2010 Eyll anneleri buraya

canım geç döllenmiştir..merak etme yetişir o günlerine ..baksana benımkisi 2 gün öne geçmiş :)
beslenmenede dikkat et..
elevit diye bi ilaç içiyorum ben her sabah içinde yok yok..sende kullanıyormusun..
bide hersabah ceviz ve yumurta yiyorum.akşamda süt1 bardak...

cnm geç döllenme olmuştur
merk etme kalbinide duymuşsun telaş yapma bence
arayı kapatır zaten zamanla

bu arada kılar yakın zamanda bhcg yaptıran varmı

ben daha hiç tahlil yaptırmadım bikere verdi onuda yaptırmadım 15 gün sonra geldedi bende zaman var diye yaptırmadım

evtya biraz sğuklukta başladı yani hiç aklıma gelimiyor bile..aman kim yapcak yaa)))hehehehe)))
ama bunuda eşim o hamilelik haftalarını okurken yazıyordu 3 ayı doldurduktan sonra cinsellik duyguların gelcekmiş hatun falan diyodu))))ondan kendi halime bıraktı beniboshayallersmile

eeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2kızlar doktordan roporluyuz bişey yapamazlarlülülülülülülülülülülülü

evet bende okumustum bunu benim 1 ayım kaldı. :)))

önümzdeki sene bu aylar allah izin verirse bebişler 4 aylık falan olacak:))

kızlar ben baden suyuyla duruyorum çok kötü miğdem ya sade içiyorum limonlu içsem zaraarı olurmuki

ay nagihan süt iç bari.maden suyuyla durulurmu kız..zorla kendini hem süt mideye iyi gelir

süt içtikçer miğdem tuhaf oluyor sütüm bitti eşimdışarda söyliyeyim bari valla çok çıkıyom lovabaya

kızlar az biraz ütüyapayım.eşim aradı napıosun diye hiç oturuyorum çorba yaptım dedim.ütülerimi yaptınmı ded evt dedim.gömlekleri var bikaçtanesini ütüleyim bari...

onuda yiyorum canım sağol ilgin için ama bu beim miğdem acayip bide benim bağdemciklerim çok büyük olduğundan daha büyük çıkartınca onlarda çok acıyor fenayım yani anlaşılan

kızlar az biraz ütüyapayım.eşim aradı napıosun diye hiç oturuyorum çorba yaptım dedim.ütülerimi yaptınmı ded evt dedim.gömlekleri var bikaçtanesini ütüleyim bari...

hiç öyle ütü derdim yok eşim gömlek kullanmıyor kot giyiyor arada ütü yapıyom:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…