2010 Eyll anneleri buraya

kıslar drdan geldim meleğim çok iyiymiş kocamn olmuş dedi dr amcamız
16.1 mm olmuş bianem buarada 8+1iz bugün 1 ay sonra tekrar çağırdı dr

merhaba arkadaşlar..çok mutluyum az önce doktordan geldim....6+2 haftalıkmışız...herşey normalllll...bitanemin kalbini duyduk şükürler olsun.çok minikkk:):nazar:

ahhh tatlım kokular hepimiin baş belası sanırım drum 9.haftada azalıp kesilmeye başlicak az sı dişini dio

kıslar drdan geldim meleğim çok iyiymiş kocamn olmuş dedi dr amcamız
16.1 mm olmuş bianem buarada 8+1iz bugün 1 ay sonra tekrar çağırdı dr

canım seninle hep aynı gidiyor bizim bende salı günü gidecem bakalım benimki ne kadar olmus :)

canım seninle hep aynı gidiyor bizim bende salı günü gidecem bakalım benimki ne kadar olmus :)

ben aynı gün doorcamıza inanmaya başladım anacım biree aynı gün doğururmuşuz ne komik olur ben bu gittiğimde dra doğum ücretini sordum 150tldedi hemde kendi giricek muhtemel doğum 3 4 eylül dielim ama siz hazırlıınıza erkenden başlayı dedi

teşekkürler arkadaşlar inşallah sağlıkla tamamına ereriz hepimiz...bu arada benimki de 8.7 cm miş...

ben aynı gün doorcamıza inanmaya başladım anacım biree aynı gün doğururmuşuz ne komik olur ben bu gittiğimde dra doğum ücretini sordum 150tldedi hemde kendi giricek muhtemel doğum 3 4 eylül dielim ama siz hazırlıınıza erkenden başlayı dedi

benim esim 30 agustos dogumlu. o da 30 agustosta dogurda aynı kutlayalım dogum günlerini diyor :))))

annem bana 9 ay kusmuş işte genetik çekmişim
annem diyor gene sen benden iyisin habire serumlar takılıyormuş anneme
hiç birşey yiyemiyorum ya nasıl beslenicek bebek:KK43:(((

teşekkürler arkadaşlar inşallah sağlıkla tamamına ereriz hepimiz...bu arada benimki de 8.7 cm miş...

canım 8.7 mm.dir o..daha sen 6.haftadasın sanırım.benim 7+2 te 1.5 cm olmuş doktor uzun bile dedikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
annem bana 9 ay kusmuş işte genetik çekmişim
annem diyor gene sen benden iyisin habire serumlar takılıyormuş anneme
hiç birşey yiyemiyorum ya nasıl beslenicek bebek:KK43:(((

cnm allah kolaylık versin keşke bende anneme çekseymişim o hiç bulantı yaşamamış bebek beslenio üsülme bende bişi yiyemioken bebişim kocaman oluo drumuz öle dedi meyve ye bol bol o kusturmuo pek birde limon

hiç öyle ütü derdim yok eşim gömlek kullanmıyor kot giyiyor arada ütü yapıyom:roflol:

yaptım ütüleri.ay benim ütüm hiç bitmez valla bıktım..ütücüye göndercem diyoru herdefasında yine ben yapıyorum sonra.
bak senin negzelmiş..ama benim mecburen canım işgereği yani devamlı takımelbise gömlek..kotla falan hiç gitmez..devamlı toplantılarda görüşmelerde..misafiri ziyareti ziyaretçisi hiçbitmez işyerinde:hulya:

benim esim 30 agustos dogumlu. o da 30 agustosta dogurda aynı kutlayalım dogum günlerini diyor :))))

benim doğum günüm 22 eylül eşim azcık sık dişini dio ozaman dooor heheheheeeehhhh zati ben dur diince durcak çocuk sen çık diince çıkarsa haber verde bende dur diim alemler ya bu kocişleropuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

X