- 14 Mart 2009
- 310
- 0
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.301
çok yorma kendini
senin yatman lazım gelenler yabancı değilmiş boşver
görümcen anlayışla karşılar
ev işi yapan varmı kızlar
ev işi yapan varmı kızlar
ulkufuk dikkat et canım,yorma kendini bebişin bırakmayacak seni.zemuszemus
bişey sorucam kızlar ultrason kagıdında gs 12.1mm yazıyo
şimdi bu boyumu oluyor
acaba 1 mm mi demek istemiş...12.1mm mi demek istemiş
canım ben çalışıyorum normaldede ev işi yapmıodum,kayınvalidem bizimle yaşıyor evlendiğimden beri o yapıor saolsun elimi bişeye sürdürmez şuan daha özen gösteriyor.işte de yorulmuyorum zaten masabaşı olduğu için yalnız dolmuş durağına uzak olduğu için yürüyorum ilk aylar yürümek zararlı mı acaba kızlar?CADIARZU
ipekyok takma kafana erkekler hep böyledir anlamazlar kolay kolay bizi..beni,m eşimlede ilişki sorunuvar hergün istese ,sesimi cıkarmasam olucak yani..dün restcektim..küstü bana huzursuzluk cıkardı..bende dayanamadım..yufka yürekliyim.tamam dedim.ilişki sonrası lekelenme gelince korkudan bembeyaz oldu ..benim yüzünden oldu dedi bütün gece uyumadı..şimdi korkunca daha yaklaşmıcam sana dio..halbuki önceden dinlese böle sorun olmıcak
Doğru önceden dinleseler sıkıntı olmayacak ama nerde..Benim eşim çok anlayışlıdır aslında..Ama bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum:1shok: Ben çok duygusal biriyim,bebişle birlikte bu daha çok depreşti galibamafoldumben mafoldumben
ayyy kızlar hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.boşverin bakın mucizelerimiz karnımızda artık :)
onlardan önemli hiç bişiy yok...
dün akşam benim eşimde benim yüreğimi ağzıma getirdi..
eşim çalıştığı yerin aynı zamanda arama kurtarma ekibinde dediki akşam hayatım üzüleceksin ama biz haitiye gidiyoruz...
o anda beynimden vurulmuşa döndüm yaa dedim karım hamile de zor geçiyo de gitme bende gelirim vs vs..sıralıyorum ama ağlayacak gibi oldum...
sonra sarıldı yok canım üzme kendini yok öyle bişiy dedi.
delirdim.
dedim bana böyle şeyler yapma !!!!
canım benim dr 7.haftaya kadar çok fazla yürüme dedi ondan sonra akşamları yarımsaat yürü dedi