2010 Eyll anneleri buraya

canım gelicem gelmesine de maşallah yokluğumda ööle bi döktürmüşsünüzki daha son sayfaya gelemedim:)

atk iyi olmana sevindim canım.inş.hep böle kolay geçer hamileliğin:ecrin_bebek:

mopsy canım ne güzel senin adına çok sevindim.bebişini sağlıklı olduğunu görmek çok güzeldir mutlaka.inş.bizlerde biran önce görürüz.zemuszemus

5+3 deyim canım daha keseyi görmedim pazartesi görcem inş.çok sabırsızlanıorum.sen kaçıncı haftada gördün canım?

benim bugün 8+1 deyim canım.
ben 6 haftalıkken keseyide bebegin kalp atısınıda görmüştüm. 3.38 mm den 1 hafta içinde 11 mm ye kadar büyümüştü. bu salı gidecez bizde bakalım ne kadar büyüdü ufaklık. esim askerdeydi yeni geldi o ilk defa görecek bebegimizi opuyorumnanaktan

kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi

bende bayılıyorum taze naneye. gecen gün cok canım cekti oturdum baya yedimbilmiyorumkismile

canım bende listeyi bulmak için dört döünüyordumm cok merak ediyorum. kimin nekadar büyüdü bebişleri. aralardan bulup yazmkta zor olur simdi. o kadar cok msj yazılmıs ki sositososito

pazartesi 5+5 oluyorum kalp atışını göremem belki ama keseyi görürüm die umut ediorum.buarada gözünaydın eşin gelmiş.:sm_cool:

pazartesi 5+5 oluyorum kalp atışını göremem belki ama keseyi görürüm die umut ediorum.buarada gözünaydın eşin gelmiş.:sm_cool:

tskler canımopuyorumnanaktan
o yüzden giremed,m zaten nete:1hug:

canım belki kalp atısınıda görürsün. benim seninkinden 2 gün sonra görünmüştü. daha cok yeni yeni olsuyor düzenli değil kalp atısı ama duyuluyor demişti doktor. istersen bi kac gün daha bekle cnm

doktorum pazartesi gel dedi 19 ocak daki kan değerim 980,20 idi hesapladı tahminen pazartesi en az 7500 olur dedi hem keseyi hem kalbi görebilirz dedi ama kısmet artık.sağlıklı olduğunu görmek istiyorum biran önce ve bazen çok korkuyorum beni bırakacak die,sürekli konuşuyorum onunla annesinin bitanesi die seviyorum.allah herkese yaşatsın ben daha görmeden bu haldeyim.yerimseniben

öyle güzel bir duygu ki ben aglamıstım kalp atısını duyunca. Annem hep anne olunca anlarsın derdi ben simdiden bebiş için deli oluyorum.:1hug:

oooh maşşallah maşşallah canımaaaa....
çok sevindim mopsycim hayırlı haberlerle gelmene...inşallah böyle sürer gider...

bende gittim dün akşam ayy doktorumuz pek şirin nasıl ilgilendi sağolsun önce karnımdan baktı daha çok minik alttan bakalım dedi.
hazırladı hemşire beni yattım eşimide çağırdı gördük bebişimizi.
eşim diyor o mu şimdi mercimek.
doktor diyo evet evet bak mercimek orda kalp atışınıda dinleteyim size delikafadulden
doktorumuzda mercimek diyo bebişimize :roflol:
ultroson fotosunu çekti verdi elimze herşey yolunda çok şükür.
rokayı bende sordum canım dedi yok korkma bişiy olmaz bolbol meyve sebze tüket.
ilk 3 ay çok dikkat et dedi.
eşime demiş aile hayatınız devam edebilir ağzrı-kanama-akıntı falan olursa bana gelin demiş.
ultrosonda 6 haftalık görünüyor o hiç önemli değil geç yumurtlamadan olur dedi.
gribim dedim sakın bir daha grip olma çok dikkat et kendine dedi.
işte böyle şükürler olsun herşey yolunda kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…