- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.501
bende cok yersem kusuyorum. birde ac karnı yol tutuyor onun dısında kokualr cok etkiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cok yersem kusuyorum. birde ac karnı yol tutuyor onun dısında kokualr cok etkiliyor.
ahhh tatlım kokular hepimiin baş belası sanırım drum 9.haftada azalıp kesilmeye başlicak az sı dişini dio
kıslar drdan geldim meleğim çok iyiymiş kocamn olmuş dedi dr amcamız
16.1 mm olmuş bianem buarada 8+1iz bugün 1 ay sonra tekrar çağırdı dr
merhaba arkadaşlar..çok mutluyum az önce doktordan geldim....6+2 haftalıkmışız...herşey normalllll...bitanemin kalbini duyduk şükürler olsun.çok minikkk:)
merhaba arkadaşlar..çok mutluyum az önce doktordan geldim....6+2 haftalıkmışız...herşey normalllll...bitanemin kalbini duyduk şükürler olsun.çok minikkk:)
canım seninle hep aynı gidiyor bizim bende salı günü gidecem bakalım benimki ne kadar olmus :)
ben aynı gün doorcamıza inanmaya başladım anacım biree aynı gün doğururmuşuz ne komik olur ben bu gittiğimde dra doğum ücretini sordum 150tldedi hemde kendi giricek muhtemel doğum 3 4 eylül dielim ama siz hazırlıınıza erkenden başlayı dedi
teşekkürler arkadaşlar inşallah sağlıkla tamamına ereriz hepimiz...bu arada benimki de 8.7 cm miş...
ayy ben yine çıkarttım benim gibi olan yok ne güzel
teşekkürler arkadaşlar inşallah sağlıkla tamamına ereriz hepimiz...bu arada benimki de 8.7 cm miş...
annem bana 9 ay kusmuş işte genetik çekmişim
annem diyor gene sen benden iyisin habire serumlar takılıyormuş anneme
hiç birşey yiyemiyorum ya nasıl beslenicek bebek(((
canım bende senin gibiydim ama bugün daha iim drum büyük ihtimalle son hafta dayan dedi 9. haftada kesilebiliomuş sabret cnm
hiç öyle ütü derdim yok eşim gömlek kullanmıyor kot giyiyor arada ütü yapıyom:roflol:
benim esim 30 agustos dogumlu. o da 30 agustosta dogurda aynı kutlayalım dogum günlerini diyor :))))