2010 Eyll anneleri buraya

bozo85 günaydın canım naber?
günaydın
ne olsun bulantı var aynı senden nbr

tebrik ederim canım gözün aydın

gözünaydın lila çok sevindim canım tek tek güzel haberleri alıyoruz ne güzelllopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlaar nasıl paniktim çok şükür bi sorun çıkmadı :)
darısı hepimize inşallah sağlıkla kucaklarımıza almamız nasip olur...

ayyy ne güsel lilacım
bide ben görseydim mercimeğimi
çok merak ediorumm

gözünaydın canım çok sevindim...bende merak ediyordum sen naptın gördünmü diye valla...
inşallah hep böyle hayırlı mutlu haberlerle geliriz...
darısı diğer bebişini görmeyenlerin başına..inş görürsünüz melklerinizi...
ben bugün işe gitmedim evde dinleniyorum
sabah felaket bir karın ağrısı vardı bende kalkamadım.şimdide hiç bişeyim yok turp gibiyim..bi saatim bi saatimi tutmuyor resmennboshayallersmile

slm kızlar naasılsınız keyıfler ıyı herkes bebıŞlerını gÖrmÜŞ gÖzÜnÜz aydın ınŞallah kucagımıza alacagımız gÜnlerıde gÖrÜrÜz.

ben çıkıorum kızlar pazartesi doktordan gelince yazarım.mercimeğimle bana dua edin olur mu öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canılarım..her zaman duaşrımdasınız..
hep diyorum inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırızda seneye bu zamanlar bebişler kucağımızdayken yazarız foruma..
seher canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım....

5+4 dü sanırım canım.
ay bak sen söyleyince kafama takıldı ben bunları hiç bir kenara not etmiyorum yaaa
listemize yazdırmıştım oradan bi bakayımda hem kendime not edeyim bari :)

edit : 6+0 da görmüşüm :)

Son düzenleme:
kızlar bugn evdeyim ya çok canım sıkılıyor valla bisürü şey yaptım bide oturuyorum arada yatıyorum kalkıyorum evde iş kalmadı...birkaç gömlek var onlarıda ütüleyeyim bari...oturarak yapılıyo nasılsa
yani hiç yorulmadım.yemek yaptım çamaşır yıkadım toz aldım evi topladım daha akşam olmadı yaa:sinifsinif:
bütüngün evde neler yapıyorsunuz?

cnm ben günlük tutuyorum herşeyi yazıyorum
tavsiye eerim ilerde bebeğine hediye edersin
biz 4+3te keseyi gördük
6:+2 de tekrar gidicez inş kalbini duyarız

lili dr gidecem diyordum kalbini dinşemeye gittinmi

cnm ben günlük tutuyorum herşeyi yazıyorum
tavsiye eerim ilerde bebeğine hediye edersin
biz 4+3te keseyi gördük
6:+2 de tekrar gidicez inş kalbini duyarız

bende hamile kalmadan günlük tutmak istiyordum sonrada hamile kalınca vaz gectim

bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…