2010 Eyll anneleri buraya

ben çıkıorum kızlar pazartesi doktordan gelince yazarım.mercimeğimle bana dua edin olur mu öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
tamam canım. bekliyoruz haberlerini.

bendede kasıklarda agrı vardı. ortalıgı toparlarken oldu. kendimizi yormamamız gerekiyor

benim suanda birsürü işim var ama hiç canım bisey yapmak istemiyor.

ay ben iyice sinir olmaya başladım kızlar bana duyurmadı gıcık dr kalbini meleğimin

lili cim gözün audın canım dumuşsun şükür

bizim babasına göstermediler eşim hiç görmedi kağıtta baktı hep klava:klava:

valla bende hem istiyorum hem itemiyorum inanki .böyle yataktan kalktığım kıyafetlerleyim bide çirkin uyuz gibi hissetmeye başladım kendimi yaa...
kalkıp nerdeyse makyaj yapıcam kendimekaydirigubbakcemile3

valla bende hem istiyorum hem itemiyorum inanki .böyle yataktan kalktığım kıyafetlerleyim bide çirkin uyuz gibi hissetmeye başladım kendimi yaa...
kalkıp nerdeyse makyaj yapıcam kendimekaydirigubbakcemile3

ayy bendee öyle.
önceden tam kokonaydım simdi dogru düzgün makyaj yapmıyorum hiç içimden gelmiyor

kızlar bende şimdi bebeğimin şuanki haline baktım nette hafta hafta gebelik takibi diyor girdiniz mi daha önce bilmiyorum ama herşeyisi yavaş yavaş çıkmaya başlamış biz bugün 7 olduk hayırlısıyla bakmanızı tavsiye ederim çok tatalı

ay durun ayol anca okuyup sona yetişiyoruz.
nagişim canikom bende bu zamana kadar tıp fakültesine gidiyordum oraya eşimi almıyorlardı hatta cam bir kapı var oradan adım atmak yasaktı.
sırf o görsün diye ssk anlaşmalı bir hastaneye gittik akşam.
ama çok memnun kaldım nasıl ilgilendiler insana önem veriyorlar doktor ayakta karşıladı hemşiresi beni hazırlarken doktor bey eşimi bilgilendirdi.
sonra babamızıda çağırdı beraber baktık artık tıpa gitmiycem.
inşallah takibimi yeni doktorum yapcak..
20 tl verdim sadece ama nasıl memnun kaldım.

sende iyi bir doktor bul eşinle git canım.
onlarında görme hakkı var.
sonuçta bir başımıza yapmadıkya....

bende bakıyorum canım ona. 2 tane site var e-gebelik ve gebelik.com diye ikisinden de oku. cok heycanlı oluyor takip etmek. benimde 8+1 bugün

canım benim eşin askerdeymiydi duymamıştım
gözün aydın allah ayırmasın :asigim:

evet tatlım kavustuk cok sükür. garibimde tam benim duygusal yogunlasma zamanıma geldi kaydirigubbakcemile3 bazen kök söktürüyorum. askerliği tercih edecek

cnm hangi siteden baktın link atar mısın

ay nagihan biz herhafta bakıyoruz valla.çok şeker dimi....
geçen akşam benimki kapırdı kendini 20 haftaya kadar okudu sonrada kendini hamiş hissetmeye başladı vallaa.gıcık yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bernde çarşamba gittim dr eşim akşam geldi seni sabah başka dr götürecem dedi randevu alamdık
bende sigorta anlaşmalı gittim canım özel yani ama gözümiçine bakıyordu sanki hiç
sen şunu ye bunu iç hiç birşey söylemedi
sanki 3.4 cü doğumu mu yapıyom sinir oldu beni bilgilendireceği yerede benonu bilgilendiriyorum
ilişki, yasak dedi okadar ağır kaldırma sanki bilmiyom ben onlarıkötükedihüso

tskler canımcım. biz 10 günlük evliyken askere gitmişti. suan evlenir evlenmez cocuk sahibi olmus gibiyim. yeni yeni evliliği yasıyoruz.

cnm kıyamam zor olmuş senin için neyseki bebişin zamamlaöası iyi babasıyla birlikte takip edeceksiniz herşeyini
tekrar gözün aydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…