2010 Eyll anneleri buraya

ay mopscim nasıl güldüm yaaaa...:roflol:
hakkatten öyle oluyor kocalarımız bi havalara giriyorki sanki onlar hamile :))))
benimkide ultroson resmini cüzdanına koymuş :roflol:
dedim bari çerçeveletip duvara asalım :roflol::roflol:

ay nagihan biz herhafta bakıyoruz valla.çok şeker dimi....
geçen akşam benimki kapırdı kendini 20 haftaya kadar okudu sonrada kendini hamiş hissetmeye başladı vallaa.gıcık yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ya ben kendime bişey alıyom oda yiyor miğdem bulanıyor oda ööö diyip durur karnım şiş diyor kendikendine bişeyler yapıyor

bizde hep kızım diye seviyoz kızşar neolacak valla bakalım hep kızımız diyoruz
sizin içiniz nasıl

yaa kızlar esimin geleli 1 hafta oluyor ve ben korktugum için hala ilişkiden kacıyorum. offff onada yazık ne yapacam bilmiyorum. doktor dikkat ettiğiniz sürece zarar gelmez dedi ama bilmiyorum iste ya

evet ya ben kendime bişey alıyom oda yiyor miğdem bulanıyor oda ööö diyip durur karnım şiş diyor kendikendine bişeyler yapıyor

bizde hep kızım diye seviyoz kızşar neolacak valla bakalım hep kızımız diyoruz
sizin içiniz nasıl

banada hep kız olacakmıs gibi geliyor. ismide hazır bizim ada su

ayyy kızlar ilk defa midem bulanıyoooooo
heryer pis pis balık kokuyo gibi geliyo ellerim bile.
öyle bişiy yok nerden geldi bu koku şimdi yaaaa

bizimkinin ismide naz olacakmış için de babası kızım çok nazlandı içinde naz olacak diyor sude naz verecekmiş

ay mopscim nasıl güldüm yaaaa...:roflol:
hakkatten öyle oluyor kocalarımız bi havalara giriyorki sanki onlar hamile :))))
benimkide ultroson resmini cüzdanına koymuş :roflol:
dedim bari çerçeveletip duvara asalım :roflol::roflol:

hahahahah))))cidden cüzdanınamı koymuş kız )))ay valla çok komikler:icecream:

ay kızlar bulduğunuz isimlere bayıldım ya benimde sevdiğim isimler..çok güzel gerçekten ada su
sudenaz :lepi:
bizimde erkek olursa ismi kesin hazır ..uluç olacak..ben bide sarp istiyorum ama 2 isimde çok uzun oluyo yani kullanılmıyor zaten bilemiyorum artık..
kız olursa aklımdaki isim tusem...nasıl sizce???yada defne???hangisi güzel..daha değişebil tabi

yaa kızlar esimin geleli 1 hafta oluyor ve ben korktugum için hala ilişkiden kacıyorum. offff onada yazık ne yapacam bilmiyorum. doktor dikkat ettiğiniz sürece zarar gelmez dedi ama bilmiyorum iste ya

cnm benim doktorum bi sorun olmaz dedi
ama ben korktuğum için olmadı taki düne kadar:kedi:
eşime dedim herhangi bi kanam yada lekelenme olursa 9 ay olmaz haberin olsun dedim
ama hiçbişey olmadı
zaten son 2 3 ay olmayacak kızlar
eşlerinizede yazık
herhangi bi kanam yada tehlikeniz yoksa bence bi sakıncası yok tabi bence

hee valla ya cüzdanına koymuş deli :)
buldumcuk oldu :))))))))
ya kızlar doktor ultrosondan bakınca bebeği 6+1 olarak gördü bu canımı sıktı benim ...
sata göre 7 haftalıkız ama yaa..
neden böyle oluyo :KK43:

ay kızlar bulduğunuz isimlere bayıldım ya benimde sevdiğim isimler..çok güzel gerçekten ada su
sudenaz :lepi:
bizimde erkek olursa ismi kesin hazır ..uluç olacak..ben bide sarp istiyorum ama 2 isimde çok uzun oluyo yani kullanılmıyor zaten bilemiyorum artık..
kız olursa aklımdaki isim tusem...nasıl sizce???yada defne???hangisi güzel..daha değişebil tabi

defne daha net canım tusem söyliyemiyenler çocuğun ismini maf ederler aslında tusem de güzel :teytey:

ya kızlar doktor ultrosondan bakınca bebeği 6+1 olarak gördü bu canımı sıktı benim ...

bende 6+4 gittim banada 6 dedi bende hani 6+4 dü dedim farketmez 3,4 gün önce sonra dedi doğm öyle oluyorya diye nbişeyler saçmalladı gıcık zaten birdaha hayatta gitmiyecem ona

bizim cinsellik olmuyor açıkçası..dün doktorada sormadım eşim neden osrmadın dedi 10 hafta riskli ondan sormadım ama istiyosan yavaş yavaş olsun dedimkaydirigubbakcemile3
oda ya yaparmıyım hiç öyle olmaz falan dedi....zaten benimde canım hiç istemiyor ya bi uykum geliyorki akşamları koltukta uyuyup kalıyorum..amann sabretsin baba olmak kolay değil ..salladım vallaa....
15 gun sonra artıkkaydirigubbakcemile3

cnm geç döllenme olmuştur
merk etme kalbinide duymuşsun telaş yapma bence
arayı kapatır zaten zamanla

bu arada kılar yakın zamanda bhcg yaptıran varmı

banada dedi bu okadar önemli değil.daha çok başlardayız geç yumurtlamadan olmuş olabilir kafana takma sakın dedi...

bizim cinsellik olmuyor açıkçası..dün doktorada sormadım eşim neden osrmadın dedi 10 hafta riskli ondan sormadım ama istiyosan yavaş yavaş olsun dedimkaydirigubbakcemile3
oda ya yaparmıyım hiç öyle olmaz falan dedi....zaten benimde canım hiç istemiyor ya bi uykum geliyorki akşamları koltukta uyuyup kalıyorum..amann sabretsin baba olmak kolay değil ..salladım vallaa....
15 gun sonra artıkkaydirigubbakcemile3

valla benim eşimde yanaşıy sonra hadi yapsakmıki diyom yok kızıma zar gelmesin diyor ama dayanamadığı belli biraz dr daha yapmayın dedi ama biz 1kere yapmıştık yavaş yavaş korkudan hiçbirşeye benzemedi sonradayapmadıkya bende bir soğukluk başladı canım istemiy hiç

X