- 3 Ocak 2008
- 4.200
- 29
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.461
ay nagihan biz herhafta bakıyoruz valla.çok şeker dimi....
geçen akşam benimki kapırdı kendini 20 haftaya kadar okudu sonrada kendini hamiş hissetmeye başladı vallaa.gıcık yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya ben kendime bişey alıyom oda yiyor miğdem bulanıyor oda ööö diyip durur karnım şiş diyor kendikendine bişeyler yapıyor
bizde hep kızım diye seviyoz kızşar neolacak valla bakalım hep kızımız diyoruz
sizin içiniz nasıl
ay mopscim nasıl güldüm yaaaa...:roflol:
hakkatten öyle oluyor kocalarımız bi havalara giriyorki sanki onlar hamile :))))
benimkide ultroson resmini cüzdanına koymuş :roflol:
dedim bari çerçeveletip duvara asalım :roflol::roflol:
bizimkinin ismide naz olacakmış için de babası kızım çok nazlandı içinde naz olacak diyor sude naz verecekmiş
yaa kızlar esimin geleli 1 hafta oluyor ve ben korktugum için hala ilişkiden kacıyorum. offff onada yazık ne yapacam bilmiyorum. doktor dikkat ettiğiniz sürece zarar gelmez dedi ama bilmiyorum iste ya
ay kızlar bulduğunuz isimlere bayıldım ya benimde sevdiğim isimler..çok güzel gerçekten ada su
sudenaz :lepi:
bizimde erkek olursa ismi kesin hazır ..uluç olacak..ben bide sarp istiyorum ama 2 isimde çok uzun oluyo yani kullanılmıyor zaten bilemiyorum artık..
kız olursa aklımdaki isim tusem...nasıl sizce???yada defne???hangisi güzel..daha değişebil tabi
hee valla ya cüzdanına koymuş deli :)
buldumcuk oldu :))))))))
ya kızlar doktor ultrosondan bakınca bebeği 6+1 olarak gördü bu canımı sıktı benim ...
sata göre 7 haftalıkız ama yaa..
neden böyle oluyo
defne daha net canım tusem söyliyemiyenler çocuğun ismini maf ederler aslında tusem de güzel :teytey:
hee valla ya cüzdanına koymuş deli :)
buldumcuk oldu :))))))))
ya kızlar doktor ultrosondan bakınca bebeği 6+1 olarak gördü bu canımı sıktı benim ...
sata göre 7 haftalıkız ama yaa..
neden böyle oluyo
bizim cinsellik olmuyor açıkçası..dün doktorada sormadım eşim neden osrmadın dedi 10 hafta riskli ondan sormadım ama istiyosan yavaş yavaş olsun dedimkaydirigubbakcemile3
oda ya yaparmıyım hiç öyle olmaz falan dedi....zaten benimde canım hiç istemiyor ya bi uykum geliyorki akşamları koltukta uyuyup kalıyorum..amann sabretsin baba olmak kolay değil ..salladım vallaa....
15 gun sonra artıkkaydirigubbakcemile3