- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.521
annem bana 9 ay kusmuş işte genetik çekmişim
annem diyor gene sen benden iyisin habire serumlar takılıyormuş anneme
hiç birşey yiyemiyorum ya nasıl beslenicek bebek(((
yaptım ütüleri.ay benim ütüm hiç bitmez valla bıktım..ütücüye göndercem diyoru herdefasında yine ben yapıyorum sonra.
bak senin negzelmiş..ama benim mecburen canım işgereği yani devamlı takımelbise gömlek..kotla falan hiç gitmez..devamlı toplantılarda görüşmelerde..misafiri ziyareti ziyaretçisi hiçbitmez işyerinde:hulya:
benim doğum günüm 22 eylül eşim azcık sık dişini dio ozaman dooor heheheheeeehhhh zati ben dur diince durcak çocuk sen çık diince çıkarsa haber verde bende dur diim alemler ya bu kocişleropuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
allah yardımcın olsun cnm ya zor valla ütü bende çok sık yapmıom bi kışa girerken çok oluo bide yaza
kaydirigubbakcemile3 sezeryan olursa 30 agustos dogurabilirim. bakalım o günler geldin bizemuszemus
allahım hayırlısını nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnn
tembel olmayan varmı aramızda kızlar özeldemi doğum yapcanız normaldemi
peki ücretlerini konuştunuzmu kızlar hastahaneyle bende özelde medilifeda yapacağım 150tldediler kendi drum gelcek doğuma ve normal olcak inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
bi wc ye tuvaletimi yapmay gittim biranda midem kalktı çıkardımda geldim.noluyor ya acayip gelgit yaşıyprum..bişeim yok yine gayet iyiym bianda çıkardım