2010 Eyll anneleri buraya

annem bana 9 ay kusmuş işte genetik çekmişim
annem diyor gene sen benden iyisin habire serumlar takılıyormuş anneme
hiç birşey yiyemiyorum ya nasıl beslenicek bebek(((

benim arkadasım 3 ay boyunca sürekli kustu. simdi 8 aylık hamile ve bebeginin gelişimi 15 gün önceden gidiyormus. hiç merak etme

allah yardımcın olsun cnm ya zor valla ütü bende çok sık yapmıom bi kışa girerken çok oluo bide yaza

kaydirigubbakcemile3 sezeryan olursa 30 agustos dogurabilirim. bakalım o günler geldin bizemuszemus

kızlr benimde doğum günüm 20 ağustos eşimde 13 eylül...20sinde doğursam erken oluyo 13üde geç..
tam aramıza girecek herhalde meleğimiz:asigim:

peki ücretlerini konuştunuzmu kızlar hastahaneyle bende özelde medilifeda yapacağım 150tldediler kendi drum gelcek doğuma ve normal olcak inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

sezeryan olmasın diye dua ediyorum kızlar o yüzden kararsızım devlettemi özelde mi ? dye özel sezeryan yapıyo diye korkutuyolar hep dr zamanı gelince konuşurum

kızlar midem bulanmıyor derken kasık agrısı ve bulantım basladı (( kolumu kaldıramıyorum. ben cıkıyorum. görüsürüz sonra

bi wc ye tuvaletimi yapmay gittim biranda midem kalktı çıkardımda geldim.noluyor ya acayip gelgit yaşıyprum..bişeim yok yine gayet iyiym bianda çıkardım

peki ücretlerini konuştunuzmu kızlar hastahaneyle bende özelde medilifeda yapacağım 150tldediler kendi drum gelcek doğuma ve normal olcak inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyiymiş cnm.ben konşmadım ama normali 750 diye duydum benim hastahenenin..sanırım sez.1500 falan olur...
senin hastahane çok ucuzmuş gerçekten..ben geçen sene özelde bi yağbezesi aldırmıştım ona bile 150 ödemiştim ozamanbilmiyorumkismile

bi wc ye tuvaletimi yapmay gittim biranda midem kalktı çıkardımda geldim.noluyor ya acayip gelgit yaşıyprum..bişeim yok yine gayet iyiym bianda çıkardım

benim bulantı hep oluyor ama çıkartma aniden geliyor bi dün çkartmadım 1 haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…