- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.481
hee valla ya cüzdanına koymuş deli :)
buldumcuk oldu :))))))))
ya kızlar doktor ultrosondan bakınca bebeği 6+1 olarak gördü bu canımı sıktı benim ...
sata göre 7 haftalıkız ama yaa..
neden böyle oluyo
cnm geç döllenme olmuştur
merk etme kalbinide duymuşsun telaş yapma bence
arayı kapatır zaten zamanla
bu arada kılar yakın zamanda bhcg yaptıran varmı
valla benim eşimde yanaşıy sonra hadi yapsakmıki diyom yok kızıma zar gelmesin diyor ama dayanamadığı belli biraz dr daha yapmayın dedi ama biz 1kere yapmıştık yavaş yavaş korkudan hiçbirşeye benzemedi sonradayapmadıkya bende bir soğukluk başladı canım istemiy hiç
evtya biraz sğuklukta başladı yani hiç aklıma gelimiyor bile..aman kim yapcak yaa)))hehehehe)))
ama bunuda eşim o hamilelik haftalarını okurken yazıyordu 3 ayı doldurduktan sonra cinsellik duyguların gelcekmiş hatun falan diyodu))))ondan kendi halime bıraktı beniboshayallersmile
bizimde erkek olursa ismimiz hazır : Efe Deniz . cift isimli olacak.
kız için pek bir düşüncemiz yok daha henüz
eeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2kızlar doktordan roporluyuz bişey yapamazlarlülülülülülülülülülülülü
herkezde efe koyuyor .çok efe oldu ama güzel isim...
deniz ismine bayılırım zaten çok güzel
evtya biraz sğuklukta başladı yani hiç aklıma gelimiyor bile..aman kim yapcak yaa)))hehehehe)))
ama bunuda eşim o hamilelik haftalarını okurken yazıyordu 3 ayı doldurduktan sonra cinsellik duyguların gelcekmiş hatun falan diyodu))))ondan kendi halime bıraktı beniboshayallersmile
süt içtikçer miğdem tuhaf oluyor sütüm bitti eşimdışarda söyliyeyim bari valla çok çıkıyom lovabaya
kızlar az biraz ütüyapayım.eşim aradı napıosun diye hiç oturuyorum çorba yaptım dedim.ütülerimi yaptınmı ded evt dedim.gömlekleri var bikaçtanesini ütüleyim bari...