canım yaaaaa
ben 2009 üyesiyim kk ya
canım benim 6 hafta 6günlüktü ama doktor 7 hafta 1 günlük gelişiminde dedi :) yani 2 günlük ilerleme var :)cnm senin kaç haftalıktı? benim de 11 mm ondan sordum
bak endişelenme dedim okadar bisde cumartesi gitcces görces meleğimi ben okadar kötüyümki serum takılması lazım dio drum cumartesi seerumda takcaklar
bakalım benim minik tawşan nekadar olmuş:)):))))
arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum sizce ne yapabilirim siz çok bilğilisinizdir şimdi hangi kürü deneyeyim adaçayı yağı aldım ama lütfen bekliyorum
hepinizden bi tane püf nokta alsam süper olur
kıslar bizim yatmamız gerekiyo
malum sabah iş var offffffffffffffffff
hadi iyi geceler hepinizr şekerlerrrrrrr
öpüldünüüüüzzzzz
canım benim 6 hafta 6günlüktü ama doktor 7 hafta 1 günlük gelişiminde dedi :) yani 2 günlük ilerleme var :)
ayy evet canım yaaa cok sükür.
insalllah sende bebegin saglıklı oldugu haberlerinle gelirsin kutlarız burda :dance:
arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum sizce ne yapabilirim siz çok bilğilisinizdir şimdi hangi kürü deneyeyim adaçayı yağı aldım ama lütfen bekliyorum
hepinizden bi tane püf nokta alsam süper olur
kızlar ben geldimmmm :)))))
doktora gittim guatırım için gitmişken ultrasonda cektirdim. bebegim saglıklıymıs ve 11mm olmus. :)))))