2010 Eyll anneleri buraya

sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım ben bugün hastanedeydim fazla gelemedim yanınıza... bebişimi gördüm teyzeleri
pıtır pıtır atıyody Rabbime şükürler olsun
atk canım 6+6 dayım bebek tam haftasına uyumlu dedi doktor kalp atışını duydum ve boyu tam 7.7 mm yazabilirmisin canım

Maşallah canım inş yarın bende görebilirimeyvahedigeldismile

kocaman olmuş annesi meleğin sağlıcakla gelsin inşallah

maaşllah canım allah bizede duyursun inşallah çok güzel haber bu:teytey::teytey:

kıslar bizim yatmamız gerekiyo
malum sabah iş var offffffffffffffffff
hadi iyi geceler hepinizr şekerlerrrrrrr
öpüldünüüüüzzzzz

arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum sizce ne yapabilirim siz çok bilğilisinizdir şimdi hangi kürü deneyeyim adaçayı yağı aldım ama lütfen bekliyorum
hepinizden bi tane püf nokta alsam süper olur

cnm senin kaç haftalıktı? benim de 11 mm ondan sordum
canım benim 6 hafta 6günlüktü ama doktor 7 hafta 1 günlük gelişiminde dedi :) yani 2 günlük ilerleme var :)

bak endişelenme dedim okadar bisde cumartesi gitcces görces meleğimi ben okadar kötüyümki serum takılması lazım dio drum cumartesi seerumda takcaklar

bakalım benim minik tawşan nekadar olmuş:)):))))

ayy evet canım yaaa cok sükür.
insalllah sende bebegin saglıklı oldugu haberlerinle gelirsin kutlarız burda :dance:

arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyorum sizce ne yapabilirim siz çok bilğilisinizdir şimdi hangi kürü deneyeyim adaçayı yağı aldım ama lütfen bekliyorum

canım ne kadar zamandır istiyorsunuz? saglık acısından bir engel var mı? en önemli sey rahat olmak bu sfe olacak mı acaba diye tedirgin olunca olmuyor. ben önceden öyleydim sonra yeni evliyiz biraz kocamla gezip tozalım dedim hamile kalmısım :)))

kıslar bizim yatmamız gerekiyo
malum sabah iş var offffffffffffffffff
hadi iyi geceler hepinizr şekerlerrrrrrr
öpüldünüüüüzzzzz

nur tanıtıcı yazın ne güzelmiş ( minik mercimegim geldi) resmen mercimek kadarlar kaydirigubbakcemile3 benimki fasülye tanesi kadar oldu teyzesi

cnm maşallah size inşallah bisde ii durumdayısdır:)allahım saklasın gözetsin yawrularımızı

günaydın canım..10 ay boyunca denemediğim şey kalmadı inan her ay adet olduğumda ağlıyordum benim bebeğim olmayacakmıııı ?? diye.. :) şimdi gülüyorum Rabbim herşeyi zamanında veriyo gerçekten sen onu da yapsan bunudaa fayda etmiyo herşeyin vakti zamanı var..artık ümidi kesmiş bu ayda olmazsam dr gidip muayene olucam gerekirce tüp bebek yapıcam derkennn bi baktım hamileyim...aklına bebek getirme akışına bırak..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…