- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.441
tamam canım. bekliyoruz haberlerini.ben çıkıorum kızlar pazartesi doktordan gelince yazarım.mercimeğimle bana dua edin olur mu öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
gözünaydın canım çok sevindim...bende merak ediyordum sen naptın gördünmü diye valla...
inşallah hep böyle hayırlı mutlu haberlerle geliriz...
darısı diğer bebişini görmeyenlerin başına..inş görürsünüz melklerinizi...
ben bugün işe gitmedim evde dinleniyorum
sabah felaket bir karın ağrısı vardı bende kalkamadım.şimdide hiç bişeyim yok turp gibiyim..bi saatim bi saatimi tutmuyor resmennboshayallersmile
kızlar bugn evdeyim ya çok canım sıkılıyor valla bisürü şey yaptım bide oturuyorum arada yatıyorum kalkıyorum evde iş kalmadı...birkaç gömlek var onlarıda ütüleyeyim bari...oturarak yapılıyo nasılsa
yani hiç yorulmadım.yemek yaptım çamaşır yıkadım toz aldım evi topladım daha akşam olmadı yaa:sinifsinif:
bütüngün evde neler yapıyorsunuz?
oooh maşşallah maşşallah canımaaaa....
çok sevindim mopsycim hayırlı haberlerle gelmene...inşallah böyle sürer gider...
bende gittim dün akşam ayy doktorumuz pek şirin nasıl ilgilendi sağolsun önce karnımdan baktı daha çok minik alttan bakalım dedi.
hazırladı hemşire beni yattım eşimide çağırdı gördük bebişimizi.
eşim diyor o mu şimdi mercimek.
doktor diyo evet evet bak mercimek orda kalp atışınıda dinleteyim size delikafadulden
doktorumuzda mercimek diyo bebişimize :roflol:
ultroson fotosunu çekti verdi elimze herşey yolunda çok şükür.
rokayı bende sordum canım dedi yok korkma bişiy olmaz bolbol meyve sebze tüket.
ilk 3 ay çok dikkat et dedi.
eşime demiş aile hayatınız devam edebilir ağzrı-kanama-akıntı falan olursa bana gelin demiş.
ultrosonda 6 haftalık görünüyor o hiç önemli değil geç yumurtlamadan olur dedi.
gribim dedim sakın bir daha grip olma çok dikkat et kendine dedi.
işte böyle şükürler olsun herşey yolunda kızlar.
ben yazıyom aşkım baksana kaçtane yazdım
bende yazıyorum valla bisürü ..
valla bende hem istiyorum hem itemiyorum inanki .böyle yataktan kalktığım kıyafetlerleyim bide çirkin uyuz gibi hissetmeye başladım kendimi yaa...
kalkıp nerdeyse makyaj yapıcam kendimekaydirigubbakcemile3
butterfly, **LiL@**, A&S, Mopsy+, naagihan
forumu okuyan cok ama niye kimse bisey yazmıyorrrrr
a.s. tamam kızlar
bi bezginlik bi bezginlik ne yapacam ben yaaa
cnm ben yazıyorum ya
nasılsın bu arada eşin askerden gelmiş gözün aydın
bende bakıyorum canım ona. 2 tane site var e-gebelik ve gebelik.com diye ikisinden de oku. cok heycanlı oluyor takip etmek. benimde 8+1 bugünkızlar bende şimdi bebeğimin şuanki haline baktım nette hafta hafta gebelik takibi diyor girdiniz mi daha önce bilmiyorum ama herşeyisi yavaş yavaş çıkmaya başlamış biz bugün 7 olduk hayırlısıyla bakmanızı tavsiye ederim çok tatalı
canım benim eşin askerdeymiydi duymamıştım
gözün aydın allah ayırmasın :asigim:
kızlar bende şimdi bebeğimin şuanki haline baktım nette hafta hafta gebelik takibi diyor girdiniz mi daha önce bilmiyorum ama herşeyisi yavaş yavaş çıkmaya başlamış biz bugün 7 olduk hayırlısıyla bakmanızı tavsiye ederim çok tatalı
tskler canımcım. biz 10 günlük evliyken askere gitmişti. suan evlenir evlenmez cocuk sahibi olmus gibiyim. yeni yeni evliliği yasıyoruz.
cnm hangi siteden baktın link atar mısın