- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.321
bu kadar uzun olması beni şüphelendirdi acaba..hiç böyle uzun olan arkadaşımız daha varmı..daha önceden duydunuz mu?
benim boyum 1.70 eşim 1.85 etkili etkili olabilir mi acaba
10 dk.lık mesafe zaten çok yürümüyorum sabah akşam toplam 20 dk.ve çok yavaş yürüyorum korkumdan eyvahedigeldismile
bu kadar uzun olması beni şüphelendirdi acaba..hiç böyle uzun olan arkadaşımız daha varmı..daha önceden duydunuz mu?
benim boyum 1.70 eşim 1.85 etkili etkili olabilir mi acaba
kızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz 6+3 de doktora gittim daha küçük dedi 1 hafta sonra çağırdı bebişimin kalp atışlarını duysam rahatlıcam ya
Merhaba,
Ben de kısmetse eylül annesi olacağım. Henüz 5+1'deyim. Yarın dr'a gideceğiz. Bakalım ufaklık neler yapıyor.
hoşgeldin aramıza canım
Merhaba,
Ben de kısmetse eylül annesi olacağım. Henüz 5+1'deyim. Yarın dr'a gideceğiz. Bakalım ufaklık neler yapıyor.
selam arkadaşlar
bende 5+ 2 deyim henüz keseyi görmedim 26 Ocakta doktora gıdecegım sanırım o zaman ultrason ıle de kontrol yapacak. Cok heyecanlıyım allah kucagımıza almayı nasıp etsin. birde kalp atışlarını duysamm allllaaaahhhhh..
SELAM YAFRİLEEEEEEERR
nasılsınız bakalım?
yha bulantı için bir çözüm bilen varmı :gitme:
dayanamıyorum kızlar ya. daha şimdiden miğdem bulanmaya,yanmaya başladı. yardım litveeeenn bilmiyorumkismile