2010 Eyll anneleri buraya

bu kadar uzun olması beni şüphelendirdi acaba..hiç böyle uzun olan arkadaşımız daha varmı..daha önceden duydunuz mu?

benim boyum 1.70 eşim 1.85 etkili etkili olabilir mi acaba

canım neolacak negüzel uzun olur işte..herşeyide kafaya takma..gelişiyormu sen ona bak:lepi:

ben 5 dk kadar çıkacağım doktora..eşimi bekliyorum .heyecan korku ve sevinç hepsini yaşıyorum şuandelikafadulden

ah mopsyim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım..
bizde akşamüstü gideceğiz nasıl bir panik stres var bendede..
Rabbim hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin inşallah...

10 dk.lık mesafe zaten çok yürümüyorum sabah akşam toplam 20 dk.ve çok yavaş yürüyorum korkumdan eyvahedigeldismile

yok cnm bişi olmaz ondan okadar yürümekten zarar gelmez ama dikkat et ben çıkıorum dışarı çıkıp hava almam gerek sürekli çıkarıyorum maleseffff ööö çok fenayım

bu kadar uzun olması beni şüphelendirdi acaba..hiç böyle uzun olan arkadaşımız daha varmı..daha önceden duydunuz mu?

benim boyum 1.70 eşim 1.85 etkili etkili olabilir mi acaba

cnm herşey sebeb olabilir beslenmen genetik etkiler fln fln yani takılma herşeye böle takılırsan 9 ay çok zoooooooooorrrrrr geçer

kızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz 6+3 de doktora gittim daha küçük dedi 1 hafta sonra çağırdı bebişimin kalp atışlarını duysam rahatlıcam ya

Merhaba,
Ben de kısmetse eylül annesi olacağım. Henüz 5+1'deyim. Yarın dr'a gideceğiz. Bakalım ufaklık neler yapıyor.

Merhaba,
Ben de kısmetse eylül annesi olacağım. Henüz 5+1'deyim. Yarın dr'a gideceğiz. Bakalım ufaklık neler yapıyor.

hoşgeldin canım bende 5+2 yim daha görmedim keseyi pazartesi görecem inş.sen ne güzel yarın gidiosun.zaman geçmior..senin kan değerin kaç canım :uhm:

SELAM YAFRıLEEEEEEERR
nasılsınız bakalım?
yha bulantı için bir çözüm bilen varmı :gitme:
dayanamıyorum kızlar ya. daha şimdiden miğdem bulanmaya,yanmaya başladı. yardım litveeeenn bilmiyorumkismile

selam arkadaşlar

bende 5+ 2 deyim henüz keseyi görmedim 26 Ocakta doktora gıdecegım sanırım o zaman ultrason ıle de kontrol yapacak. Cok heyecanlıyım allah kucagımıza almayı nasıp etsin. birde kalp atışlarını duysamm allllaaaahhhhh..

seckin08 aynıyız canım bende 5+2 deyim kendimle aynı birini görünce sevindim.bende 25 ocakta gidiorum doktora keseyi görcem inş.:ecrin_bebek:

Kızlar ben de bugün gidicem doktora osmanoğu kliniğinden randevu aldım.
Filiz Hanım, internetten şöyle bi baktım güzel biyere benziyor..
Bakalım ne diyecek...
Öpüyorum sizleri..
Bebişlerimiz bizi üzmeden hemencecik geliversinler inşallah...

siyah kuru üzüm ye canım bana da bi arkadaş söyledi gerçekten iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…