- 25 Eylül 2008
- 365
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.401
canım gelicem gelmesine de maşallah yokluğumda ööle bi döktürmüşsünüzki daha son sayfaya gelemedim:)
ohh bee,bitti sonunda:) valla son sayfaya anca ulaşabildim kızlar,sizi de boş bırakmaya gelmiyo yani:) Ben bi kaç günlüğüne annemlere geldim,yani listeye bi kaç gün ara vericez maalesef. ama pazar yada pazartesi güncellerim listeyi.
biz bebişimle iyiyiz çok şükür,bulantımız,baş dönmemiz vs yok:) Ama pişmiş soğana karşı hassasiyetimiz başladı maalesef. O yüzden yemek yaparken birascık zorlanıyoruzBöle gidese tembellik günlerim başlicak yakında:) Bizden bu kadar teyzeleri,her zaman buraya yazmasak da biz takipteyiz:)
Ha unutmadan yeni anneciklerimizi tebrik ediyorum. Sağlıcakla gelir bütün bebişler inşallah
kızlar bende doktora gittim çook şükür yarabbim..bebişko iyi kıvrılmış yatıyormuş..ya kızlar ben bu ultrasondan bi halt anlamıyorum.doktor kıvrılış yatıyor diyor ben kocama bebek grüyorum orda elleri kolları çıkmışkaydirigubbakcemile3doktorda yok daha kolları yok fasulye şeklinde diyor aa evt falan diyorum ama anlamıyorum ya..herhalde baktıkça tecrübelenicem....
buarada bebişkom uzunmuş2 gün önden büyümeye başlamış..bugün ultrasond 7+4 çıktı boyu..maşşallah maşşalllhhhh..bana çekmiş galiba:asigim:aynı annesii yaa:dance:
buarad rokayı falan sordum .doktorda yani öyle arada sırada yemekle birşey olmaz aa korkma..daha çok c vitamini var onlarda oturupta 1 kg yemiyorsun ya dedi...balıkla falan yeşillik ye bolbol dedialkisalkisalkis
sana dikkat edeceğin tek şey kahve sigara alkol diyorum dedi...bitki çaylarındanda sadece ıhlamur tüket birazcık bitki çayları risk grubnda dedi okadaralkisalkisalkis
günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum neler yapıyorsunuz?
kızlar ankarada olan var mı??
günaydın canım bizler iyiyiz sen nasılsınolumunekankayizsmile
bizde iyiyiz teyzesi :)
seher senin kac haftalık?
arkadaşlar ben şimdiden kotla rahatsız oluyorum.Resmen şişlik var.Kotlar rahatsız ediyor.Şu anda 5 haftlaık hamileyim daha..Ama ne giyiceğimi şaşırdımmm:bbo:
5+3 deyim canım daha keseyi görmedim pazartesi görcem inş.çok sabırsızlanıorum.sen kaçıncı haftada gördün canım?
ben girsin resim çeksin istiyorum :)))))))
benım eesım hayattaaa gırmezz benm ztnn buyuk ıhtımal sezeryann olur adam nasıl dayansın benı kesmelerıne düşer bayılırrr
kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi
ohh bee,bitti sonunda:) valla son sayfaya anca ulaşabildim kızlar,sizi de boş bırakmaya gelmiyo yani:) Ben bi kaç günlüğüne annemlere geldim,yani listeye bi kaç gün ara vericez maalesef. ama pazar yada pazartesi güncellerim listeyi.
biz bebişimle iyiyiz çok şükür,bulantımız,baş dönmemiz vs yok:) Ama pişmiş soğana karşı hassasiyetimiz başladı maalesef. O yüzden yemek yaparken birascık zorlanıyoruzBöle gidese tembellik günlerim başlicak yakında:) Bizden bu kadar teyzeleri,her zaman buraya yazmasak da biz takipteyiz:)
Ha unutmadan yeni anneciklerimizi tebrik ediyorum. Sağlıcakla gelir bütün bebişler inşallah
benim bugün 8+1 deyim canım.
ben 6 haftalıkken keseyide bebegin kalp atısınıda görmüştüm. 3.38 mm den 1 hafta içinde 11 mm ye kadar büyümüştü. bu salı gidecez bizde bakalım ne kadar büyüdü ufaklık. esim askerdeydi yeni geldi o ilk defa görecek bebegimizi opuyorumnanaktan
pazartesi 5+5 oluyorum kalp atışını göremem belki ama keseyi görürüm die umut ediorum.buarada gözünaydın eşin gelmiş.:sm_cool:
tskler canımopuyorumnanaktan
o yüzden giremed,m zaten nete:1hug:
canım belki kalp atısınıda görürsün. benim seninkinden 2 gün sonra görünmüştü. daha cok yeni yeni olsuyor düzenli değil kalp atısı ama duyuluyor demişti doktor. istersen bi kac gün daha bekle cnm
doktorum pazartesi gel dedi 19 ocak daki kan değerim 980,20 idi hesapladı tahminen pazartesi en az 7500 olur dedi hem keseyi hem kalbi görebilirz dedi ama kısmet artık.sağlıklı olduğunu görmek istiyorum biran önce ve bazen çok korkuyorum beni bırakacak die,sürekli konuşuyorum onunla annesinin bitanesi die seviyorum.allah herkese yaşatsın ben daha görmeden bu haldeyim.yerimseniben
kızlar bende doktora gittim çook şükür yarabbim..bebişko iyi kıvrılmış yatıyormuş..ya kızlar ben bu ultrasondan bi halt anlamıyorum.doktor kıvrılış yatıyor diyor ben kocama bebek grüyorum orda elleri kolları çıkmışkaydirigubbakcemile3doktorda yok daha kolları yok fasulye şeklinde diyor aa evt falan diyorum ama anlamıyorum ya..herhalde baktıkça tecrübelenicem....
buarada bebişkom uzunmuş2 gün önden büyümeye başlamış..bugün ultrasond 7+4 çıktı boyu..maşşallah maşşalllhhhh..bana çekmiş galiba:asigim:aynı annesii yaa:dance:
buarad rokayı falan sordum .doktorda yani öyle arada sırada yemekle birşey olmaz aa korkma..daha çok c vitamini var onlarda oturupta 1 kg yemiyorsun ya dedi...balıkla falan yeşillik ye bolbol dedialkisalkisalkis
sana dikkat edeceğin tek şey kahve sigara alkol diyorum dedi...bitki çaylarındanda sadece ıhlamur tüket birazcık bitki çayları risk grubnda dedi okadaralkisalkisalkis